Lavice jel mirujes? Prati stanje, da se ne bi ponovno dogodila situacija kad si mala slicne simptome vezane uz skracivanje cerviksa...🤔
Grizli Deedee,pojma nemam,valjda bi i muzu bilo lose da je do neceg pojedenog,isto smo jeli. Ono sto je najgore je sto taj cudan filing probave ubdonjem dijelu trbuha je identican menstrualnim bolovima. Zalegla sam pa ćemo vidjeti...
Sarita nisam rekla da me mora netko bodriti nego da bi mi bilo lijepo da me (nas, kog vec) se bodri kao sto je toj osobi bilo lijepo kad ga se bodrilo, nista drugo. Ne ucjenjujem inace pa ni kad sam incognito.
Goga aj pliz, dosta hejta,ovo ne prilici nikome. Kolko mi je bilo smijesno sta sad vec imamo i dijagnozu pored manje inteligencije sad jos ovaj post. Ajd da vise zavrsimo ko je gluplji ko pametniji ko gore ko dole.
Sretan cetvrtak svima koji slave.🖖
Pozz cure, oprostite na upadu ali bi trebala savijet.vi ste vec sve prosle 12 tt.
Bila sam u pon na uzv 12 tt gin je napravila uzv u 2 minute max. Samo izmjerila velicinu i tjt. U uto sam vadila krv za Nifty. .za nuhalni je napisala uredan a ja vidila nisam da je ista pregledavala.
Dali mi je potrebno ici privatno na uzv ili je to ok sa obzirom da sam jucer vadila krv za nifty? Hvala
Meni je isto ginić samo na kratko upalio ultrazvuk dok sam vadila krv za Nifty. Još je komentirao da samo mora pogledati da li kuca srce u trenu izrade Nifty testa i ništa drugo.
Nego zene jeste pripremili cizmice za Sv. Nikolu? 😍 Ja sam ko dijete za te stvari. Mi doma slavimo i Sv. Nikolu i Sv. Luciju... Jedino sto ja nisam mm nista kupila ove godine, sad se sjetila tek. 😟 I sad pokusavam smislit nesto, iako znam da nece zamjeriti s obzirom da sam senilna.
Lavice moze biti da je sva hrana ok, al jednostavno ti nije sjela. Nadam se da ce lezanje pomoc i da ce prestat boliti.
Grizli onu milku koju samo gledas stavi mu u čizmicu, naravno ako je jos ziva🤭
Grizli mi isto svake godine stavljamo cizmice 🥰 a iduce godine ce biti tri cizmice 😂 ja sam svom muzu uzela raffaelo jer se jedva dogegam do ducana u susjedstvu 😂 inace mu uvijek uzmem jos neku sitnicu tipa neke carape sa zimskim motivima
Ja sam se vratila iz Lidla, cak smo dva morali obici.
Uspijela sam uhvatiti stvarno dosta toga, grudnjak za dojenje, jednu potkosulju takodjer za dojenje, tajice, trapke (zadnje dvoje moram probati).
A za curku sam uzela 2 pidjamice br.50, (posto sam skuzila da nemam apsolutno nista od toga broja🙈 i cinilo mi se veliko za 50..dosla doma, usporedila sa Pepcovim 56 i vece je🙈 Nema veze, iskoristit cemo 🤞 a znam da ste spominjale/usporedjivale vec te velicine)jednu slatku majcicu na lisice🦊, sive stramplice na lavice🦁, i dva para hlacica na snizenju za 29,00. Pa nek se nadje :)
Vi ste sve nekako tako blizuuu 35-37tt, a ja sebe tjesim…kao ima vremena😂 mada ce i to doci jako brzo.
Btw, mislim da se netko javio sa ovom boljkom pred neki dan.
Znaci, bol iznad pupka jedno 3-4cm? Ovako ne, al kad prodjem prstima bas zaboli🤷 sad lezim i smirilo se vise manje.. ne znam sta bi to moglo biti.
A na raspravu cu samo baciti ignor. Tu nam deff treba bit pozitivna atmosfera kao i do sada :)
Bas mi je zao sto je uopce do ovoga doslo. 😣
Thinkpink 🤣 a to bi primjetio da fali, stoji na vidljivom mjestu, morala neki dna i prasinu s nje pobrisat. 😁
Red fox joooooj da druge godine sto cemo stavljat u te male cipelice 😍! Mislim da cemo uzet tatin 46, a tati dat njene 😁. U selendri mojoj trgovina ne radi popodne, tako da ide improvizacija.
Tek sam sad pročitala sve...ove tenzije neću ni komentirati jer se nadam da je gotovo pa da ne počinjem novi krug xD Trebamo se fokusirati na pozitivne stvari i bebice koje dolaze i jednostavno ignorirati postove koji nam ne pašu jer zaista nisu vrijedni pažnje. Holiday spirit :)
Damnarexx ta sam..koža boli jer se bebač tam naguzi i stvori pritisak.
Lidl nisam uspjela obići dns al ću sutra vidjet dal su lešinari šta ostavili.
Sortiraj odgovore
Najstariji