ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Damnarexx 🌺
    05. Prosinac 2019. 21:28

Lavice predivna sobica!! Vrhhh😍😍😍😍😍

Damnarexx 🌺
    05. Prosinac 2019. 21:30

LoBi

Joj Lavica27 prekrasno 😍😍
    I tvoje ladice Grizli 😍😍
    Bas volim kad stavljate slikice stvarcica, sva se rastopim😍 jedva cekam da pocnem i ja 😁 nadam se da za vikend idemo po komodu i bacam se onda na pranje robice.
    Meni vec par dana se non stop javljaju bh kontrakcije (bar mislim da je to to), pogotovo kad hodam, cijelu trudnoću setam svaki dan 7 km minimalno, sad nemogu gu do trg doc koja mi je 1 km udaljena, svako malo me stegne, neznam kako bi to opisala, kao neki grc, i stvrdne mi se trbuh na tom dijelu. Jesu to bh?

7 kn hodas?? Bome dobra si 😲 ja sam danas popodne 3h bila u pokretu i kad sam dosla doma, bome me sasilo da sam odmah morala ic lec..
    I da, to su BH :)

LoBi
    05. Prosinac 2019. 21:35

damnarexx

LoBi

Joj Lavica27 prekrasno 😍😍
    I tvoje ladice Grizli 😍😍
    Bas volim kad stavljate slikice stvarcica, sva se rastopim😍 jedva cekam da pocnem i ja 😁 nadam se da za vikend idemo po komodu i bacam se onda na pranje robice.
    Meni vec par dana se non stop javljaju bh kontrakcije (bar mislim da je to to), pogotovo kad hodam, cijelu trudnoću setam svaki dan 7 km minimalno, sad nemogu gu do trg doc koja mi je 1 km udaljena, svako malo me stegne, neznam kako bi to opisala, kao neki grc, i stvrdne mi se trbuh na tom dijelu. Jesu to bh?

7 kn hodas?? Bome dobra si 😲 ja sam danas popodne 3h bila u pokretu i kad sam dosla doma, bome me sasilo da sam odmah morala ic lec..
    I da, to su BH :)

Znala sam i vise, uopce ne osjetim. Sad mi je pocelo bit zima pa ne idem bas, a i prepalo me ovo zatezanje, pa pokusavam usporiti, bojim se da se nebi pocela otvarati, rano mi je jos 😁 sad sam 31 tt tocno. 

PetraB
    05. Prosinac 2019. 21:35

Juno slozit cu se sa curama za tlak, to je doata visoko. Bas sam se poveselila kad si se javila no iskreno, nije to bezazleno. Thinkpink ima pravo, mozda najbolje da ih kontaktiras obzirom da ti se mirovanjem ne snizi 🤔... Drzim fige da joa jedno vrijeme budes u komadu i stavis to pod kontrolu.
    Lavice prvo za crijevne boljke, nadam se da se malo smirilo no ako sam dobro upamtila vec se slicno desilo pa je bio neki problem s cerviksom (sorry ak sam fulala)... A sooobaaaa 😍😍😍😍 ovo je za naslovnicu nekog casopisa, predivno je!!!
    Grizli ladice su super...bas lijepo organizirano a slozit cu se i sa curama, kad kre u babinje, trpat ces robu po svim tim policama za koje kazes da su sad prazne 😅
    Ja cu se pohvalit da sam napokon pregledala svu robicu koju sam dobila (ili nazad svoju ili od novih bebaca u drustvu) i odabrala sto mi pase obzirom na velicinu i godisnje doba a ostatak odmah vratila da ne gomilam vrece...dakle,napunjena dva ona najveca spacebaga i sad cekam da mi sogorica da komodu pa cu krenuti sa pranjem 😎... Malo se bolje osjecam sad kad sam vidjela da imam sve za prvih sigurno 6 mjeseci. To je toliko robeee... Mm je samo komentirao, ok kuzim da su dvije ali toliko robe... I moram se slozit s njim. S tim da u to nisam ubrajala posteljinu, deke, rucnike... 😅
    Ostalo mi je za kupiti medo odjelca, jer njih nitko nije imao tako male, a to mi je plan sljedeci tjedan. 
    Sv. Nikolu i Bozic obozavam i bas volim smisljati poklone za drustvo i obitelj. To su uvijek neke sitnice al su od srca. Mm je pohodio Lidl i veli da je sve nasao s popisa osim carapica za curku al ok, imam ja u rezervi uvijek neke sitnice da ubacim u poklone 😎
    A sto se tice boliva i razine energije, ja sam zadnja dva tjedna koma. BH me bas jako zezaju svakodnevno, pojacala mi je i Mg na dva u danu i pokusavam mirovat sto vise. Al sam isto skuzila da sto vise mirujem to mi je gore sto se tice energije, onda mi bas bude teskonpokrenut se. U zadnje vrijeme su curke jaaakooo aktivne, ali bolno aktivne i ponekad mi se toliko objesi trbuh da mi se onak vidi ligament s desne strane ispod cice na konem sve to visi... I uzasno boli. Cak je i Radosevicka konentirala na zadnjem pregledu kolika je to trbusina sad 🙈😅. Danas su se ocito posvadjale nesto i razdvojile se skroz tak da sam posred trbuha imala "usjeklinu" kao 🤣🤣🤣 i svaka na svojoj strani... Presmijesno

url=https://lilypie.com][/url

Grizli
    05. Prosinac 2019. 21:46

Lavice 😍😍😍 to je prekrasno! Jel moga ja doc malo spavat na ovaj kauc i uzivat u toj sobici?
    Lobi to su BH i mene bas brine da me ne pocnu otvarat. 
    PetraB joooj koliko da tebi tek treba robice za njih dvije. Super da si dobila puno pa bas to ne moras kupovat. 
    Tako da se nadam da cu nakon ove subote usporiti i da sam gotova sa ekzibicijama na poslu i doma. Ostat ce mi samo bor za okitit, a poslije nek ga raskiti ko bude mogao. 

Lavica27
    05. Prosinac 2019. 21:55

Piba a je mu odgovor strucan za popi*dit🙈 Meni su u TA u prosloj trudnoci rekli sa 36tt da mirujem je sam bila kao uloziva za prst,moj gin mi je rekao da su to gluposti jer sam u terminu i da je normalno da sve omeksava.i sad ti budi pametan...
    PetraB ajme nemogu zamislit sve boljke koje mi imamo ti imas puta dva. I opremanja i svega... svaka tebi cast jos jednom!
    Grizli eto kad te put opet nanese za zg,navrati i prespavaj, al ti nunas i moje i svoje😂

Lavica27
    05. Prosinac 2019. 21:55

Btw BH navodno ne otvaraju (i ne bole). Kao sto jednom rekoh, da me opale po glavi ne bi ih skuzila💁‍♀️

PetraB
    05. Prosinac 2019. 22:11

Joooj, sad sam se sjetila kaj sam htjela komentirat jucer... Oni mobili... Ne preporucujem da ih kupujete bez da ih prvo cujete. Mi smo za malu dobiki od svekrve, jbg prvo dijete, ne znas puno o tim stvarima i kad nas je pitala kaj da uzme rekli to. I kupila zena to... Isuse i boze... Kao prvo to se navijalo (znaci okreces kotacic (zvuk znate) a melodija za popi... Iritantna frekvencija, strasno... Nismo koristili uglavnom... Za malca smo dobili proslijedjen od frendova za koji smo znali kak zvuci. Tako da... Provjerite kak se pali, koje su funkcije, koliko mu traje melodija, ima li vise razina zvuka, tj. glasnoce... Kazem, meni te stvari nebi ni pale na pamet da nismo imali ovakav prvi... A kaj je najbolje, nije ga ona kupila u nekom znj ducanu, nego u maguc baby ili adax (nisam ziher jer je i posteljinu kupovala)
    Sto se opreme tice sada, ma sve je to isto, ne trebam ja ni kolicinu nmbas duplo vecu, imamo susilicu pa nekak mislim da ce se stic i malo stvari oprati na vrijeme, al jednoatavno susjeda toliko kupuje svojoj maloj da je to strasno 🙈... Mislim meni super sad 😅😅😅

url=https://lilypie.com][/url

LoBi
    05. Prosinac 2019. 22:15

Lavica27

Btw BH navodno ne otvaraju (i ne bole). Kao sto jednom rekoh, da me opale po glavi ne bi ih skuzila💁‍♀️

Vise me brine da nisu mozda pravi trudovi prerano, a da ja ne skuzim. Znam da svi kazu da se pravi jace osjete i da bole, al znam cure koje su imale trudove, a da nisu znale da ih imaju pa nisam pametna😂😂
    Frendica bas prosle god dosla na pregled, i doktor joj kaze imate trudove, kaze ona nemam, kaze on njoj:ne pitam vas, govorim vam da imate trudove 😂😂

Hrabrica
    05. Prosinac 2019. 22:17

Grizli preslatko složeno!!! :DD
    Piba i moja je nisko i cerviks skraćen i omekšan pa mi niš nisu rekli za mirovanje  Oho možda i mi uranimo! 
    Lavice ajme koja predivna soba! <3 genijalno izgleda svaka čast!! A zid je priča za sebe, divota 
     Meni ipak sunce zasjalo u Lidlu :D Onak bez ikakvih očekivanja otišla u onaj u Sesvete, reko čisto da prošetam, a kad tamo....termo tajice i to ne grilonke nego baš tajice, potkošuljice za dojenje crne i bijele koje sam htjela, tunikice..i sve u S veličini !! Šok i nevjerica!! :DDDDD Kad nisam počela skakat od sreće nasred dućana!!! Znači pun pogodak!! Još ugrabili i onaj mop za pranje poda :DD Prezadovoljna!! A vezano uz BH ja ih bome imam sve češće i bome su nelagodne..ne bole al što stisnu trbuh...još kad mi istovremeno bebačica sjedne na mjehur ...ono poletila bi na zahod a ne mogu se pomaknut dok kontrakcija ne popusti jer baš bude nelagodno...

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
    10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
    05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.