ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dalindas
    09. Prosinac 2019. 22:36

Lavice ,nadam se da će se curica brzo oporaviti 🤞🏻
    Mare ,meni je firma rješavala zdravstveno . Sto se tiče krvne grupe ,darivala sam krv pa imam onu knjižicu tako da me nije slala da vadim krvnu grupu .
    Omerta , preporuča se u 32 tjednu ,tako su meni rekli . 

Red Fox
    09. Prosinac 2019. 22:45

Mikio meni je isto od firme i isto sam se prepala da bum morala vratiti, al to je kak je Lavica rekla, povrat poreza zbog komplikacija. Mene je bas razveselilo 😊 inace na ti racunaj i iduce godine jer ti isto firma ne placa porodiljni pa ces dobiti povrat poreza.
    Petra prekrasne ste 🥰 samo nek cure rastu 😊
    Sad kad spominjete bris na streptokoka, jel zna netko jel to poseban bris ili se streptokok pokaze na obicnim brisevima? Meni moj doktor nije nis spomenuo 🤷🏼‍♀️ mislila sam pitati sad u cetvrtak, nadam se da ne bude kasno.

Angelly
    09. Prosinac 2019. 22:50

kl1v

Angelly

Red Fox

Dobro jutro 😊
    Trbusi su vam bas lijepi 🥰 mikiomoj se zadnjih dva dana malo spustio, bas sam gledala da nije vise onak blizu sisama ko prije 😂
    Mrgudsuper da si bolje, sad smo odmaraj.
    Lavicadrzim fige da nije nista strasno i da ce brzo proci.
    Moj mali isto nije nimalo njezan, tolko se rasteze da nekad imam osjecaj da ce probiti van. Jedino je prestao lupati ko inace, sad lupi par puta dnevno, vise se rasteze.
    Jaivanpajel ti taj iscjedak prije sluznog cepa bio bas svaki dan? Meni danas opet slabo 🤷🏼‍♀️ i nakon kolko si rodila od tog iscjetka? 😂 to je najvaznije pitanje 😂
    Inace moj muz je sav u brizi kak bude organizirao slavlje za rodenje. Jer imamo mali stan tak da ne dolazi u obzir da zove ljude kod nas. Jel su vasi kaj smislili ili razbijaju glavu ko moj? Iako se on brine oki nebitnih detalja, tipa kaj bude ponudio za jesti i tak 😂 al mozda mu olaksam ak su vasi kaj smislili

Joj i mog to brine, al njega brinu malo drugačije brige…mi imamo ok stan za pozvat ljude al njega brine šta ak rodim prek tjedna i za vikend sam doma a on ne bi baš slavio usred tjedna…jer kak će ljudi polupijani ić sutradan na posao xD i isto uopće ne zna kaj bi od hrane i sl. tako da eto i moj razbija glavu time.
    Jooj ja kad vas čitam u mojim tjednima imate već sve naznake da se bar nešto događja…ti famozni sluzni čepovi, bolovi, kontrakcije, spuštanje trbuha….ja nemam ništa od tog… mislim da je moj mali odlučio do punoljetnosti se zadržat u buši xD

Bez brige i kod tebe ce krenuti ili imas srece pa ne osjetis. Prijateljica je s drugim malim dosla na ctg u bolnicu bez i jednog simptoma.. i kaze joj med ses vi cete sutra doci roditi. Ova veli nema sanse ja nista ne osjecam. Ali stvarno slj dan je rodila. Samo je imala srece do tog dana ni jedne tegobe… 16 dana ranije. Tako da…budi spremna ipak.

Pozlatile ti se rijeci 😁 a sutra sam taman u TA pa mozda i mene iznenade 😆
    Sve cure drzte se a ja drzim fige da sve zdravstvene tegobe vama i malisanima sto prije prodju. 

Grizli
    09. Prosinac 2019. 22:56

Hrabrica ne ne, mm ima samo svoje prezime. Doduse kod maticara kad smo isli prije svadbe htio je uzet moje pa da oboje imamo oba, al ga maticar ismijao, sta je meni bas jako ispalo jadno od maticara pa kao nece ipak moje. Al vise puta je nakon svadbe reko da mu je zao da nemam i on oba, posebno sad kad ce i beba imati oba. Vidim da mu je bas krivo da on nema kao mi al mu se ne da sad to mjenjati. Nije se cak ni budnio previse jer zna da je meni moje prezime jako bitno.
    Thinkpink ja sam na pocetku dok nismo htjeli nikom rec govorila da sam na detoksikaciji do daljnjeg. 😁
    PetraB 🤗🤗🤗 kako ste zgodno okruglaste vec... Mogu samo zamislit kako ti je, a jos toliko imas do poroda. Ps nema na cemu za smjernice, doduse ne znam cime sam zasluzila bas takvu zahvalu, al drago mi je ako sam ikako pomogla! 😊
    Omerta slatki kupusic imas! ☺️

• thinkpink1
    09. Prosinac 2019. 23:00

Petra mis mali, kak je iscrpljen i bezvoljan...😞
    Ti si bome imala turneju po nasim bolnicama 🙈
    Buša je za bas lijepa i bome velika kucica za curke😍😍
    Nadam se da ce maleni brzo ozdravit, kao i od ostalih curka!🥰❤

• malacrna6
    09. Prosinac 2019. 23:17

Tonkica1

Lavicejako mi je žao zbog tvoje curice! 🤞🤞🤞 da sve prođe što prije i da ozdravi! Bit će u redu, ako sam je ja prebolila sa 2 mjeseca, onda će i ona 💪💪
    Jako su vam slatke buše svima ❤
    kl1vjoš si ti pristojna, davno bih je poslala u 3pm. I ček wtf - kuma???
    annikabaš super, glupi HZZO
    Beba2019samo ti dijeli, cijeni se svaka info!
    Meni se čini da je ovo iskustvo u bolnicama i sa sestrama kako naletiš i jesu li te iste sestre u pms-u ili ne 🙄🙄🙄
    LoBi cure su ti sve napisale, nikakvih problema tu nema. Eventualno netko izgledno želi da se što prije vjenčate 😂😂
    Ljudi moji, dijete vam može mijenjati prezime, ime kad navrši 18. Moj mm je mijenjao prezime prije naše svadbe jer nije od svog ćaće imao ništa pa eto bez problema, proces traje 30 dana jer mora obavijest biti obješena na općini za slučaj da se netko hoće žaliti.
    malacrna6jel ima kakvih naznaka? Sluzni čep itd? Kako se ti osjećaš? 🤞🤞 da krene pa da ne prenosiš. I to što kaže MaRe pranje prozora 😂
    Lorenasuper za OGTT!!
    I mene je neki dan iznenadilo, dobili bonus u firmi, onak dan nakon plaće. Išla platiti neki račun preko mBankinga i vidim da imam puno više novaca nego što bi trebala imati, pa panika, nije valjda da ću morat vratiti pa dok ih dobijem hahaha

@Tonkica1 pa za sada nista sluzavo :-) jedini kaj me boli nekak pubicna kost. Nemrem opisati to, nista sad jako ali navecer kad legnem me uhvati.

PetraB
    09. Prosinac 2019. 23:56

Joj thinkpink znas kad sam shvatila koliko smo po bolnicama?? Kad nas je (mene i malu) srela sestra s pedijatrije jedno dvije godine od zadnjeg boravka kod njih i sjetila nas se 🙈 i to imenom 🤦🏻‍♀️... Znaci, sve moje frendice prvo zovu mene kad moraju ic nekam na neke pretrage. Imali smo bas, mislim i jos imamo al manje, puno sr🤬 s njima al nedamo se 💪🏼😎💪🏼😎.
    I da, bas je iscrpljen malac danas i na ovoj fotki mi je tak jadan al nadam se da ce nocas bar malo odspavat mirno.
    Hvala ti na komplimentu za moj balon 😅😅...i ostalim curkama naravno 😊
    Grizli draga, otkako si mi poslala mail ja se 70% drzim te prehrane (nisam u potpunosti jer mi je radosevicka rekla da je rano za tu dijetu bilo tada) i vjerujem da mi je to puuunooo pridonijelo ovakvom nalazu. Proucila sam sve kaj si poslala i polako istrazivala kaj meni ne odgovara i to izbacila. Toga se drzim i danas. Gle, stvarno sam bila izgubljena s tim jer sam sve zaboravila, a i u prvim trudnocama sam se drzala onog lista iz petrove i bila gladna i frustrirana. To nisam sada zeljela i tvoj mail a i tvoji postovi na tu temu su mi stvarno puno pomogli... Tak da jojs jednom 🤗😘
    Al opcenito mislim da mi nismo svjesne koliko utjecemo jedne na druge... Lavica sa svojim iskustvom i svojim stavom stabilne zene, thinkpink sa svojim stalozenim i racionalnim savjetima, Lorija i Sarita sa svojim iskustvima s klincima takodjer, jaivanpa sa svojom nevjerojatnom mirnocom na porodu, Losa sa svojim iskustvom... Nemojte mi ostale curke zamjerit, sve ste na mene imale toliki utjecaj u ovoj trudnoci da vam ne mogu dovoljno zahvaliti na tome... Trudnoca koja je sama po sebi rizicnija od prethodnih prolazi mi u puno mirnijem "tonu" vjerujte velikim dijelom zahvaljujuci vama ovdje... Tak da svima jedan veliki virtualni 🤗

