ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gogaa_V
    05. Prosinac 2019. 16:38

thinkpink1

I ovo sto sam sad napisala sam bila primorena spustit se na njen nivo (cak i nize), da se sve ostale nepotrebno ne prepirete,jer sam od samog jutra ignorirala razne njene neumjesne komentare.
    Kao što je Petra rekla, zelim samo pisati i pricati, te veseliti se pricama sa poroda, iskustvima s dojenjem, pranjem robice, slaganjem iste…

Think nize od tvog nivoa i pojedinih  ne može! Dakle ne postoji. Ne ponižava tvoj i profesiju, samo sam izjavila da se ponašaš u skladu s ne (obrazovanjem), alufirajuci  na tvoju recenicu  sve je to smao nisu hormoni!  I dalje ste se zakacile na mene kako vidim... imala bih ja sad vama svašta tu napisati ali nemam kad biti na whats up ni ovde redovno jer kao sto napisat neki dan jedva sam.dovekala da se maknem iz 4 zida što stana, što bolničkih.  Organizirat ću sa par uglednih, cijenjenih  psihologa, (ne terapeuta)  besplatne  terapije za sve vas (kojima  treba crtati i bojiti) iz humanih razloga! Takve dalje od  ove platforme odnosno  virtualnog svijeta ne idite 

DeeDee
    05. Prosinac 2019. 16:41

annika

jesam ja negdje propustila ili nam se Junodugo nije javila?

Meni se isto čini da nije

[/url

PetraB
    05. Prosinac 2019. 16:43

kl1v

Hej cure! Ja imam pitanje… od nedavno nosim lecu na jednom oku. Da li se s njima moze na porod. I meni su rekli da ju trebam nositi u trudnoci. Negdje sam citala da se ne preporuca. Molim info, iskustvo i savjete.

Ja nosim lece i prije prvog poroda sam isla kupit naocale jer nisam znala kad cu moc se ustat da ih skinem/stavim a ja sam bez njih "corava" 😅 i ne mogu spavat s njima nikako. A poslije sam saznala ovo kaj cure vele da ih se ne smije imati na operaciji pa eto, za svaki slucaj da moras na carski, ne smijes s njima, pa bi ja ipak naocale na tvom mjestu ponijela. 

url=https://lilypie.com][/url

DeeDee
    05. Prosinac 2019. 16:44

Lala27

TERMINI POROĐAJAZIMSKE BEBE 2019/202047:33STUDENI
    1. BabyD - 10.11. - decko (🎂13.11.🎂)
    3. Frajla - 20.11. - decko (🎂10.11.🎂)
    5. Reserved123 - 24.11. - decko (🎂22.11.🎂)
    6. deewillow - 25.11. - curica
    7. Kengurica - 25.11. - decko (🎂29.10.🎂)
    8. ena10 - 29.11. - curica (🎂17.11.🎂)
    9. iva4 - 30.11. - decko (🎂1.12.🎂)
    10. lucille9 - 30.11. - curica (🎂19.11.🎂)
    PROSINAC
    11. flower – 1.12. - decko (🎂25.11.🎂)
    12. beba2019 - 1.12. - curica (🎂30.11.🎂)
    13. Jaivanpa – 5.12. - decko (🎂4.12.🎂)
    14. Vanessa - 5.12. - curica
    15. Zoe27 - 5.12. - curica (🎂26.11.🎂)
    16. njurko - 11.12. - curica (🎂28.11.🎂)
    17. BubaMara - 14.12. (🎂🎂)
    18. leptiric00 - 16.12. - curica
    19. Stelle123 - 16.12. - decko (🎂2.12.🎂)
    20. Anchy_001 - 17.12. - decko
    21. mala.le.90. – 20.12. - decko
    22. Simbalija - 20.12. - curica
    23. Angie1205 – 23.12. - decko
    24. Angelly - 25.12. - decko
    25. Nasty - 26.12. - decko (🎂4.12.🎂)
    26. mikio - 26.12. - curica
    27. Red Fox - 27.12. - decko
    28. Lala27 - 27.12. - decko
    29. ivikii - 27.12. - curica
    30. MimiB - 27.12. - curica
    31. piba7 - 29.12. - curica
    32. mrgud_zg - 29.12. - decko
    33. Livia – 30.12. - dva decka
    34. samonezelje - 30.12. - decko

