kupus sam i ja koristila i on kako prazni dojku postaje sve topliji i usahne. izdojiti se tek toliko da olakšate pritisak u dojkama. jaivanpa sad će se to regulirati, sve znam što se tiče boli, ja sam upalu dobila još u bolnici i plakala a na porodu a nisam rekla.
kl1v ja sam rastavila izdajalicu i stavila sve u kipuću vodu na par min
[iimg]
Hvala cure na savjetima. Ja cu prekinuti dojenje i molim Boga da to malo mlijeka stane i ne nadolazi. Ne osjecam se nemajkom i bas me iskreno briga dok znam da je tu alternativa koja ce pomoći...kazu da ako prekines dojenje i beba ne stimulira bradavicu koja salje mami signale u mozak tako staje i mlijeko.. smanjuje se hormon prolaktin nakon 2 do 3 tjedna na razinu netrudnicku. Sve cu iskreno sabotirati sto mogu. Vjerujte mi da me bas briga ko kaj o tome misli jer boli za popizdit. Masaže su mi pomogle i imala sam doma ono za masirat iz Mullera noge ide ko u slovo Y i s njim sam jutros vukla po sisama koje su fkt velike i nezgrapne ali curilo je hvala Bogu. Eto bar da upalu ne dobijem. Kaze mi mama da je to sad nabitnije da mi je razbila te kvrge i da su omekanile da ne dode do upale. Smijale smo se u svoj boli da mi je netko reko da ce mi mama natezat sise onda stvarno bi rekla da me zajebava 😂
Bas mi je pričala dok je rodila mene u Petrovoj da je jedna zena imala sise ko kamen tvrde kamen kamen. Veli dve sestre su ju masirale ona je vrištala od bolova...izasla je i nije mogla to slusat kako se pati.
Moj savjeti masirajte sise odma prvi dan imale ne imale mlijeka sto puta dnevno kad god se sjetite. Slikat cu vam ro za masiranje nogu inace s cim sise masiram i tako izdojim usput jer imam cudne sise i odma suzbijam nastakanje kvrga
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
PREGLEDI
10.12.- DeeSB
11.12.-miapia
11.12.-MaRe
11.12. Supergirl
12.12.- nita9999
12.12.- mikio
12.12.- Lavica27
12.12.- Omerta
12.12.- ivikii
12.12.- piba7
13.12.- mrgud_zg
13.12.- Tonkica1
16.12.- kl1v
16.12.- PetraB
16.12.- Dalindas
17.12.- Goga_V
17.12.- Lorena94
17.12.- Hani
18.12.-LoBi
18.12.- C1M4
18.12.- Macutica
18.12.- DeeDee
19.12.- Lavica27
19.12.- Sarita15
20.12.- damnarexx
20.12.- Macutica
20.12.- PetraB
24.12.- Grizli
27.12.- Tockica37
30.12.- Anna
31.12.- Thinkpink1
Jaivanpa nema te tko sto smatrat nemajkom, najvaznije je da si ti na cistu s tom odlukom i da je beba sita. Ps kupus ako se dugo drzi na prsima isto smanjuje laktaciju pa i za to moze pomoc da se "isusi cice" bi rekli stari ljudi kod nas. Samo onda mozes drzat i stalno, samo redovito mjenjat listove. Drzi se.
Jutroo. Kaskam 😊
Sretno danas 🌸
Petra dobra ti je busolina 😊 i ostale takodjer al Petra je top. Ja ne znam sta ce bit s tobom za koji tjedan 😝
Super si napisala onaj post 😘 kako je djecak jutros?
Lavice javi se! 😘
Jaivanpa nema te tko sto smatrat nemajkom, najvaznije je da si ti na cistu s tom odlukom i da je beba sita. Ps kupus ako se dugo drzi na prsima isto smanjuje laktaciju pa i za to moze pomoc da se "isusi cice" bi rekli stari ljudi kod nas. Samo onda mozes drzat i stalno, samo redovito mjenjat listove. Drzi se.
Budem hvala ti puno Grizli :) srce si ❤️
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Jutro curke i sretno na pregledima!
Jaivanpa super su ti curke rekle za zelje i ne praznit dojku do kraja. Prije masiranja si popij Ibuprofen 400 da ti smanji samu bol, odes pod topli tuš i taman ce pocet djelovat tbl. Ono sto isto smanjuje produkciju mlijeka je caj od persina. Dojilje ga piju kad hoce prestat dojit. Postoje i tablete za to, ali cisto sumnjam da ce ti ih ijedan ginekolog htjeti sada propisat jer je laktacija uspostavljena jer onda moze nastat sranje.
Petra ❤ nadam se da ti je malac bolje, kao i od ostalih curki!
Javite se!🥰
Hvala za info za izdajalicu. Ma dat cemo mi malom ime Ivan jer je to zelja mm od kad se pokazalo na testu da sam trudna. Prije nego smo ikome rekli on je rekao ja bih da mu bude ime ime Ivan. Pa reko mozda bude curica, onda Iva ali bit ce Ivan kaze on. Ja to osjecam.
I ne zelim mu to oduzeti jer je neka tuka tuka
Jaivanpa i smanji unos tekicine.
Sve mi nekako cudno to pisat, obicno govorim sve suprotno🤭😂
I to je tvoja odluka kao i tvoje pravo na nju i na dijete, nemoj misliti da si manje vrijedna ili nemajka ako ne mozes dojiti. Bolje priznat i reci to u samom startu, nego brljavit s dojenjem, pa dijete ne napreduje kako treba sto je trenutno najbitnije! ❤
Jutro ženice, jesu dječica bolje danas? Vaši trbuščići su prekrasni, mene svi zezaju kad me vide s leđa da koda nisam trudna dok se ne okrenem. Iako ni nemam veliki trbuh, pa svi kao kak je tebi termin za nekih mj dana... Također želim svima sreću ako ima tko pregled i da mi uživate, kod nas kiša već 2 dana, puna kuća mi je majstora 😣 krš i lom gdje god se okrenem...
Sortiraj odgovore
Najstariji