Annika,meni je moja doktorica rekla kad sam bila na pregledu da za dva tjedna odem u ta . Koliko sam ju shvatila ,mislila je na pon . Možda ja nisam dobro skužila 🙈 pa možemo bilo koji dan . Raspitam se malo tko radi kada pa javim
Ma rekla je i meni moja tako ali ja necu u dan. Ionako obično na tom prvom pregledu ne ne rade nista pa za koji dan ni vamo ni tamo.
[iimg]
Je,dobro cure kazu u sobama zahajcaju,znojis se (i taj znoj fakat smrdi🤪),ja sam ponijela kratko uglavnom. A u c&a iz principa ne dam 129kn za fcking spavacicu🙈
A tek kad se znoj pomiješa sa mirisom mlijeka meni je mlijeko curilo toliko da ga nisam mogla zaustaviti. Bila sam cijela mokra, uljepljena...
[iimg]
Pozz cure, oprostite na upadu ali bi trebala savijet. vi ste vec sve prosle 12 tt.
Bila sam u pon na uzv 12 tt gin je napravila uzv u 2 minute max. Samo izmjerila velicinu i tjt. U uto sam vadila krv za Nifty. .za nuhalni je napisala uredan a ja vidila nisam da je ista pregledavala.
Dali mi je potrebno ici privatno na uzv ili je to ok sa obzirom da sam jucer vadila krv za nifty? Hvala
Jaivanpa i Nasty cestitke cure 🤗
Imate lijepe, tanke i sa svakakvim uzorcima spavacice u C&A kome se sviđaju, tamo sam ja kupila na gumbice i duzina je pristojna.
Ova preslatka pesica kraj trbuha je divna 😍
Evo i moje male sivonjice
joj vidi je što je slatkajoš jedna dadilja sa 4 šapice
divna slikica
Hvala, prasica mala, zaljubljena sam u nju, sve me strah kad beba dođe 🙄 vec se 2x u kolica uvalila dok se usuljala u sobu 😳
Macutice probaj prekrit kosaru za bebu i onu donju s aluminijskom folijom, nase to ne podnose, mozda se odvikne tako od ulazenja. Btw maca je prekrasna, i pasica isto 😍 Mi smo doteglili kolica ima tjedan dana, samo su ih ponjuskali i isli lec na krevet/kauc, a pasica ih se boji nece im se niti priblizi; a ja sam zamisljala kako cemo ja ona i bublica ic u setnje kad rodim 😏
Ma nema kaj zazvoniti, ja sam rekla da ako nekom nesto nije jasno ili zaboravi sta smo rekli, nije nikakav problem ponoviti, i 10x ako treba. Jer to su mala bica koja su sad osjetljiva i s njima treba oprezno i pažljivo postupati, te pratiti rast i razvoj da se od pocetka sprijece nezeljene situacije.
Ja volim ljude i ljudima pomagati, valjda sam zato odabrala taj poziv i zanimanje. Samo postoji mogućnost da nisam na forumu taj tren pa ce odgovor kasniti, pogotovo kad nam dođu bebaci. Ne mozemo ocekivati da svi budemo on-line 0-24.
Ja sam si isto kupila i narucila kratkih rukava i na bretelice, jer i kad se ugasi grijanje, nama ce biti vruće.
Bebac za Nifty(koliko znam) se radi kratki uzv tek da se vidi da li je prisutna srcana akcija. A onda iz krvi saznas eventualne kromosomske poremećaje.
Joj MaRe na zalost to nekad nije ni do babice ni do dr. Ja sam isto tako prosla na drugom porodi a divni su bili i dr i babica. Jednostavno je mali izlazio kao Superman sa rukom i zakačio me i zaglavio. Babici je bilo toliko zao jer se trudila i masirala me a kako je izgledalo dovoljno govori da su se zgražali svi- od dr na vizitama do patronažne kuci.
znam da nekad nije al ovaj put je bilo...ne znam dal bila mlada pa neiskusna ili šta već..morat ću to pitati..samo znam da ju je toliko rasporila da su se kasnije svi čudili..malo je falilo do tužbe da dođe ali su se na kraju dogovorili s bolnicom da će joj to riješiti na drugom porodu..mislim da ju nije dobro ni zašila nazad ili što već tako da sad žena dolje nema dvije nego tri rupe xD Kažem bilo je to prije 5 godina pa se sad ne sjećam što se točno dogodilo al nije dobro prošlo krivnjom dr.
Al dobro što čitam u zadnje vrijeme se jako popravila situacija u Os pa ćemo imati valjda više sreće.
Deedee slažem se da nije nisko željezo ja baš kad sam uzela nalaze mislila sam da je sve super ali et, opet ja mislim da je dobro 😊
Mala znaci ipak su se bolje pokazali prirodni preparati već ovaj sirup?
Cima hehe kako vidim nije baš sigurno se uključiti mozda dobijemo i po nosu hehe salim se naravno, a puno sam bolje ostao je samo grozan kašalj sa iskasljavanjem ali ono najgore je prošlo
Grizli pa pokušat ću prirodno sa tim stvarima možda je i bolje od sirupa
Lavica dobila sam 6 kutija sirupa,a kao mala sam imala problema sa željezom i znam da ovi sirupi za željezo imaju loš utjecaj na zube pa mi se nikako ne pije msm ne sad zbog tog, već nešto razmišljam i nije toliko nisko a možda bolje prvo probat prirodno ne znam ni sama možda i nisam u pravu ?
Točkica ja od kako sam trudna sam shvatila da ljudi baš i ne paze toliko na trudnice koliko sam ja to mislila msm evo bila sam u shopingu kad je bio black Friday znači to se gura nema obzira tacno moram da stavim ruke ispred sebe i odgurujem ih jer baš niko ne pazi totalna nekulturan
Thinkipinki msm da si u pravu kako vidim daleko je ovo od hormona, stvarno msm da predje svaku mjeru msm da vrijeđanje na osnovu zanimanja i općenito ovakva drzkost nemaju smisla i ne razumijem od početka je ovo bila grupa bez rasprave i bilo čega ne razumijem zašto ovo treba i to pred kraj kad treba da je najljepša atmosfera. Ali ne trebamo se zamarati oko ovakvih stvari zaista
Macutica i Hrabrica preslatki su vam ti vaši ljubimci sto vam čuvaju bebace
Samojed meni cijeli zivot prirodni preparati dizu zeljezo, lijekovi mi se nisu pokazali toliko korisni. Na kraju mi je i ginekologinja rekla da izbacim kemiju i koristim to prirodno, kad vec ima efekta.
Ti pokusaj s terapijom ako zelis, nismo svi isti. Iako, za ocekivat je da ce krvna slika pred porod bit sve losija, jer sto je beba veca, to vise uzima.
Nemoj se puno zabrinjavati, uzimaj terapiju, ali ne ocekuj cuda...☺️
Meni su sve spavacice dugi rukav, a ogrtac frotirni, znaci skuhat cu se...sreca ne znojim se bas..
Btw, ja sam sinoc jedva zaspala od bolova u ligamentima, grebanja po preponama, sijevanja u rodnici...ne bude li sutra na ctg nekih znakova ili znakova da je nisko, popizdit cu...pa nece valjda jos 20 dana ovako🤦♀️😂
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Cure moje citam i ne vjerujem 🤦🏼♀️ super smo se slagale do sad i bile skroz korektne jedna prema drugoj i kad je bilo razlicitih misljenja. Nema smisla ovaj nacin sad. Ak se nekome ne da citati stvari koje se ponavljaju jednostavno preskocis. Ja isto ponekad zaboravim prokomentirati nesto usput pa ne odgovaram bas na sve postove. Sto me podsjetilo, Hrabrica pesek je presladak 🥰 ja svom ne dam bas blizu trbuha jer je jako zivahan i ne pazi di skace. Sad se vec naucio pa ne preskace preko mene nego ide okolo 😂 i Macutica tvoja maca je isto bombon 🥰 bas me zanima kak ce nam zivotinje reagirati kad dodu bebice. Ja se nadam da ce moj to dobro prihvatiti.inace nije bas odusevljen sa djecom.
Kaj se tice Lidla, ja sam definitivno odustala od tog grabanja. Nekad odem kasnije pa ak je kaj ostalo super, ak nije nije.
Sortiraj odgovore
Najstariji