Boooome 😱

[/url

mrgud_zg
    05. Prosinac 2019. 16:45

Ajme danas id jutra u nekom muvingu i propustila najzesci dan na forumu 🙈
    Kao prvo, red fox ocekujem da se cekamo do bozica!! Kad ce nas vec mikio preduhitrit 😉
    Ja sam doslovno pocela zadnjih 5 dana primjecivat da mi se trbuh poceo spustat. Nosila sam bas visoko, i mm bas maloprije komentira kak naocigled svaki dan ko da se spusta
    Petra, sigurno smo se srele u petak u ta al ja sam bila ko muha bez glave prvi put, jos jurila od jutra kak je bio crni petak a imala i rockas pa se paralelno fokusirala na druzenje. Ne bih te skuzila ni da sam detaljno procitala forum da si tamo 🙊. Ja sam na pregledu 13.12 al ako ostanem u komadu 😂 onda se sigurno vidimo i petak iza 😉
    Ne znam vise tko je napisao pricu o macki u kosari. Doslovno sam umrla od smijeha. Jer prvo nisam uopce shvacala o kakvoj kosari se radi, pa tek nekoliko postova kasnije kad se razjasnila prica 😂😂 vidi se da moja kolica nisu spremna i da mi rijec kosara nije jos u svakodnevnom vokabularu 🙈😁😂
    U lidlu sam bila u 8 ujutro i ulovila 2 potkosulje M. Istalo mi ne treba al potkosulje su vec tad bile razgrabljene. Nisam jos probala al nadam se da de mi bit ok
    I ukratko o raspravi na forumu... mislim da nije vrijedno. Meni je ovaj forum bas dao dosta toga, puno korisnih savjeta, i apsolutno zelim da mi takav i ostane. Ako nekom smetaju moji postovi nek ih preskoci ili ignorira, ali opet ovo je forum gdje su svi dobrodosli, nije moja privatna kava gdje cu ja odredivat ko smije doc il pitat bilosto. Fora mi je ova nasa mala zajednica, medusobno bodrenje, pomaganje, savjeti i nadam se da ce i nakon smirivanja bure i dalje grupa opstat samo s malo drugacijim temama koje dolaze 😁
    I pozitivna prica za kraj. Danas mi se u krcatom tramvaju ustao mladi decko od cca 20-25 godina 😁🎉🎉🎉

• thinkpink1
    05. Prosinac 2019. 16:50

Gogaa_V

thinkpink1

I ovo sto sam sad napisala sam bila primorena spustit se na njen nivo (cak i nize), da se sve ostale nepotrebno ne prepirete,jer sam od samog jutra ignorirala razne njene neumjesne komentare.
    Kao što je Petra rekla, zelim samo pisati i pricati, te veseliti se pricama sa poroda, iskustvima s dojenjem, pranjem robice, slaganjem iste…
    Think nize od tvog nivoa i pojedinih ne može! Dakle ne postoji. Ne ponižava tvoj i profesiju, samo sam izjavila da se ponašaš u skladu s ne (obrazovanjem), alufirajuci na tvoju recenicu sve je to smao nisu hormoni! I dalje ste se zakacile na mene kako vidim… imala bih ja sad vama svašta tu napisati ali nemam kad biti na whats up ni ovde redovno jer kao sto napisat neki dan jedva sam.dovekala da se maknem iz 4 zida što stana, što bolničkih. Organizirat ću sa par uglednih, cijenjenih psihologa, (ne terapeuta) besplatne terapije za sve vas (kojima treba crtati i bojiti) iz humanih razloga! Takve dalje od ove platforme odnosno virtualnog svijeta ne idite

Da, vidim da ne ide niže iz prilozenog...😂😂😂

DeeDee
    05. Prosinac 2019. 16:52

mrgud_zg

Ajme danas id jutra u nekom muvingu i propustila najzesci dan na forumu 🙈
    Kao prvo, red foxocekujem da se cekamo do bozica!! Kad ce nas vec mikiopreduhitrit 😉
    Ja sam doslovno pocela zadnjih 5 dana primjecivat da mi se trbuh poceo spustat. Nosila sam bas visoko, i mm bas maloprije komentira kak naocigled svaki dan ko da se spusta
    Petra, sigurno smo se srele u petak u ta al ja sam bila ko muha bez glave prvi put, jos jurila od jutra kak je bio crni petak a imala i rockas pa se paralelno fokusirala na druzenje. Ne bih te skuzila ni da sam detaljno procitala forum da si tamo 🙊. Ja sam na pregledu 13.12 al ako ostanem u komadu 😂 onda se sigurno vidimo i petak iza 😉
    Ne znam vise tko je napisao pricu o macki u kosari. Doslovno sam umrla od smijeha. Jer prvo nisam uopce shvacala o kakvoj kosari se radi, pa tek nekoliko postova kasnije kad se razjasnila prica 😂😂 vidi se da moja kolica nisu spremna i da mi rijec kosara nije jos u svakodnevnom vokabularu 🙈😁😂
    U lidlu sam bila u 8 ujutro i ulovila 2 potkosulje M. Istalo mi ne treba al potkosulje su vec tad bile razgrabljene. Nisam jos probala al nadam se da de mi bit ok
    I ukratko o raspravi na forumu… mislim da nije vrijedno. Meni je ovaj forum bas dao dosta toga, puno korisnih savjeta, i apsolutno zelim da mi takav i ostane. Ako nekom smetaju moji postovi nek ih preskoci ili ignorira, ali opet ovo je forum gdje su svi dobrodosli, nije moja privatna kava gdje cu ja odredivat ko smije doc il pitat bilosto. Fora mi je ova nasa mala zajednica, medusobno bodrenje, pomaganje, savjeti i nadam se da ce i nakon smirivanja bure i dalje grupa opstat samo s malo drugacijim temama koje dolaze 😁
    I pozitivna prica za kraj. Danas mi se u krcatom tramvaju ustao mladi decko od cca 20-25 godina 😁🎉🎉🎉

I ja nisam kuzila o kakvoj košari se radi do slike 😂😂

[/url

mrgud_zg
    05. Prosinac 2019. 16:58

Deedee znaci prica dana 😂😂 ja prvo mislila o kosari u ducanu pa kao kakve macke pa onda ono o foliji pa reko kaaaaj. Ko napeti film citala post za postom. I onda otkrivanje. Fakat sam se bas bas od srca nasmijala 😁😁

samojed
    05. Prosinac 2019. 17:00

Zaboravila sam napisati Hrabrica moj Samojed je tako umiljat i tako nježno naslovi na trbuh ma to je jedno prelijepo stvorenje a i tvoj cupavac mi baš djeluje tako umiljato, ali je jako jako ljubomoran baš me zanima kako će biti prema bebi jer kad dodje neko sa bebom i ako je beba kod mene on poludi al doslovno čak je preljubomoran na mm , i super za tako lijepa iskustva sa tako finim ljudima izgleda da je kod mene okolina grozna još nisam naišla na neku lijepu gestu sem kad sam nedavno bila u marketu i čekala red ali nije niko rekao da me pusti ispred  već je prodavačica zamolila da mene puste preko redai tad su me pustili što sumnjam da bi se desilo da nije ona sugerirala  

Red Fox
    05. Prosinac 2019. 17:05

Mrgud ja si malo prizeljkujem da moj malo urani 😂 da smo za Bozic vec skupa doma, al bumo vidjeli kak se on odluci 😊
    Inace meni je danas cijeli dan tak nelagodan osjecaj oko stidne kosti kad osjetim da se u tom dijelu mice. Jel to kaj znaci da bi moglo uskoro? 🤦🏼‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani