Piba super za pregled 👌
Annika tnx..meni trebaju samo te potkosulje..ovo ostalo imam tako da se nadam da cu naci sutra nešto ☺
Juno tlak je bas visok..dal otices i ostali simptomi tlaka? Bome iako je rano bolje bi bilo da si u bolnici pa da ti to tamo probaju sniziti.
Grizli ladice su 🔝 I ja svoje svako toliko otvorim i gledam 😍 kaže mm tebe baš veseli ta robica ☺
Cureeee evo napokon i sobice🥰🥰🥰🥰
Ovi je predobro 😍😍😍🔝
Čekala sam da vidim tapete...de daj link ☺ Ja ih gledam po Allie al sve je nešto mini. Dal se mogu lako skinuti il su bas prave zaljepljene da žbuku skidaju 😁
Juno bas ti je visok tlak, a ono sto mi se ne svida sto ti se u mirovanju ne vrati na normalu. Mozda ne bi bilo loše da ih kontaktiraš da ti kažu daljnje upute.
Hvala cure,bas sam i ja zadovoljna kako je ispalo!
Mare, tocno javis dimenzije zida pa ti tako isprintaju. Za kcer sam u hr radila tapetu i puno losija kvaliteta su od ovog. Ove ti se bas lijepe s ljepilom za tapete. U količinu upises broj kvadrata koje trebas (pise u uputama): HRK 59.43 41%OFF | Beibehang Custom Photo Wallpaper Elephant Giraffe Animal World Children's Room Wall Mural Backdrop 3d wallpaper papel parede
https://s.click.aliexpress.com/e/qjKU6eXA
Joj Lavica27 prekrasno 😍😍
I tvoje ladice Grizli 😍😍
Bas volim kad stavljate slikice stvarcica, sva se rastopim😍 jedva cekam da pocnem i ja 😁 nadam se da za vikend idemo po komodu i bacam se onda na pranje robice.
Meni vec par dana se non stop javljaju bh kontrakcije (bar mislim da je to to), pogotovo kad hodam, cijelu trudnoću setam svaki dan 7 km minimalno, sad nemogu gu do trg doc koja mi je 1 km udaljena, svako malo me stegne, neznam kako bi to opisala, kao neki grc, i stvrdne mi se trbuh na tom dijelu. Jesu to bh?
Piba oprosti a jesi ti sto otvorena?
Juno da,visok je to tlak…
Kad sam pitala doktora da li sam otvorena, rekao je "ajmo reći da nisi". Ne znam sto to znači.
Lavice soba ti je predivna. Ali stvarno predivna 😍😍😍😍
Juno to je dosta visok tlak, nemoj se zezat s tim 😬
Sortiraj odgovore
Najstariji