url=https://lilypie.com][/url

• Lala27
    10. Prosinac 2019. 00:12

Divni su vam trbuščići 😍😍😍

Mnogo mi je žao zbog dječice koja su trenutno bolesna, fige da ih što prije prođe, naročito malu lavicu, nije to uopšte jednostavno ni inače, a naročito kad to morate prolaziti sa trbuhom do zuba. 

Mi bismo trebali sutra saznati termin carskog i jedva čekam da čujem 😄

Aristea
    10. Prosinac 2019. 02:17

Hej cure! 
    Redfox meni ti je par dana prije ispadanja sluznog cepa u mokraci se vidjelo da ima sluzi onako na gusce.   Tu sam pomislila vjv sluzni cep pomalo ispada i onda je fkt za par dana otpao kao krvavo zuti smrkalj.  Nije intenzivno  krvava boja bila onako skuzis da se radi o sluznom cepu blago roskasto crvenkasto tj nesto izmedu te boje sa zuckasto bijelom. Bas neki mix..
    Lavice zao mi je zbog djevojcice, zelim joj da brzo ozdravi i tebi da budes jaka! ❤️
    Cure preslatki su vam trbuscici i sve odlicno izgledate bome. Prave macke hehe :)
    Mi smo izašli, sad vec po vremenu jucer haha...zutica se stabilizirala hvala Bogu. 
    E sad ne bas tako ugodna informacija. Imala sam kvrge u dojkama i danas razbijala i mama mi masirala isto jer ja sebe gladim od muke umjesto da stisnem jace.ona je grublja i bolje stisne sto mi ne odgovara za ugodu, ali odgovara za situaciju. Suze mi isle i grozno je..uzasno bolno, grizla sam si spavacicu i ruku bi si odgrizla od muke u tom trenu.mama kaze da meni mlijeko jos nije nadoslo kako oni govore i da bi to trebalo jace curiti i spricati dok stisnem iz nekoliko rupa...iskreno nadam se da ce mi stati ..davat cu mu bebimil. Znam da ce netko reci luda si al to je tako bolno. Pa sto puta bi radije rodila nego to trpila.uzasno mi je...plakala  sam...metnem si hladne obloge rucnikom nakon izdajanja i razbijanja.prije toga pod tusem sto toplijim vodom se zalijevam. Raazmeksane su i izdajam kolko mogu.. eto nažalost ružna strana na koju budite spremne .  Zao mi je kaj to moram reci ali bolje biti upozoren na mogućnosti. Bog zna koliko sam se molila da imam mlijeka i pozalila eto.  ☹️☹️☹️😭😭😭

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Lorena94
    10. Prosinac 2019. 03:11

Omerta

Lavica, brz i uspjesan oporavak curici! ❤🤞
    Lorena, ma ogtt ti je savrsen! Bravo! 👏
    Super su vam trbuscicievo i mog od proslog tjedna:https://photos.app.goo.gl/X5S64A5WGvGQKYNY9

Sretno svima na ovotjednim pregledima! 🤞 Jedva cekam da vidim svoju curku! Ide li koja od vas na 4D nakon 30tj i moze li se lijepo uhvatiti lice dok je beba glavom dolje?

Evo mene i nesanice opet.. Mi smo bili, dr nas iznenadio jer smo kao trebali samo mjerenja odraditi ali nam je pokazao i na 4d,sa 34+5 mislim da smo bili, lijepo se vidi lice iako se bebač okrenuo gkavicom dolje, a stalno bio u nekom ludom položaju. Ima baš lijepe bucmaste obraščiće i svi vele usnice kao moje 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.