I ovo sto sam sad napisala sam bila primorena spustit se na njen nivo (cak i nize), da se sve ostale nepotrebno ne prepirete,jer sam od samog jutra ignorirala razne njene neumjesne komentare.
Kao što je Petra rekla, zelim samo pisati i pricati, te veseliti se pricama sa poroda, iskustvima s dojenjem, pranjem robice, slaganjem iste…
Think nize od tvog nivoa i pojedinih ne može! Dakle ne postoji. Ne ponižava tvoj i profesiju, samo sam izjavila da se ponašaš u skladu s ne (obrazovanjem), alufirajuci na tvoju recenicu sve je to smao nisu hormoni! I dalje ste se zakacile na mene kako vidim... imala bih ja sad vama svašta tu napisati ali nemam kad biti na whats up ni ovde redovno jer kao sto napisat neki dan jedva sam.dovekala da se maknem iz 4 zida što stana, što bolničkih. Organizirat ću sa par uglednih, cijenjenih psihologa, (ne terapeuta) besplatne terapije za sve vas (kojima treba crtati i bojiti) iz humanih razloga! Takve dalje od ove platforme odnosno virtualnog svijeta ne idite

jesam ja negdje propustila ili nam se Junodugo nije javila?
Meni se isto čini da nije

[/url
Hej cure! Ja imam pitanje… od nedavno nosim lecu na jednom oku. Da li se s njima moze na porod. I meni su rekli da ju trebam nositi u trudnoci. Negdje sam citala da se ne preporuca. Molim info, iskustvo i savjete.
Ja nosim lece i prije prvog poroda sam isla kupit naocale jer nisam znala kad cu moc se ustat da ih skinem/stavim a ja sam bez njih "corava" 😅 i ne mogu spavat s njima nikako. A poslije sam saznala ovo kaj cure vele da ih se ne smije imati na operaciji pa eto, za svaki slucaj da moras na carski, ne smijes s njima, pa bi ja ipak naocale na tvom mjestu ponijela.

url=https://lilypie.com][/url
TERMINI POROĐAJAZIMSKE BEBE 2019/202047:33
STUDENI
1. BabyD - 10.11. - decko (🎂13.11.🎂)
3. Frajla - 20.11. - decko (🎂10.11.🎂)
5. Reserved123 - 24.11. - decko (🎂22.11.🎂)
6. deewillow - 25.11. - curica
7. Kengurica - 25.11. - decko (🎂29.10.🎂)
8. ena10 - 29.11. - curica (🎂17.11.🎂)
9. iva4 - 30.11. - decko (🎂1.12.🎂)
10. lucille9 - 30.11. - curica (🎂19.11.🎂)
PROSINAC
11. flower – 1.12. - decko (🎂25.11.🎂)
12. beba2019 - 1.12. - curica (🎂30.11.🎂)
13. Jaivanpa – 5.12. - decko (🎂4.12.🎂)
14. Vanessa - 5.12. - curica
15. Zoe27 - 5.12. - curica (🎂26.11.🎂)
16. njurko - 11.12. - curica (🎂28.11.🎂)
17. BubaMara - 14.12. (🎂🎂)
18. leptiric00 - 16.12. - curica
19. Stelle123 - 16.12. - decko (🎂2.12.🎂)
20. Anchy_001 - 17.12. - decko
21. mala.le.90. – 20.12. - decko
22. Simbalija - 20.12. - curica
23. Angie1205 – 23.12. - decko
24. Angelly - 25.12. - decko
25. Nasty - 26.12. - decko (🎂4.12.🎂)
26. mikio - 26.12. - curica
27. Red Fox - 27.12. - decko
28. Lala27 - 27.12. - decko
29. ivikii - 27.12. - curica
30. MimiB - 27.12. - curica
31. piba7 - 29.12. - curica
32. mrgud_zg - 29.12. - decko
33. Livia – 30.12. - dva decka
34. samonezelje - 30.12. - decko
Boooome 😱

[/url
Ajme danas id jutra u nekom muvingu i propustila najzesci dan na forumu 🙈
Kao prvo, red fox ocekujem da se cekamo do bozica!! Kad ce nas vec mikio preduhitrit 😉
Ja sam doslovno pocela zadnjih 5 dana primjecivat da mi se trbuh poceo spustat. Nosila sam bas visoko, i mm bas maloprije komentira kak naocigled svaki dan ko da se spusta
Petra, sigurno smo se srele u petak u ta al ja sam bila ko muha bez glave prvi put, jos jurila od jutra kak je bio crni petak a imala i rockas pa se paralelno fokusirala na druzenje. Ne bih te skuzila ni da sam detaljno procitala forum da si tamo 🙊. Ja sam na pregledu 13.12 al ako ostanem u komadu 😂 onda se sigurno vidimo i petak iza 😉
Ne znam vise tko je napisao pricu o macki u kosari. Doslovno sam umrla od smijeha. Jer prvo nisam uopce shvacala o kakvoj kosari se radi, pa tek nekoliko postova kasnije kad se razjasnila prica 😂😂 vidi se da moja kolica nisu spremna i da mi rijec kosara nije jos u svakodnevnom vokabularu 🙈😁😂
U lidlu sam bila u 8 ujutro i ulovila 2 potkosulje M. Istalo mi ne treba al potkosulje su vec tad bile razgrabljene. Nisam jos probala al nadam se da de mi bit ok
I ukratko o raspravi na forumu... mislim da nije vrijedno. Meni je ovaj forum bas dao dosta toga, puno korisnih savjeta, i apsolutno zelim da mi takav i ostane. Ako nekom smetaju moji postovi nek ih preskoci ili ignorira, ali opet ovo je forum gdje su svi dobrodosli, nije moja privatna kava gdje cu ja odredivat ko smije doc il pitat bilosto. Fora mi je ova nasa mala zajednica, medusobno bodrenje, pomaganje, savjeti i nadam se da ce i nakon smirivanja bure i dalje grupa opstat samo s malo drugacijim temama koje dolaze 😁
I pozitivna prica za kraj. Danas mi se u krcatom tramvaju ustao mladi decko od cca 20-25 godina 😁🎉🎉🎉

I ovo sto sam sad napisala sam bila primorena spustit se na njen nivo (cak i nize), da se sve ostale nepotrebno ne prepirete,jer sam od samog jutra ignorirala razne njene neumjesne komentare.
Kao što je Petra rekla, zelim samo pisati i pricati, te veseliti se pricama sa poroda, iskustvima s dojenjem, pranjem robice, slaganjem iste…Think nize od tvog nivoa i pojedinih ne može! Dakle ne postoji. Ne ponižava tvoj i profesiju, samo sam izjavila da se ponašaš u skladu s ne (obrazovanjem), alufirajuci na tvoju recenicu sve je to smao nisu hormoni! I dalje ste se zakacile na mene kako vidim… imala bih ja sad vama svašta tu napisati ali nemam kad biti na whats up ni ovde redovno jer kao sto napisat neki dan jedva sam.dovekala da se maknem iz 4 zida što stana, što bolničkih. Organizirat ću sa par uglednih, cijenjenih psihologa, (ne terapeuta) besplatne terapije za sve vas (kojima treba crtati i bojiti) iz humanih razloga! Takve dalje od ove platforme odnosno virtualnog svijeta ne idite
Da, vidim da ne ide niže iz prilozenog...😂😂😂

Ajme danas id jutra u nekom muvingu i propustila najzesci dan na forumu 🙈
Kao prvo, red foxocekujem da se cekamo do bozica!! Kad ce nas vec mikiopreduhitrit 😉
Ja sam doslovno pocela zadnjih 5 dana primjecivat da mi se trbuh poceo spustat. Nosila sam bas visoko, i mm bas maloprije komentira kak naocigled svaki dan ko da se spusta
Petra, sigurno smo se srele u petak u ta al ja sam bila ko muha bez glave prvi put, jos jurila od jutra kak je bio crni petak a imala i rockas pa se paralelno fokusirala na druzenje. Ne bih te skuzila ni da sam detaljno procitala forum da si tamo 🙊. Ja sam na pregledu 13.12 al ako ostanem u komadu 😂 onda se sigurno vidimo i petak iza 😉
Ne znam vise tko je napisao pricu o macki u kosari. Doslovno sam umrla od smijeha. Jer prvo nisam uopce shvacala o kakvoj kosari se radi, pa tek nekoliko postova kasnije kad se razjasnila prica 😂😂 vidi se da moja kolica nisu spremna i da mi rijec kosara nije jos u svakodnevnom vokabularu 🙈😁😂
U lidlu sam bila u 8 ujutro i ulovila 2 potkosulje M. Istalo mi ne treba al potkosulje su vec tad bile razgrabljene. Nisam jos probala al nadam se da de mi bit ok
I ukratko o raspravi na forumu… mislim da nije vrijedno. Meni je ovaj forum bas dao dosta toga, puno korisnih savjeta, i apsolutno zelim da mi takav i ostane. Ako nekom smetaju moji postovi nek ih preskoci ili ignorira, ali opet ovo je forum gdje su svi dobrodosli, nije moja privatna kava gdje cu ja odredivat ko smije doc il pitat bilosto. Fora mi je ova nasa mala zajednica, medusobno bodrenje, pomaganje, savjeti i nadam se da ce i nakon smirivanja bure i dalje grupa opstat samo s malo drugacijim temama koje dolaze 😁
I pozitivna prica za kraj. Danas mi se u krcatom tramvaju ustao mladi decko od cca 20-25 godina 😁🎉🎉🎉
I ja nisam kuzila o kakvoj košari se radi do slike 😂😂

[/url
Deedee znaci prica dana 😂😂 ja prvo mislila o kosari u ducanu pa kao kakve macke pa onda ono o foliji pa reko kaaaaj. Ko napeti film citala post za postom. I onda otkrivanje. Fakat sam se bas bas od srca nasmijala 😁😁

Zaboravila sam napisati Hrabrica moj Samojed je tako umiljat i tako nježno naslovi na trbuh ma to je jedno prelijepo stvorenje a i tvoj cupavac mi baš djeluje tako umiljato, ali je jako jako ljubomoran baš me zanima kako će biti prema bebi jer kad dodje neko sa bebom i ako je beba kod mene on poludi al doslovno čak je preljubomoran na mm , i super za tako lijepa iskustva sa tako finim ljudima izgleda da je kod mene okolina grozna još nisam naišla na neku lijepu gestu sem kad sam nedavno bila u marketu i čekala red ali nije niko rekao da me pusti ispred već je prodavačica zamolila da mene puste preko redai tad su me pustili što sumnjam da bi se desilo da nije ona sugerirala

Mrgud ja si malo prizeljkujem da moj malo urani 😂 da smo za Bozic vec skupa doma, al bumo vidjeli kak se on odluci 😊
Inace meni je danas cijeli dan tak nelagodan osjecaj oko stidne kosti kad osjetim da se u tom dijelu mice. Jel to kaj znaci da bi moglo uskoro? 🤦🏼♀️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji