ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Damnarexx 🌺
    05. Prosinac 2019. 19:32

Mare, Annika i bol prođe samo od sebe, pretpostavljam?
    Mikio mene jos ne, al eto sad znam i to ocekivati 🤷😂😂

mrgud_zg
    05. Prosinac 2019. 19:36

Ivkii sad vidim da smo i mi u dan. Onda nam svima 4 zelim da smo doma za Bozic i donesemo naljepsi 🎁 ispod 🎄🎉🎉🎉😁😊

MaRe
    05. Prosinac 2019. 19:44

damnarexx

Mikiomene jos ne, al eto sad znam i to ocekivati 🤷😂😂

Ne prođe 😂  Šalim se...mene popusti dok se on pomjeri...ali većinom je u takom nekom istom položaju da mi je kvrga sa lijeve strane iznad pupka i stalno mi napeto...pa necu lagat jedno 3-4 dana ga nisam mogla natjerati da se pomjeri od tamo..jedan dan više nisam znala kud bi sama sa sobom koliko me to iritiralo u podsvjesti.  Sad kak se pomjerio..preporodila sam se ☺
    Potpisujem ovo za umor..danas sam malo spremala,kitila stan i kuhala usput...znači sjedećki sam gulila papriku za salatu 😂😂 bila sam smiješna sama sebi xD jedva cekam da se opet mogu kretat,ustajat i okretat u krevetu normalno.

Valkris
    05. Prosinac 2019. 19:48

bok žene (majke) kraljice i čestitke svima koje su rodile 🥰🥰 
    moja trudnoca i dalje uredna, skolska, 32 tt, malac udara, boli/peče 3-4 prsta iznad pupka kako se smjesti valjda...
    jucer sam u bipi uzela i mrezaste gacice i chicco uloske (jucer ste pisale o tome taman pa eto da kazem da ih ima u bipi) i jos sam dobila neki popust uz Bipo klub

nego, koje ste madrace uzele za kinderbet? s oprugama? pjena? nesto trece? koje debljine? gledam da ih ima 5cm, 15cm...... 
    hvala svima na odgovorima :P uvijek ste podrska <3

Damnarexx 🌺
    05. Prosinac 2019. 19:51

MaRe

damnarexx

Mikiomene jos ne, al eto sad znam i to ocekivati 🤷😂😂

Ne prođe 😂 Šalim se…mene popusti dok se on pomjeri…ali većinom je u takom nekom istom položaju da mi je kvrga sa lijeve strane iznad pupka i stalno mi napeto…pa necu lagat jedno 3-4 dana ga nisam mogla natjerati da se pomjeri od tamo..jedan dan više nisam znala kud bi sama sa sobom koliko me to iritiralo u podsvjesti. Sad kak se pomjerio..preporodila sam se ☺
    Potpisujem ovo za umor..danas sam malo spremala,kitila stan i kuhala usput…znači sjedećki sam gulila papriku za salatu 😂😂 bila sam smiješna sama sebi xD jedva cekam da se opet mogu kretat,ustajat i okretat u krevetu normalno.

Okej, spremna sam😂😂
    Umor definitivno se pojavio i kod mene..a sta me tek ceka do vasih tjedana🤷😂

PetraB
    05. Prosinac 2019. 20:00

Sarita15

PetraB

Sarita 🤣🤣🤣 razumijem te u potpunostiiii… 🤗

Ne sumnjam mamasta su to posla tulit dok dijete nastupa
    (Vjerojatno znas onu reklamu za kinder cokoladu kad mali nastupa a mama tuli u publici i mali kaze 'ja neznam zasto moja mama place kad sam sve ucinio kako treba') no pa to bi bila ja eto 😂😂🙈🙈

Daaaa... Vec sam dosadila i kceri si 😅🙈

url=https://lilypie.com][/url

ivikii
    05. Prosinac 2019. 20:10

Mrgud ma taman sam vas krenula slagat u post da vam kazem da me ne smijete zaboravit😂nadam se da smo sve do Bozica doma s bebicom🥰🤞

II ta probadanja, sijevanja dolje i sve druge cari... Ja bila uvjerena da se bar nesto pocelo dogadat, kad ono nista 🤦‍♀️ to su valjda samo blagodati kraja trudnoce😅

Grizli
    05. Prosinac 2019. 20:13

Ja sam zadnjih dana popodne samo koma, moram si drijemnut, a ujutro ko da sam na speedu.
    Valkris nama su preporucili opruge i tvrdi da je, jer za novorođenče mora biti ravno ne smije upadat onako ko sto se upadne u memori, a kasnije kad s epocnu dizat su stabilniji na tim tvrdjima ne propadaju im nogice. Tako da smo mi u Beba nova trgovini uzeli neki s oprugama Hrv.proizvodnja od 15 cm.
    Ja ne mogu prestat gledat ladice koje sam slozila za bebu, imam osjecaj da imam opsesiju vec. Mislim da me Hani spomenula da stavim fotke ladica...

To su samo prve dvije za pocetak. Potrpstine i 1 ladica u kojoj su samo stvari 56, iako neke bi rekla da su vise 50. A 62 i 68 su u trecoj ladici al samo na hrpice. 4.ladica mi je posteljina i rucnici. Jel mislite da je bolje to staviti negdje vise. Ormar sa 4 police ce mi prakticki biti prazan. 

Lavica27
    05. Prosinac 2019. 20:27

Jako slatko Grizli!!
    Bez brige,nikad dosta mjesta. Kad ti krenu babinja,samo ces gurat robicu vecu posvuda... 

mala.le.90.
    05. Prosinac 2019. 20:38

ivikii

Mrgud ma taman sam vas krenula slagat u post da vam kazem da me ne smijete zaboravit😂nadam se da smo sve do Bozica doma s bebicom🥰🤞

II ta probadanja, sijevanja dolje i sve druge cari… Ja bila uvjerena da se bar nesto pocelo dogadat, kad ono nista 🤦‍♀️ to su valjda samo blagodati kraja trudnoce😅

E i mene sutra zivo zanima sta ce mi doktorica rec, ja sam uvjerena da ta sijevanja i probadanja znace nesto, a imam i ctg zakazan. Bas cu bit tuzna ako se moja umisljanja ne potvrde😩

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.