ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • thinkpink1
    05. Prosinac 2019. 20:39

Grizli jako lijepo složeno!
    Ja sam si isto složila u glavi raspored po ladicama. U 1.ce mi ici sva kozmetika sa tetricama i pelenama, 2.-3.oblekica, a u 4.rucnike ako mi nece vec stati u ladicu ispod kindaca gdje planiram staviti posteljinu. U tu 4.cu slozit sve ono sto necu svakodnevno koristiti, da se ne moram stalno sagibat, pogotovo na početku...

mala.le.90.
    05. Prosinac 2019. 20:40

Grizli, super poslozeno! Ja nisam toliko unaprijed kupovala, imam osnovno za pocetak. I evo nisam ni rodila, vec neke babine dobila🤦‍♀️ stigao skafander za 3 do 6 mjeseci, bas nam i treba☺️

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

• piba7
    05. Prosinac 2019. 20:47

Evo nas s pregleda. Curka ima cca 2600g. I dalje je dosta nisko pa i dalje trebam mirovati. Zatvorena sam, ali je cerviks omeksan i skracen što je normalno za ove tjedne. 
    Od idućeg tjedna smo u bolnici na kontrolama.
    Svi bolovi, probadanja, grcenja itd. su normalni u ovim tjednima.. 
    Ja se nadam da ćemo izdržati bar još 2 tjedna u jednom komadu 😊

Juno
    05. Prosinac 2019. 20:49

Tu sam. Čitam vas stalno, ali nikako da se pokrenem nešto napisati. Zato sam se malo pokrenula iz kreveta ohrabrena nalazima od prošlog boravka u bolnici kad se cerviks nije dalje skračivao. Skuham nešto  u dva tri navrata, gledam što jednostavnija jela, kad ležim, vidim svaki nered, razbacanu stvar pa se opet dignem. Nikad mu ladice, raznorazni papiri, odjeća nisu bili tako posloženi kao sad. E sad jedna stvar koja me brine je tlak. Šećer držim pod kontrolom, čak sad počela puno stvari jesti koje dugo nisam, ali tlak svaki dan sve veći. Nakon izlaska iz bolnice ujutro bio 140/90 na što su mi rekli da popijem tabletu za tlak. Po danu stalno130/90. Onda neko vrijeme počeo rasti na 150/100 da ne bi jučer i danas bio 160/110 i ne pada. Ja se super osjećam, nemam nikakvih simptoma, opet sam samu sebe prikovala za krevet da mi tlak padne, ali ništa. U ponedjeljak idem na profile i bojim se da će me ostaviti u bolnici, ali da je sada to za zbilja do kraja trudnoće, a nekak osjećam da je kraj blizu. Ne znam zašto, ali ovo moje gniježdenje doma i prijašnji prijevremeni porodi mi upućuju na to, a ja bi tako rado još bila trudna ko slonica dvije godine ako treba. Sad sam koza samu sebe rasplakala kao i kad se raspla
    čem dok bilo koja je od vas rodila i sve nas je manje u komadu

ivikii
    05. Prosinac 2019. 20:50

Grizli kratko ce te police bit prazne, ne boj se😂
    Mala le tako i ja danas dosla na pregled, vec samu sebe uvjerila, a kad ono srusi mi gin sve snove😂
    Al ceka me prava generalka po stanu pa ce valjda bar to nesto potaknut😅 jer sam svako bez snage pa ce mi to doc kao maraton🤰🐢🐋🦛🐘

Grizli
    05. Prosinac 2019. 20:53

Hvala cure. Ja nisam mogla odolit kupiti neke stvari pa sam uzele vece, vec kad kupujem a mogu se i kasnije koristit tipa bodi kratki rukavi ili tanje pidzamice. Al nema toga puno. Vecini mojih sam rekla ako ce kupovat robicu nek kupuju od 9-12 mj bolje nego ovo sitno. 
    Thinkpink ja u ladici ispod krevetica cu drzat pakete pelena, jer dok je dignuta podnica vidi se u ladici, a te pelenke ne znam di bi drzala pa sam tu odlucila. Sad trenutno su chicco za mene unutra.
    Mala.le joj tako sam ja dobila pidzamu zimsku debelu bas jako velicinu 68 pa mislim da nece nam bas trebat pa to nisam ni prala i medo odjelce na kojem pise early born 2.5kg. Predivno je odjelce al iskreno se nadam da nam nece trebat pa nisam ni njega prala. 

ivikii
    05. Prosinac 2019. 20:54

Juno to ti je dosta visok tlak. Nemoj se zezat. Mene su u prvoj s tlakom od 150/110 zadržali i rekli da je opasno da me puste doma. Iako ja sam bila bas u terminu, al svakako provjeri

annika
    05. Prosinac 2019. 20:58

MaRe bilo je svega ali probranih vel. Nema haljina i traperica za trudnice. Grudnjaci, potkosilje, tajice- toga je ostalo

[iimg]

Grizli
    05. Prosinac 2019. 20:59

Juno zao mi je da te muci tlak. Doduse kazu ako su prijasnji porodi bili raniji da ce vjerojatno i svaki iduci. Al nadam se da ces sto duze biti 2 u 1 pa makar i u bolnici. U kojim tjednima si prije radjala? Nisam zapamtila imas od prije problema s tlakom ili je to sad u trudnoci samo? 

Lavica27
    05. Prosinac 2019. 21:03

Cureeee evo napokon i sobice🥰🥰🥰🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.