Hrabricamoj je isto lajavac, pinč, mali ptič velki krič 😂 al bebac ga cuje svaki dan u trbuhu tak mislim da ne bude ni reagirao na lavez 😂
e vidiš vidiš bome dobro kažeš! možda se beba već sad navikla na lavež jer vidim da ne poskakuje na taj zvuk nego je mirna
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Thinkpink ti toliko nježne i konkretne savjete daješ da bi te ja najradije sebi doma dopremila prva dva-tri dana nakon bolnice dok se ne ušemim s hranjenjemJelenko priviknut će se pasica, čim vidi da kolica ne grizu i da ona vode u šetnju
plus malo mito sa keksićima i bit će to super budeš vidjela
Znači ja sam toliko revoltirana što je u lidlu tak brzo ponestalo obleke, iiii što tih topića za dojenje nema ni na hm-ovom webshopu (u dućanu neću ni pokušavat) da iako sam trudnički dijabetičar, naprosto sam moooooooorala načeti toffife! I sad sam zen, cool :D i sad mi ne smetaju ni manjak potkošulja ni male sise
problem riješen
E a kakve topice trazis na webshopu, ja sam kupila neke grudnjake bez zice, njihove pamucne mekane i bas su mi preveliki, a divni su, novi skroz i u ladici 80B ali su bas kao za cicke broj 3, a ja vise idem prema dvojci kad bi i jos bile pune mlijeka..
Thinkpink ti toliko nježne i konkretne savjete daješ da bi te ja najradije sebi doma dopremila prva dva-tri dana nakon bolnice dok se ne ušemim s hranjenjemJelenko priviknut će se pasica, čim vidi da kolica ne grizu i da ona vode u šetnju
Znači ja sam toliko revoltirana što je u lidlu tak brzo ponestalo obleke, iiii što tih topića za dojenje nema ni na hm-ovom webshopu (u dućanu neću ni pokušavat) da iako sam trudnički dijabetičar, naprosto sam moooooooorala načeti toffife! I sad sam zen, cool :D i sad mi ne smetaju ni manjak potkošulja ni male sise
problem riješen
E a kakve topice trazis na webshopu, ja sam kupila neke grudnjake bez zice, njihove pamucne mekane i bas su mi preveliki, a divni su, novi skroz i u ladici 80B ali su bas kao za cicke broj 3, a ja vise idem prema dvojci kad bi i jos bile pune mlijeka..
tražim potkošuljicu (ja to zovem topić ) sa tankim bratelicama ali za dojenje..da se prednja strana spušta kao što se to radi sa trudničkim grudnjakom..Hm ima tak lijepe modele ali nikad nema S veličine..Pa se ponadala da će bit makar na webshop-u ali štanga..ni tamo niš....Našla sam u dućanu u westgateu ali ne želim dat 150,00 kn za jedan komad (tak je negdje cca cijena)...Odem na aliexpres al ni tamo baš nema izbora...Ako netko zna gdje bi možda bilo bit ću jaaaaako zahvalna
A grudnjak sam uzela u Mulleru 80b i čini mi se odličan..isto udoban i bez žice pa si ako želiš pogledaj tamo...I veličine odgovaraju..našim veličinama
ja sam isto nategnuta dvojka
05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
problem riješen
tražim potkošuljicu (ja to zovem topić) sa tankim bratelicama ali za dojenje..da se prednja strana spušta kao što se to radi sa trudničkim grudnjakom..Hm ima tak lijepe modele ali nikad nema S veličine..Pa se ponadala da će bit makar na webshop-u ali štanga..ni tamo niš….Našla sam u dućanu u westgateu ali ne želim dat 150,00 kn za jedan komad (tak je negdje cca cijena)…Odem na aliexpres al ni tamo baš nema izbora…Ako netko zna gdje bi možda bilo bit ću jaaaaako zahvalna
A grudnjak sam uzela u Mulleru 80b i čini mi se odličan..isto udoban i bez žice pa si ako želiš pogledaj tamo…I veličine odgovaraju..našim veličinama
Imaš u Lidlu, ja si danas 3 uzela 😂
Pozz cure, oprostite na upadu ali bi trebala savijet.vi ste vec sve prosle 12 tt.
Bila sam u pon na uzv 12 tt gin je napravila uzv u 2 minute max. Samo izmjerila velicinu i tjt. U uto sam vadila krv za Nifty. .za nuhalni je napisala uredan a ja vidila nisam da je ista pregledavala.
Dali mi je potrebno ici privatno na uzv ili je to ok sa obzirom da sam jucer vadila krv za nifty? Hvala
Nista ne oprastamo 😉🤗... Prvo cestitke na trudnoci samo upadaj! Sa 12 tjedana je bitan nuhalni nabor i nosna kost... I mislim da se mjeri CRL, nek me ispravi netko ako sam u krivu 🙈. I te tri vrijednosti su meni uzete u obzir sa 12 tt za kombinirani probir. A sad za Nifty ne znam tocno treba li jos sto. Al ja vjerujem da nesto ne stima bi ti dr vec rekao.
url=https://lilypie.com][/url
Hrabrica, ja sam na HM web shopu kupila te potkosulje XS veličinu. Ali da bi ulovila tu veličinu doslovno sam par puta dnevno gledala raspoloživost veličina. I odmah čim budu dostupne ih treba kupiti jer se prodaju u roku od pola sata.
Pa ako imaš vremena i živaca, skini si aplikaciju na mobitel i gledaj par puta dnevno.
problem riješen
tražim potkošuljicu (ja to zovem topić) sa tankim bratelicama ali za dojenje..da se prednja strana spušta kao što se to radi sa trudničkim grudnjakom..Hm ima tak lijepe modele ali nikad nema S veličine..Pa se ponadala da će bit makar na webshop-u ali štanga..ni tamo niš….Našla sam u dućanu u westgateu ali ne želim dat 150,00 kn za jedan komad (tak je negdje cca cijena)…Odem na aliexpres al ni tamo baš nema izbora…Ako netko zna gdje bi možda bilo bit ću jaaaaako zahvalna
A grudnjak sam uzela u Mulleru 80b i čini mi se odličan..isto udoban i bez žice pa si ako želiš pogledaj tamo…I veličine odgovaraju..našim veličinama
Imaš u Lidlu, ja si danas 3 uzela 😂
poslala mamu i ovi crni i bijeli bili rasprodani tj bila rasprodana moja S veličina uzela mi neka dva šarena koja su jedina ostala u toj veličini..sve drugo je bilo od M na dalje..
Apsolutno sve sam zaboravila. 😱
Samojed sad sam se sjetila da je sveki ekspresno digla željezo s ciklom i aronijom. Prirodni nezasecereni sokovi + kisela cikla.
Aha,.thinkpink htjela sam te zamolit.. Ja planiram koristiti platnene pelene, tj. tetranje +cover, da li za to isto vrijedi kao i za široko povijanje? Jer ipak je šire nego jednokratna pelena..
[/url
Aha i mace i pasici su vam prekrasni, to skvicim kad vidim sliku pa zaboravim prokomentirat 😂
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji