ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Sarita15
    05. Prosinac 2019. 17:08

PetraB

Omerta bas je dobar citat… Odlican
    Joj Sarita, prva priredba…🙈😪… Znaci ja od prve tulim na svakoj, znaci vec 5 godina, cak i na necakovoj oprostajnoj od vrtica. Ako si emotivac, gotova si 🙈
    Lavice ti stavi sarene svijece jednu godinu 😂…ili jos bolje, al to sad zaozbca, curka ce sljedece godine biti taman za samostalno kreativno izrazavanje, prepusti to njoj 😉.

Tu cu komentirat jer nikako doc do kraja...prva da i jesam emotivac, tulim i kad djeca od susjeda nastupaju idu u visi razred napustaju vrtic plesu igraju natjecu se produ sa pet itd itd tulit cu i sutra i kad za badnjak bude sa vrticem kitio opcinski bor i tako dalje mislim da je i tebi i Lavici sad jasno da ce bit poplava sutra 🙈 
    Vjenac ti je bas lijepiiii i moj je duguljast al je jos na ormaru i rucni rad i bas ga volim i kad budem stavila ako se sjetim slikat cu (kazem ako jer meni ne treba ni zeljezo ni magnezij nego ginko i to forte za zescu demenciju) 

• Jasnić
    05. Prosinac 2019. 17:10

Mozda nije tema za ovdije, ali ne nalazim nigdje to, dali neko zna raspored doktora za trudnicku ambulantu za Markur, precoznije za sutra (petak)... Hvala vam!!!

PetraB
    05. Prosinac 2019. 17:10

Sarita 🤣🤣🤣 razumijem te u potpunostiiii... 🤗

url=https://lilypie.com][/url

Lavica27
    05. Prosinac 2019. 17:14

Red Fox

Mrgudja si malo prizeljkujem da moj malo urani 😂 da smo za Bozic vec skupa doma, al bumo vidjeli kak se on odluci 😊
    Inace meni je danas cijeli dan tak nelagodan osjecaj oko stidne kosti kad osjetim da se u tom dijelu mice. Jel to kaj znaci da bi moglo uskoro? 🤦🏼‍♀️

Ako znaci ja sam u banani,meni stalno oko stidne kosti migolji🙈 Btw ja vec treci put danas na wc-u i bas me cudno "serafi"... Nadam se da nije opet neka vrticka crijevna viroza jer cu ispalit s njima.

• Sarita15
    05. Prosinac 2019. 17:15

PetraB

Sarita 🤣🤣🤣 razumijem te u potpunostiiii… 🤗

Ne sumnjam mamasta su to posla tulit dok dijete nastupa 
    (Vjerojatno znas onu reklamu za kinder cokoladu kad mali nastupa a mama tuli u publici i mali kaze 'ja neznam zasto moja mama place kad sam sve ucinio kako treba') no pa to bi bila ja eto 😂😂🙈🙈

DeeDee
    05. Prosinac 2019. 17:23

Lavica27

Red Fox

Mrgudja si malo prizeljkujem da moj malo urani 😂 da smo za Bozic vec skupa doma, al bumo vidjeli kak se on odluci 😊
    Inace meni je danas cijeli dan tak nelagodan osjecaj oko stidne kosti kad osjetim da se u tom dijelu mice. Jel to kaj znaci da bi moglo uskoro? 🤦🏼‍♀️

Ako znaci ja sam u banani,meni stalno oko stidne kosti migolji🙈 Btw ja vec treci put danas na wc-u i bas me cudno "serafi"… Nadam se da nije opet neka vrticka crijevna viroza jer cu ispalit s njima.

Da nisi neš pojela?  ja neki dan imala takve bolove da sam sanjala da imam trudove (ne pitaj 😂) i probudila me oko 2 takva bol u želucu / crijevima da nisam znala šta ću sa sobom, znaš kako sam fino prakticirala disanje koje smo taj dan učili na tečaju 😂
    Ugl. skuhala si čaj, smirila se nekako,  obavila jedva jedvice wc i onda razmislila šta sam pojela taj dan.. Dakle dobro da nisam eksplodirala a ne samo imala bolove 💪
    Cijeli dan sam bila okolo i kako mi svi stalno kake da moram jest ja se pametnica opskrbila energetskim pločicama i kroz dan pojela tri komada, sva ponosna. Došla doma u 20 i najela se kiselog kupusa (da pojedem nešto konkretno kuhano 💪) i za kraj oko 22 kakao sa šlagom 👑
    Sad mi je smiješno, bome mi tu noć nije bilo 😂😂😂😂

[/url

Gogaa_V
    05. Prosinac 2019. 17:30

thinkpink1

Gogaa_V

thinkpink1

I ovo sto sam sad napisala sam bila primorena spustit se na njen nivo (cak i nize), da se sve ostale nepotrebno ne prepirete,jer sam od samog jutra ignorirala razne njene neumjesne komentare.
    Kao što je Petra rekla, zelim samo pisati i pricati, te veseliti se pricama sa poroda, iskustvima s dojenjem, pranjem robice, slaganjem iste…
    Think nize od tvog nivoa i pojedinih ne može! Dakle ne postoji. Ne ponižava tvoj i profesiju, samo sam izjavila da se ponašaš u skladu s ne (obrazovanjem), alufirajuci na tvoju recenicu sve je to smao nisu hormoni! I dalje ste se zakacile na mene kako vidim… imala bih ja sad vama svašta tu napisati ali nemam kad biti na whats up ni ovde redovno jer kao sto napisat neki dan jedva sam.dovekala da se maknem iz 4 zida što stana, što bolničkih. Organizirat ću sa par uglednih, cijenjenih psihologa, (ne terapeuta) besplatne terapije za sve vas (kojima treba crtati i bojiti) iz humanih razloga! Takve dalje od ove platforme odnosno virtualnog svijeta ne idite

Da, vidim da ne ide niže iz prilozenog…😂😂😂

Neću reći da si glupa jer ja ne vrijedjam za raliku od tebe, ali da kazemo da si malo manje inteligentna... Ako vec pokušavaš (ali samo pokusavas) da me "spustis" to samo znači  da sam ja već visoko iznad tebe.  Idi ti draga moja mami  kuci dokazuj  tko si, koliko si školovana i koliko dobro vaspitana (što si sama dokazala cim se malo zagrebalo  ispod površine) meni tvoje hvatanje na sentimentalnost, emocija i jeftina površnost ne trebaju. Ja sam u najosjetljivijem mjesecu trudnoće  podnjela očevu smrt pored svih komplikacija, a da nisam ni trepnula, ne da me povrijedi komentar tamo neke Thinkpink. Veselite se cure praznicima  i bebama, manje mrzite i nadajte se dobrom.

Grizli
    05. Prosinac 2019. 17:32

Ne zelim se ni zamislkat kakva cu viti kao mama, jrr sam krokodilske isplakala na predstavi od necaka prosle zime. Tako da Sarita sretno i uzivaj. A ona reklama od kindera mi je to.
    DeeDee ajme ti si bas svasta smiksala.
    Lavice nadam se da nije viroza i da nece vise.
    Mene mislim da su počele HB na veliko. Zadnjih dana sam ko ovisna o obavezama ujutro i oko 13-14 ko da mi se baterije isprazne i krenu HB. Nisu pravilne i smire se realativno brzo kad legnem pa me jos ne brinu, al neugodno moram priznat. 

ivikii
    05. Prosinac 2019. 17:33

Samo da uletim jer budem li cekala da procitam za ostatke necu do sutra. Uhvatila me prehlada pa sam manje na mobu jer me sinusi ubijaju. 
    Ugl dosla sam samo cestitati jaivanpa paaa ti si kraljicaaaa to je sve sta mogu rec😂 i cestitaam naravno.
    A Nasty pa bas sam se nadala da cemo mi skupa u rodilište😂😂 Al nema veze. Uzivaj sad s bebicom❤️
    I jos sam popratila da su neke tenzije po forumu ali necu se misat posto jos kasnim s komentarima od jutros, pa da opet nebi započela nesto sto se mozda rijesilo. 🙈

• Sarita15
    05. Prosinac 2019. 17:34

Neznam ima li smisla al ajde nek ide zivot...mislim da se malo pretjeruje u zadnje dane...prozivanje kontrola tko je na sto odgovorio sto je mislio kad je tko sta napisao gdje je netko vise netko manje tko je izignorirao ciji post tko je koga vise pratio ili duze ili bodrio i hoce li se netko javiti ne javiti otici ostati nebi trebali uopce biti predmet rasprave. Svatko ima pravo na svoju slobodu javljanja/ne javljanja i na svoje misljenje pa bilo ono pravo ili krivo kome god. Uvijek se moze preskociti ono sto nije zanimljivo bilo kome. Smatram da ni ja ni svih vas tu otprilike 50 nije duzno ista ikome i da komentari tipa 'ja sam tebe bodrila pratila a ti sada ides ili se ne javljas ili si rodila pa te nema' su ravni ucjeni a to vam zene ne prilici. Uopce. Porucivat nekome direktno ili indirektno da je spam konfliktna osoba ili da ohladi isto ne prilici. Ma da je 100 puta anonimno. Vi ste zene odrasle osobe. Majke ili buduce majke. Supruge. Zaposlene. Obrazovane. Ne pase situacija misljenje komentar ili izostanak istog ides dalje. Ovo je forum. Moze se i ne mora. Nije obavezno niti nuzno. 
    Toliko od mene o tim svim situacijama 
    Stvarno vam zelim da uzivate u danu sve do jedne

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani