ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Damnarexx 🌺
    05. Prosinac 2019. 22:24

LoBi

damnarexx

LoBi

Joj Lavica27 prekrasno 😍😍
    I tvoje ladice Grizli 😍😍
    Bas volim kad stavljate slikice stvarcica, sva se rastopim😍 jedva cekam da pocnem i ja 😁 nadam se da za vikend idemo po komodu i bacam se onda na pranje robice.
    Meni vec par dana se non stop javljaju bh kontrakcije (bar mislim da je to to), pogotovo kad hodam, cijelu trudnoću setam svaki dan 7 km minimalno, sad nemogu gu do trg doc koja mi je 1 km udaljena, svako malo me stegne, neznam kako bi to opisala, kao neki grc, i stvrdne mi se trbuh na tom dijelu. Jesu to bh?

7 kn hodas?? Bome dobra si 😲 ja sam danas popodne 3h bila u pokretu i kad sam dosla doma, bome me sasilo da sam odmah morala ic lec..
    I da, to su BH :)

Znala sam i vise, uopce ne osjetim. Sad mi je pocelo bit zima pa ne idem bas, a i prepalo me ovo zatezanje, pa pokusavam usporiti, bojim se da se nebi pocela otvarati, rano mi je jos 😁 sad sam 31 tt tocno.

LoBi Aa pa mi smo 1 dan razlike 😊 zasto si ispod ne stavis ovu Lilypie vremensku trakicu?  :D

PetraB ajme kad samo pomislim kako je tebi zanimljivo 😁😁 sve po dvoje, u paru...super je sto si toliko toga dobila. Sad si mirna neko vrijeme :)

C1M4
    05. Prosinac 2019. 22:27

Juno to je stvarno visok tlak i to nije dobro.. meni je gin napisala cak u trudnicku ako je tlak >140/90 sa ili bez tegoba, javit se hitno tako da najbolje da odes ili na hitnu ili da ih sutra odmah zoves jer taj tlak moze bit opasan i za tebe i za bebu😬🙄

JelenkoPelenko
    05. Prosinac 2019. 22:28

Wow Lavice soba je prekrasna 😍😍😍😍 dode mi da se preselim u veci stan samo da mogu imat sobu za bebu i sredivat je 🙈 Ja planiram ka' i Grizli sredit komodu, super mi izgleda i cini mi se prakticno, samo sam preusporena, radim popise i znam di cu otprilike sta ic kupit aliiii.. pomalo 😑

mrgud_zg
    05. Prosinac 2019. 22:30

Cure sobe su preeeeedivne 😍😍
    Ja vecinu oprala a neda mi se peeeglat 🤪 jos kak smo za vikend imali goste imam i njihove posteljine i rucnika i sve me dodatno usporilo. A susilica nikak ne stize 🙈. Di mi je doso vec petak. A jucer dobila novu vrecu robe koju nisam jos ni pregledala. Bas sam komentirala da jadno nase dijete nece imat nista novo jer ima nasljedenih stvari do godinu i pol starosti 🙈 i imam tolko toga da mislim da bi mogla obuc nogometnu momcad
    Juno bas mi je zao za tlak. Stvarno se ne kuzim bas jer sam ja cijeli zivot niskotlakas da kad ustajem moram prvo sjest, al mozda stvarno da se javit doktorima? Mogu ti samo drzat fige da to sve bude ok i da ste sto duze u komadu 🤞🤞

LoBi
    05. Prosinac 2019. 22:34

damnarexx

LoBi

damnarexx

LoBi

Joj Lavica27 prekrasno 😍😍
    I tvoje ladice Grizli 😍😍
    Bas volim kad stavljate slikice stvarcica, sva se rastopim😍 jedva cekam da pocnem i ja 😁 nadam se da za vikend idemo po komodu i bacam se onda na pranje robice.
    Meni vec par dana se non stop javljaju bh kontrakcije (bar mislim da je to to), pogotovo kad hodam, cijelu trudnoću setam svaki dan 7 km minimalno, sad nemogu gu do trg doc koja mi je 1 km udaljena, svako malo me stegne, neznam kako bi to opisala, kao neki grc, i stvrdne mi se trbuh na tom dijelu. Jesu to bh?

7 kn hodas?? Bome dobra si 😲 ja sam danas popodne 3h bila u pokretu i kad sam dosla doma, bome me sasilo da sam odmah morala ic lec..
    I da, to su BH :)

Znala sam i vise, uopce ne osjetim. Sad mi je pocelo bit zima pa ne idem bas, a i prepalo me ovo zatezanje, pa pokusavam usporiti, bojim se da se nebi pocela otvarati, rano mi je jos 😁 sad sam 31 tt tocno.
    LoBiAa pa mi smo 1 dan razlike 😊 zasto si ispod ne stavis ovu Lilypie vremensku trakicu? :D

PetraB ajme kad samo pomislim kako je tebi zanimljivo 😁😁 sve po dvoje, u paru…super je sto si toliko toga dobila. Sad si mirna neko vrijeme :)

Damnarexx toliko sam puta ju pokusala stavit, ali jos uvijek je nema😂😂🙈 mozda dok rodim uspijem 😂😂

LoBi
    05. Prosinac 2019. 22:40

Hrabrica

Grizli preslatko složeno!!! :DD
    Piba i moja je nisko i cerviks skraćen i omekšan pa mi niš nisu rekli za mirovanje Oho možda i mi uranimo!Lavice ajme koja predivna soba! <3 genijalno izgleda svaka čast!! A zid je priča za sebe, divota
    Meni ipak sunce zasjalo u Lidlu :D Onak bez ikakvih očekivanja otišla u onaj u Sesvete, reko čisto da prošetam, a kad tamo….termo tajice i to ne grilonke nego baš tajice, potkošuljice za dojenje crne i bijele koje sam htjela, tunikice..i sve u S veličini !! Šok i nevjerica!! :DDDDD Kad nisam počela skakat od sreće nasred dućana!!! Znači pun pogodak!! Još ugrabili i onaj mop za pranje poda :DD Prezadovoljna!! A vezano uz BH ja ih bome imam sve češće i bome su nelagodne..ne bole al što stisnu trbuh…još kad mi istovremeno bebačica sjedne na mjehur …ono poletila bi na zahod a ne mogu se pomaknut dok kontrakcija ne popusti jer baš bude nelagodno…

Bravo za uspjesan shopping 😍😍
    Tako i mene bh isto, i to uvijek kad sam negdje vani, ili dok setam ili kad sam po trgovinama😂  

Lunica
    05. Prosinac 2019. 22:48

Vecer cure
    Lavice preprelipa sobica! Ja isto obozavam sredjivati interijere...obe djecje sobe sam prije ljeta sredila..decki su mi u jednoj a cure u drugoj sobi..cca 13 kvadrata svaka..ugl..vecina namjestaja iz ikee..zidovi sivo bijeli sa nekim naljepnicama..decki imaju radni dio jer su skolarci..cure su jos vrticke dobi 6 i 4 pa imaju kuhinjicu stolic i dio za lutke..ugl..uzivala sam im to osmisljavati...a beba...uh...ona ce s nama u sobi tako da kindac pored naseg i prematalica...ne znam kako vi planirate al kod mene nekako beba spacmva s nama i tek negdje oko 2.god polako u svoju sobu..tak cu ga prebaciti s bracom jednog dana...za pocetak krecemo ovako😉
    Juno ja sam imala visok tlak u prve dvije trudnoce i ostavili me u bolnici 150/100 mi bio. Neslanu hrana i 3 puta dnevno na ctg.. Moja dr mi je objasnila da uslijed visokog tlaka moze "zastekati" protok kisika kroz posteljicu i da je zato bitno biti pod strogi nadzor. Ne zelim te strasiti ..bit ce sve u redu ali cisto da znas da taj tlak nije zezancija..vjeruj mi i ja sam se dobro osjecala i nisam imala edeme ni nista al eto tlak nikako dolje.. U bolnici mi je stalno bio 130/85 ali nisu me htjeli pustiti doma...ostala do poroda..srecom svega 8 dana..samo hrabro i radije se javi nego cekati ponedjeljak.
    Oprostite na poduzem postu😌

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Red Fox
    05. Prosinac 2019. 22:55

Lavica sobica je prekrasnaaa🥰 ja isto obozavam sve sa zivotinjama 😂 mislim da ce mali hoce nece imati sve zivotinjsko 😂
    Mrgud ja ti isto spavam cijele dane, lijena sam za poludit i isto me ceka peglanje 🤦🏼‍♀️ mislim da cu sutra
    Mikio i meni je rodendan 23. 😊 tak da mozda dobijem i poklon bas za rodendan 😂 bas sam sad nestrpljiva svaki dan 

• piba7
    05. Prosinac 2019. 22:56

Cure, jel koja u ovim tjednima krvarila nakon vaginalnog pregleda? Koliko god da mi je doktor njezan, danas me dosta bolio pregled. Tek maloprije sam otišla prvi put na wc nakon pregleda i imala što vidjeti. Na dnevnom ulosku smedji iscjedak pomijesan onako sa tamnom krvi - nije svježa krv.
    Odmah sam se javila svom doktoru (u 10 navečer) i on mi je rekao da se ne moram brinuti da je to od pregleda. Noge su mi se odsjekle kad sam vidjela krv i sad sam sva u strahu i panici. Doktor kaže da će do sutra proci, a ja ne znam sto da radim.
    Sjećam se da je Iva bila pisala da je krvarila nakon pregleda, ali to je bilo kod nje u 40. tjednu.
    Pa javite ako je još koja imala takvih iskustava.

mrgud_zg
    05. Prosinac 2019. 23:08

Red fox i mikio vi ste jarcice onda? Meni taman bio prosli tj kad sam bila na pregledu u ta i jos sestra komentira pa bilo bi bas fora da rodite danas na rodendan. A ja onak neeeeeeeee!!! Pa tek je 36 tt 😂😂
    Piba bas sam ja to prosli tjedan pisala. Nakon uzimanja brisa sam imala par kapi te smede krvi. Al stvarno do sljedeceg dana nije bilo nista. Mijenjala sam svako malo uloske da budem sto posto sigurna i fkt nije vise bilo ni kapi. Znaci doslovno kak me pogrebala na pregledu. Prati do sutra, stavi cisti ulozak al trebalo bi ti to sve bit ok. Al totalno te kuzim, ja sam se isto prepala skroz

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.