Sad sam sanjala da sam se našla u avionu za Njemačku i da sam se onesvijestila od pritiska i straha od visine 🙈Probudim se i skontam da sam na leđima..eto odakle pritisak. Malac mi se u ova dva dana okrenuo i sad mi je na desnoj strani(očito je i on partijao)...nadam se samo da je još uvijek glavom dolje a ne da se sad pred kraj zarotira kako ne treba.
Petra trbuh 😍😍 bome ti se divim koliko si aktivna s tolikim balončićem ispred sebe.
Jaivanpa ne vrijedi ti se sekirati oko toga..bolje i da je na dohrani nego gladan :) Nisi nemajka ako ne ide mlijeko..ne daj si stvoriti pritisak oko toga 😘
Curke evo jos jedne sovice. Zapravo mozda i dobro da ne spavam jer sam barem sve procitala i mogu komentirati :)
Mare zelim vam puuuuuno srece u zajednickom zivotu. Dobrodosla medju gospodje :D (kazem ja “iskusna” koja je gospodja svega 3 mjeseca hahha).
Curke bas mi vas je zao kad citam da su vam malci bubani. Tesko njima naravno a i vama, ipak se priblizavamo terminu pa je sve teze. Zelim vam da sto prije ozdrave. Saljem puno zagrljala podrske, pogotovo lavici i nadam se da ce sve super proci u udobnosti vaseg doma.
Jaivanpa ne mogu ti bas nesto pametno reci u vezi dojenja s obzirom da nemam iskustva. Ali mogu ti reci da se ne grizes toliko. Mislim da je ipak najvaznije da je beba sita.
Eh sad, vjerujem da sam pola toga zaboravila reci.
Sva sam smusena. Sad smo jos u potrazi za kucom (pokusati cemo uloviti ovaj krug apn-a u ozujku) i to me toliko opterecuje da evo ne mogu ni spavati. Danas pogledali jednu kucu koja ima sve sta nam treba, jos i vise od toga i dosta je povoljna. Jedino me lokacija odbija. I sad vazem koliko mi je ta lokacija bitna. Cak lokacija kao lokacija nije losa, lose su ove poluraspasnute nekretnine oko te kuce, ako me razumijete sto zelim reci. Ugl na sto cuda sam
Jutro. Lavice kako je mala?
Sretno danas na pregledima. Bas me zanima koja ce prva prava zimska beba biti 😊
Petra pupa ti je bome prava, a tek sad pocnu na tezini dobivati hehehh
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Lavicejako mi je žao zbog tvoje curice! 🤞🤞🤞 da sve prođe što prije i da ozdravi! Bit će u redu, ako sam je ja prebolila sa 2 mjeseca, onda će i ona 💪💪
Jako su vam slatke buše svima ❤
kl1vjoš si ti pristojna, davno bih je poslala u 3pm. I ček wtf - kuma???
annikabaš super, glupi HZZO
Beba2019samo ti dijeli, cijeni se svaka info!
Meni se čini da je ovo iskustvo u bolnicama i sa sestrama kako naletiš i jesu li te iste sestre u pms-u ili ne 🙄🙄🙄
LoBi cure su ti sve napisale, nikakvih problema tu nema. Eventualno netko izgledno želi da se što prije vjenčate 😂😂
Ljudi moji, dijete vam može mijenjati prezime, ime kad navrši 18. Moj mm je mijenjao prezime prije naše svadbe jer nije od svog ćaće imao ništa pa eto bez problema, proces traje 30 dana jer mora obavijest biti obješena na općini za slučaj da se netko hoće žaliti.
malacrna6jel ima kakvih naznaka? Sluzni čep itd? Kako se ti osjećaš? 🤞🤞 da krene pa da ne prenosiš. I to što kaže MaRe pranje prozora 😂
Lorenasuper za OGTT!!
I mene je neki dan iznenadilo, dobili bonus u firmi, onak dan nakon plaće. Išla platiti neki račun preko mBankinga i vidim da imam puno više novaca nego što bi trebala imati, pa panika, nije valjda da ću morat vratiti pa dok ih dobijem hahaha
A ne ne ne ..to je Ivana, nj sestra Natasa je kuma.
Ljetos kad je muz rekao da ce se malac zvat Ivan po dedi, zena je zabrijala da ce se zvat po njoj. Onda je cijelu vecer navaljivala da zeli s mm na kave i da je to nj pravo jer je izabrao ime djeteta po njoj.
I tad je bio bezobrazan prema njoj, rekao joj je da on od zena na kave ide samo sa zenom i eventualno u drustvu kad idu sogor i sogorica. Inace da preferira musko drustvo. Onda se mj dana nismo vidjeli s kumovima jer nam je smetala ta zena. On je rekao kumu a ja kumi da je ona razlog i da nam smeta situacija. Malo se smirila...ljetos se pozvala pa je sa sinom dosla nama na rockas maloj s kumovima i 1x na kestene.
Sad je pak pocela kenjat za domjenak. Koliko god bili direktni, ne ferma nas.
Jutro curke! Ja se nakon duugo vremena naspavala posteno! Sretno na pregledima i bolenima da ozdrave sto prije nam. Lavice kako jenkod vas situacija?
Meni je moja seka cim sam joj rekla da sam trudna rekla ovo trudnoca i porod su ti goli k* naspram dojenja. A trudnoca i porod joj bili katastrofa prelezala znog manjka vode 3 mj spojena na infuziji 0-24, porod infucirani trajao predugo zavrsila na hitnom CR. E sad kako je ona imala bas problema s dojenje, upale cica, zacepljeno svasta nesto, visoku temp... Jaivanpa i sve koje ce imat eventualno potrebu. Znaci kupis kupus svijezi. Uzmes list kupusa operes dobro i izrezes stabljiku sredisnju, i namjestis da bradavica nije pokrivena. Ako su velike cice koristis vise listova, ako je krvga i oteklina samo ja 1 mjestu stavis samo tamo list ne treba drugdje. List moze biti sobne temp ili iz friza. Ako je tvrd malo ga se prodje valjkom da se lakse namjesti. I stavi se grudnjak preko. Izmedju podoja to raditi i mjenjat list kad uvene ili svaka 2-4h. Drzat list najvise 8h dnevno najbolje preko dana, a noci biti bez. Navecer bi ugrijala cice oblozima i izmasirala se i tako 2 dana i onda je prestala imati problema i normalno dojila kasnije imala hrpu mlijeka. Navodno ne smije se duze pd 8h dnevno jer moze se smanjiti proizvodnja mlijeka ako bi se drzalo 24h.
Grizli ovo sam si odmah spremila. Vise se ni ne sjecam ali znam da sam imala problema. Dobila sam koristenu rucnu avent izdajalicu. Molim Vas ako koja zna kako ju sterilizirati da mi javi.
Lavice kako je mala lavica? Petra svaka tebi cast. Njih dvoje malih, veliki lijepi trbuscic i ti ste stalno u muvingu. I jos si cesto sama u svemu tome. Kapa do poda, zeno.
Meni ste isto velika potpora! E da, ako je sve ok moze li se ipak traziti carski? Moja K je imala puno problema jer su forsali satima prirodan porod a na kraju je zavrsilo cr
jaivanpa ne sekiraj se oko bebimila. stavljaj kupus kako ti je grizli napisala i ne daj maleckom da isprazni dojku do kraja nego ga prebaci na drugu kad je dopola isprazni
[iimg]
Jutro cure, nadam se da su vam dječica danas bolje
Petra malac ti je tako sladakkkkk ma medd😍😍😍 a loptica ispred tebe bogme zauzima dosta prostora kako li će izgledati na kraju baš me zanima 😄
Vidim vi ste se cure oparile blago se vama,nema ništa sladje već neočekivana lova
Jaivanpa žao mi je što te je to moralo snaći nadam se da će bolovi brzo prestati 🤞🤞
I sretno danas cure na pregledima, ja još nemam termin pregleda 😞
kl1v stvarno je grozna najbolje je da je zaobilazite u sto većem krugu ne treba ti taj nepotrebni stres, a ja kakva sam budala mislim znam da je glupo ali djetetu odmah ne bi dala ime Ivan...
Zaboravila napisat PetraB ne moras mi za to zahvaljivat, ako sam i jednoj pomogla sa nekim savjetom ili saznanjem ja sam presretna jer na taj nacin se mogu oduziti svima koje su meni pomogle i koje ce mi pomoci.
Sortiraj odgovore
Najstariji