Thinkpink ti toliko nježne i konkretne savjete daješ da bi te ja najradije sebi doma dopremila prva dva-tri dana nakon bolnice dok se ne ušemim s hranjenjemJelenko priviknut će se pasica, čim vidi da kolica ne grizu i da ona vode u šetnju
plus malo mito sa keksićima i bit će to super budeš vidjela
Znači ja sam toliko revoltirana što je u lidlu tak brzo ponestalo obleke, iiii što tih topića za dojenje nema ni na hm-ovom webshopu (u dućanu neću ni pokušavat) da iako sam trudnički dijabetičar, naprosto sam moooooooorala načeti toffife! I sad sam zen, cool :D i sad mi ne smetaju ni manjak potkošulja ni male sise
problem riješen
E a kakve topice trazis na webshopu, ja sam kupila neke grudnjake bez zice, njihove pamucne mekane i bas su mi preveliki, a divni su, novi skroz i u ladici 80B ali su bas kao za cicke broj 3, a ja vise idem prema dvojci kad bi i jos bile pune mlijeka..
tražim potkošuljicu (ja to zovem topić) sa tankim bratelicama ali za dojenje..da se prednja strana spušta kao što se to radi sa trudničkim grudnjakom..Hm ima tak lijepe modele ali nikad nema S veličine..Pa se ponadala da će bit makar na webshop-u ali štanga..ni tamo niš….Našla sam u dućanu u westgateu ali ne želim dat 150,00 kn za jedan komad (tak je negdje cca cijena)…Odem na aliexpres al ni tamo baš nema izbora…Ako netko zna gdje bi možda bilo bit ću jaaaaako zahvalna
A grudnjak sam uzela u Mulleru 80b i čini mi se odličan..isto udoban i bez žice pa si ako želiš pogledaj tamo…I veličine odgovaraju..našim veličinama
ja sam isto nategnuta dvojka
Da, too much je 150kn za to, al znas sta si ja mislim, uzeti onako basic pamucne majice na deblje naramenice bez rukava sa vecim dekolteom/otvorom i malo onako loose, da doslovno spustim malo preko ramena za dojenje.. Ima ih po 20,30 kn po svuda, bas jednu takvu imam, mislim new yorker.. A vjerujem da cu tako u pocetku i po doma na trenirku..
Thinkpink ti toliko nježne i konkretne savjete daješ da bi te ja najradije sebi doma dopremila prva dva-tri dana nakon bolnice dok se ne ušemim s hranjenjemJelenko priviknut će se pasica, čim vidi da kolica ne grizu i da ona vode u šetnju
Znači ja sam toliko revoltirana što je u lidlu tak brzo ponestalo obleke, iiii što tih topića za dojenje nema ni na hm-ovom webshopu (u dućanu neću ni pokušavat) da iako sam trudnički dijabetičar, naprosto sam moooooooorala načeti toffife! I sad sam zen, cool :D i sad mi ne smetaju ni manjak potkošulja ni male sise
problem riješen
E a kakve topice trazis na webshopu, ja sam kupila neke grudnjake bez zice, njihove pamucne mekane i bas su mi preveliki, a divni su, novi skroz i u ladici 80B ali su bas kao za cicke broj 3, a ja vise idem prema dvojci kad bi i jos bile pune mlijeka..
tražim potkošuljicu (ja to zovem topić) sa tankim bratelicama ali za dojenje..da se prednja strana spušta kao što se to radi sa trudničkim grudnjakom..Hm ima tak lijepe modele ali nikad nema S veličine..Pa se ponadala da će bit makar na webshop-u ali štanga..ni tamo niš….Našla sam u dućanu u westgateu ali ne želim dat 150,00 kn za jedan komad (tak je negdje cca cijena)…Odem na aliexpres al ni tamo baš nema izbora…Ako netko zna gdje bi možda bilo bit ću jaaaaako zahvalna
A grudnjak sam uzela u Mulleru 80b i čini mi se odličan..isto udoban i bez žice pa si ako želiš pogledaj tamo…I veličine odgovaraju..našim veličinama
Imaš u Lidlu, ja si danas 3 uzela 😂
poslala mamu i ovi crni i bijeli bili rasprodani tj bila rasprodana moja S veličinauzela mi neka dva šarena koja su jedina ostala u toj veličini..sve drugo je bilo od M na dalje..
Danas sam bila u Lidlu, nisam se htjela svemu tome ni pribliziti, guzva i vruce jutros najranije, pa sam ciljano uzela sto mi treba od spize i cao. Ali hvala za info, za sada imam 2 komada iz HM neka topica za dojenje, bacit cu oko na Lidlove drugom prilikom..
Evo malo blagdanskog ugodjaja 😉🎄☃️🍾
Jako lijepo Petra, ti si radila?
Dvolicnosti i bezobrazluku, malicioznosti nema kraja! Nitko nije reagirao na vrijeđanje mene, a onda vam je odjednom uvreda kad ja napisem da se netko ponaša u skladu sa obrazovanjem. Koflikt ja nemam sa bilo kim i zao mi je što se ne jave istomisljenice, kao i to sto 70%vas misli slično ili isto nego se priklanjate većini da bi izbjegle konflikt ili ne znam zapravo zašto. Sretno vam svima, ja niti imam vremena za ovu kolicinu negativne energije niti volje, i ja sam trudna kao i vi i valjalo bi trudnocu privesti sigurno i sretno do kraja...
problem riješen
Imaš u Lidlu, ja si danas 3 uzela 😂
poslala mamu i ovi crni i bijeli bili rasprodani tj bila rasprodana moja S veličinauzela mi neka dva šarena koja su jedina ostala u toj veličini..sve drugo je bilo od M na dalje..
Danas sam bila u Lidlu, nisam se htjela svemu tome ni pribliziti, guzva i vruce jutros najranije, pa sam ciljano uzela sto mi treba od spize i cao. Ali hvala za info, za sada imam 2 komada iz HM neka topica za dojenje, bacit cu oko na Lidlove drugom prilikom..
Lidl je postao koma, dobiju po 2-3 veličine ili uopće ni ne dobiju. Ja sam si mislila uzet jop rifle al ostale sve male veličine 🤐😣 a meni treba 42 jer su te jako uske
Aha,.thinkpinkhtjela sam te zamolit.. Ja planiram koristiti platnene pelene, tj. tetranje +cover, da li za to isto vrijedi kao i za široko povijanje? Jer ipak je šire nego jednokratna pelena..
Na sta tocno mislis? Na podignut kraljesnicu i glavicu u razini guze? Ak mozes stavi i fotku pa da ne bi nekaj krivo rekla...drukcije je kad vidis debljinu nego ovako iz glave, ak me kuzis...
Petra bas mi je lijepo, jednostavno a opet posebno...taman po mom ukusu😍
Žene, idem sutra na OGTT jel moram biti na tašte ili? Jeste nosile i urin? Meni ova moja dala samo uputnicu a nipta nije rekla.
Petra vijenac je preeedivan!! Jesi i što god drugo okitila? ja nagovaram mm da okitimo cijeli stan al on bi to tek tamo za dva tjedna ..nešto je hrabar ako mene pitaš jer ćemo taman biti oko 38tt tad
DeeDee skvičiš
Macutica ma super, za start imaš, i po meni to je dost, čak još i bolje da ih nemaš hrpu jer kaj ak počnu fest rast....ovak si ostavljaš prostora kupit veće kad vidiš kak ćeš biti s veličinom nakon poroda ..
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji