Jutro curke! Ja se nakon duugo vremena naspavala posteno! Sretno na pregledima i bolenima da ozdrave sto prije nam. Lavice kako jenkod vas situacija?
Meni je moja seka cim sam joj rekla da sam trudna rekla ovo trudnoca i porod su ti goli k* naspram dojenja. A trudnoca i porod joj bili katastrofa prelezala znog manjka vode 3 mj spojena na infuziji 0-24, porod infucirani trajao predugo zavrsila na hitnom CR. E sad kako je ona imala bas problema s dojenje, upale cica, zacepljeno svasta nesto, visoku temp… Jaivanpa i sve koje ce imat eventualno potrebu. Znaci kupis kupus svijezi. Uzmes list kupusa operes dobro i izrezes stabljiku sredisnju, i namjestis da bradavica nije pokrivena. Ako su velike cice koristis vise listova, ako je krvga i oteklina samo ja 1 mjestu stavis samo tamo list ne treba drugdje. List moze biti sobne temp ili iz friza. Ako je tvrd malo ga se prodje valjkom da se lakse namjesti. I stavi se grudnjak preko. Izmedju podoja to raditi i mjenjat list kad uvene ili svaka 2-4h. Drzat list najvise 8h dnevno najbolje preko dana, a noci biti bez. Navecer bi ugrijala cice oblozima i izmasirala se i tako 2 dana i onda je prestala imati problema i normalno dojila kasnije imala hrpu mlijeka. Navodno ne smije se duze pd 8h dnevno jer moze se smanjiti proizvodnja mlijeka ako bi se drzalo 24h.
Ovo su nama na tečaju rekli. I kad topli a kad hladni oblozi. Nadam se da će nešto od toga funkcionirat
[/url
Grizli ovo sam si odmah spremila. Vise se ni ne sjecam ali znam da sam imala problema. Dobila sam koristenu rucnu avent izdajalicu. Molim Vas ako koja zna kako ju sterilizirati da mi javi.
Lavice kako je mala lavica? Petra svaka tebi cast. Njih dvoje malih, veliki lijepi trbuscic i ti ste stalno u muvingu. I jos si cesto sama u svemu tome. Kapa do poda, zeno.
Meni ste isto velika potpora! E da, ako je sve ok moze li se ipak traziti carski? Moja K je imala puno problema jer su forsali satima prirodan porod a na kraju je zavrsilo cr
Ja sam kupila onu elekričnu na aliexpresu i sve sam razdvojila i stavila desetak min u kipuću vodu. Tako piše i u uputama. Sad ćemo vidjeti hoće li mi trebati 😊
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Kliv boze zaboravila sam već na ovu luđakinju, dobro ti to i podnosis
Jaivanpa za poludit, držim fige da brzo prođe bol.
Opet.ostalo zaboravila.
Sretno na pregledima tko ima
[/url
jutro, curke!
sretno na pregledima danas. ..moj je jucer prosao dobro, brzinski uzv u bolnici, sve u redu, curka ima 1685 g i u cetvrtak jos idemo kod prim. gin...
jel kilaza priblizna kao i vama u mojim tjednima?
i jos jedno pitanje cu vas moliti, malo sam se pogubila iako se pisalo o tome sto puta 😏
dakle: 1. Čime cete pokrivati bebu u pocetku ( bit ce grijana doba i tek sa cca 6 tjedana ce ici u vrecu)
2. sto cete oblaciti za spavanje?
3. sto sve obuci preko dana ( znam sloj vise nego nama, ali ja sam uvijek u kratkoj majici)
puno hvala ako se nađe neka iskusna, dobra dusa jer sam bas pogubljena sad kako se to sve pomalo blizi 😀
Lavice nadam se da je malena bolje! ♥️
Ja sam fotkala bušu sad ću probati staviti fotkicu, ako uspijem.. Piše mi u potpisu 10days to go, finale se približava 😁
Sretno na pregledima danas!
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Jutro curke i sretno na pregledima!
Jaivanpa super su ti curke rekle za zelje i ne praznit dojku do kraja. Prije masiranja si popij Ibuprofen 400 da ti smanji samu bol, odes pod topli tuš i taman ce pocet djelovat tbl. Ono sto isto smanjuje produkciju mlijeka je caj od persina. Dojilje ga piju kad hoce prestat dojit. Postoje i tablete za to, ali cisto sumnjam da ce ti ih ijedan ginekolog htjeti sada propisat jer je laktacija uspostavljena jer onda moze nastat sranje.
Petra ❤ nadam se da ti je malac bolje, kao i od ostalih curki!
Javite se!🥰
Hvala! Dirnula si me kao i Grizli! :) ❤️❤️❤️ Ma naravno razmišljam racionalno zašto da mucim i sebe i njega. Jer i on jadan plače gladan, nece spavat i budan je od gladi...nervozan i sve.. i janaam odma jadna i nemocna..osjecam se kao da ga mucim. Ovako je najbolje.. i dohranom hvala Bogu nije puno izgubio od porodajne tezine.samo 120g..a roden sa 3160g i 49 cm
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Došla sam jučer naveler tek u 22 sata iz bolnice s profila tako umorna da sam istog trena zaspala. Inače sam dolazila oko 20.30, medicinska sestra se nešto porječkala s laborantom kad je od nas tri trudnice nosila krv u laboratorij da ovaj namjerno nije htio poslati nalaze sve dok dotorica nije poludila jer je skupa s nama čekala da završi papirologiju i da nas pusti doma.
Doktor koji me vaginalno pregledao veli da sam zatvorena(malo čudno jer sam prvo bila za prst otvorena pa slijedeći put za vršak prsta), cervikometriju mi niti nije radio nego samo bris cerviksa na ešerihiju. Doktorica koja je radila ultrazvuk veli kako svaki puta strepi kad me vidi jer se boji kakvo je stanje. Beba je procjenjena na 1795 g što je po aplikaciji koju imam zlatna sredina, a ona veli da je premala i da dođem na kontolni ultrazvuk za tjedan dana da se vidi prirast i da će mi možda ukinuti tablete koje pijem zbog povišenog šećera. Interesantno, sad ću moći imati visoki šećer kako bi se beba počela debljati, a do sad su mi svaki put paničarili ako je bio i mrvicu povišeni. No nisam se ništa bedirala zbog toga jer svaki gin od njih 7 svoje tupi. Ovaj s pregleda na to veli da kaj ona hoće... No ono što ih sve brine je visoki tlak jer su i sami vidjeli da nema pravila kakav bude prije i poslije terapije i vidjeli su da cijeli dan tamo ležim, a u jednom trenutku poslije tablete za sniženje je porastao na 150/100.Do sad mi nisu vjerovali da tak i doma bezveze skače nego su mislili da sam stalno aktivna. Poduplali mi dozu lijeka, voditi dnevnik tlaka, skupljati proteine u urinu i sa svim time u ambulantu 16.12. pa će vidjeti što će sa mnom.
Hej cure! Javljam da se mala lavica preznojila nocas do gaca dva puta i cak je temp malo previse spala, 36 u uhu, sad je na 36.8 hvala Bogu. Ona se super ponasa jedino je malo blijeda i podocnjake ima. Drugi problem,antibiotik,Rexocef. Ima tkonsavjet kako da ga popije jer su to drame,i kad joj naguramo povracat hoce svaki put. Luda sam... po 45min uvoda za dozu😕
PetraB tvoj staz u bolnici je tolki da je meni neugodno tu kukat🙈
Jaivanpa jako mi je zao sto to prolazis. Srecom meni s prvom nije tako jako nadoslo...al bitno da si ti sa sobom nacisto u glavi. Nadam se da ce bolovi otici❤
Cure ostale hvala vam puno, letimicno citam sto se dogadja sorry jer ne popratim...
Hej cure...evo ja jutros bila na kontroli, nisam imala UZV, samo pregled. Nosila nalaz od brisa na BHSB koji je negativan ali imam enterokok i kaze dr da odem u Bosnu po tablete jer taj neki antibiotik (mislim da je pisalo amplicin) kod nas ima samo u injekcijama. Sad moram naci nekoga da mi ode po to...🤔 Vec sam zaboravila jel koja imala tu bakteriju, jel je se tesko rijesiti i koliko je opasna? Ostalo sve ok.
Evo i moje fotke....seka mi bila neki dan pa smo imali fotosession 😀
L 💛
Ajoj Juno oni ni sami ne znaju što bi, bitno da ti taj tlak uspijevaju regulirati.. Sretno.
Dee o bakteriji i antibiotiku ne znam ništa, ajde super da je sve ostalo ok. Fotku vam je super, prava umjetnička 😊
Lavice nadam se da je drama u prolazu i da će uskoro ozdraviti ❤
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji