Damnarexx tako ti mene zna boljeti, peci, ne znam ni sama sto. Prvo sam mislila da je do koze, da Ce strije tu ali onda je netko napisao da se bebac tu nekako zapetlja i povlači pa bude neugodno ali uglavnom nista opasno.
Lavice miruj ti. Bila viroza ili nesto drugo, na lijevi bok i opusti se.
[iimg]
MaRe ja sad malog ostavila na plivanju pa idem u onaj kod malla. Javim ti sta je ostalo
[iimg]
Ja volim čizmice i svetog Nikolu i sve s malim znakovima pažnje ❤
Evo da i ja prijavim neku bol, tj. čudan osjećaj u kostima između gospođice i dupeta (oduvijek vrhunski objašnjavam 😂). Ugl. feeling mi je kao nakon vožnje bicikle, cijelo vrijeme lagano osjetim a kad sjednem je baš neugodno
[/url
Da se pohvalim sa svojim ulovom za mm-a za svetog nikolu.. Ja jako volim sve te blagdane i darivanja 😁
Danas sam sveki zicala da me do ducana odbaci jer mi je mm na putu, a auto nije doma 🙈
Mrgudja si malo prizeljkujem da moj malo urani 😂 da smo za Bozic vec skupa doma, al bumo vidjeli kak se on odluci 😊
Inace meni je danas cijeli dan tak nelagodan osjecaj oko stidne kosti kad osjetim da se u tom dijelu mice. Jel to kaj znaci da bi moglo uskoro? 🤦🏼♀️
Dogovoreno! Ustvari sam tako i mislila 😉 za Bozic bit doma 🎄🎁😁 pa bas sam jucer napisala da sam kupila bozicni outfit 🙈. Al nebi jos par dana taman da dovrsim pranje i peglanje 😊 (sve me sram kolko sam dobila, jucer jos jednu vrecu nisam ju stigla ni raspakirat jos 😂), al zato i jucer odradila zadnji pohod ljekarne i mislim da imam sve! Napokon!
MaRe ja sad malog ostavila na plivanju pa idem u onaj kod malla. Javim ti sta je ostalo
👌 nadam se da ak ne nađem ništa kod nas da ce biti u BM...tam je valjda manje trudnica 😁
Lezim,mozda se malo smirilo. Vidjet cu do sutra situaciju pa eventualno reagirati prije vikenda jer me i jučer stezalo/frkalo pomalo.
Inace i mi si oduvijek kupujemo za sv. Nikolu❤ Ja sam njemu belgijske praline i rafaello,to najvise voli. A s malom sam ocistila cizmice i sad cekamo😁
DeeDee joj znam tu fuj nelagodnu bol🙈
Moram samo spomenuti ovaj pad energije u 9 mj. Znaci ja sam radila do kraja. Stvarno sam aktivna ful. Al zadnjih 10ak dana kak sam vec pisala doslovno me sve zulja boli zateze, smanjila tempo na min. I jutros odem vadit krv u 7, obavim lidl, nes malo jos po dicanima, i do frendice na kavu. (Realno nikakva velika fizicka aktivnost, al svjezi zrak, pretpostavljam i ova iznenadna hladnoca u zg 😬) uglavnom rucala i spavala 3 sata 🤪😱. I i dalje ne mogu doc k sebi. Sram me i rec da imam muskulfiber u nogama ko da sam hodala ne znam kolko 🙈
Lavice drzim fige da brzo prode. Meni se recimo pred kraj ful ubrzala probava. Za razliku od pocetka kad nisam mogla daaaaanima. Al to sam pripisala cinjenici da nema mjesta u trbuhu. Doslovno jedem manje nego ikad u zivotu jer sam sita nakon 3 zalogaja, i cim nes novo pojedem idem se ispraznit. Vec sam htjela pitat dal mislite da to bas nije normalno al sam zaboravila. 🙈 nekak to i sa zgaravicom povezujem jer umirem kolko mi je 🤮. Kks mi je u redu pa nisam isla za tim da dalje to istrazujem..
Ja bih samo htjela reći da hormonalne tete uvijek treba ignorirati, iako mislim da su takve i bez trudnoće nažalost xD
Nikog nije briga to što netko ne želi javiti da je rodio, pa ovo je anonimni forum, koji klinac svaki dan se nadmudruje, spominju se fakulteti, znanja, profesije pa najbitnije je biti čovjek. Dajte si egu odmora za ove blagdane.
Uopće spominjati da ideš ća sa foruma je meni neshvatljivo pa tko vas zaboga drži na forumu? Odeš i bok, ne pišeš još 100 postova.
Uglavnom, nekom za rekla javiti za Bipu i štapiće za plodnu vodu, ali sam zaboravila kome naravno. Bila danas u jednoj od tri i kažu da ne znaju što je to :D Mislim nije to ništa čudno tako da to ne znači da nema u drugima. Ako tko u Zagrebu nađe, neka javi.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji