Aha,.thinkpinkhtjela sam te zamolit.. Ja planiram koristiti platnene pelene, tj. tetranje +cover, da li za to isto vrijedi kao i za široko povijanje? Jer ipak je šire nego jednokratna pelena..
Na sta tocno mislis? Na podignut kraljesnicu i glavicu u razini guze? Ak mozes stavi i fotku pa da ne bi nekaj krivo rekla…drukcije je kad vidis debljinu nego ovako iz glave, ak me kuzis…
Da, mislila sam na podizanje glave i kralježnice tj. nisam točno shvatila na koji način to misliš da se podigne, ne znam se izrazit, sve mi je to još sf :D
Zanemari, ako nađem neki video ili fotku kad stignem stavim pa ću te označit, hvala svejedno :)
[/url
Žene, idem sutra na OGTT jel moram biti na tašte ili? Jeste nosile i urin? Meni ova moja dala samo uputnicu a nipta nije rekla.
Da, da obavezno na taste i neki preporucuju da danas iza 19h ne jedeš i da ne jedeš slatko i voće navečer. I računaj da si tamo 2h na taste, ne smiješ jesti ni piti ništa tako da si uzmi sa sobom nešto da pojedes odmah nakon zadnjeg vađenja.
Za urin ne znam, ovisi gdje radiš. Ja sam na Vuk Vrhovcu i nisam nosila urin. Ako imaš posudicu doma, ponesi sa sobom pa lako bacis ako neće trebati.
Žene, idem sutra na OGTT jel moram biti na tašte ili? Jeste nosile i urin? Meni ova moja dala samo uputnicu a nipta nije rekla.
Moras biti nataste, mislim da cak ne smijes jesti vecer prije od 21 ili 22 sata. Nek me netko ispravi ak sam u krivu. Ja sam nosila i urin.
Moraš bit nataste, i obavezno si uzmi za nešto pojest nakon. Ako ti nije rekla da će ti radit urinokulturu ne moraš nosit
[/url
Lorena moras biti na taste, cak ni zvaku ne smijes imati, niti vodu piti, tek toliko ponesi da se osvjezis ako ti bude zlo, jer od jutra pa do 2h nakon prvog vađenja ne smijes nista piti i jesti, osim glukozemkoju ces dobiti tamo, a veceras nemoj jesti iza 19h, urin sam nosila, ali tako mi je stajalo na uputnici, mozda netko od cura zna tocno da li uz svaki ogtt ide i urin, a vjerujem da mozes i tamo obaviti ako treba, mada ti je lakse doma ujutro, nego da ides tako negdje u wc, pogotovo u trudnoci, da ne poberes nesto..
Hrabrica haha pa kad mi je to reakcija na životinje, pogotovo pse 😂😂😂
[/url
Jaivanpa, ti si to tako laganini odradila, bravo😁😁
Puse tebi i Jakovu😘😘🤗
Nasty, ceeeestiiitaaam!!!!😘😘 Mislila sam da neces jos. Brzo se oporavite i gustaj u malom čudu🤗
Kliv, koji snovi kod tebe😁
Thinkpink, vrijedis nam zlata! I hvala ti na svakom savjetu😘
Sarita, aaaa, past ce koja suza na predstavi. Uzivajte!
Deedee, di si uzimala covere i u kojim velicinama koliko?
Rebe iz lidla 40 od prije par miseci bile su stvarno siroke, ali eto, sad sam ih popunila😁 Sa 163/ 54 na skoro 70kg🙈😎
Ima li vel 90d ili 95c grudnjaka? Popodne cu povirit je li sta ostalo.
Bila sam u poslu ovih dana pa sam zaboravila da sam bila na pregledu u uto. Bebac se okrenija na glavu, 1900g, posteljica na 4.5, sve u redu, slj pregled 17.12.
Isla sam trazit neku torbu za rodiliste po kuci i nasla sam jednu demode staru 20 god, ali posluzit ce😉
I, jos sam nesto htjelaa... Da, treba li stavit zastitu za madrac u kosaru od kolica posto i to beba moze popisat?🤔😁 uživajte u danu😘
🙋♀️37 (hipoHashi, hiperprolaktinemija)
pokušavanje od 2009.
KBC St
🧑2020. iz 5.
👶2022. Iz 4.
Beba br. 3
7./'25.- prirodni fet- odbila vraćanje
8./'25.- ⏳️
Hvala curke 😊... Ja vam imam 3 adventska al su svi ovak duguljasti (opet moj okp, sve mora bit cetvrtasto na stolu 🤷🏻♀️) i onda ih svake vodine nakon sto izaberem koji, upotpunim sa raznim ukrasima. Ove godine smo se odlucili na rozo-sivu kombinaciju jer nam je sve u kuci sivo/bijelo/crno i onda ubacujem boje sa raznim ukrasima. Trenitno nije nista vise ukraseno jer cekam da obavimo ciscenje (pozvala sam curku koja se bavi time jer ja stvarno ne mogu sve odjednom a ako cu postepeno...dok dodjem do kraja prvi dio je vec "prljav") tako da mi je plan to nakon te generalke.
Sutra namjeravam napraviti vjencic za vrata pa ga uslikam 😉
I za kraj... Nista mi nece pokvariti blagdansko raspolozenje 😉🎄☃️❤️
url=https://lilypie.com][/url
Lorena za ogtt treba bit na taste 😊
Vidim da pisete o spavacicama, potkosuljama i grudnjacima.. Ja sam si kupila 4 spavacice kratkih rukava na sajmistu jer mi je 150 kn bas kak ste i same rekle, previse dat za 1 stvar.. Tak da sam ja za 200kn kupila 4 komada 🙈 grudnjaka sam uzela 2 u kauflandu jos prije koji mjesec i nadam se da ce bit dosta, a poslije idem vidjet jel ostala jos ne-daj-boze koja potkosulja u lidlu 😊
Obavila sam danas pregled u TA iii momak je na zadak i dalje 🙈 imam dogovoren carski sljedeci cetvrtak.. Jaaaako mi je to nestvarno i brzo jer znam kad je, al se isto tak bas jako veselim da upoznam svog malog covjeculjka 😁 i da, to idem na onaj francuski carski, citala sam da je oporavak laksi i brzi pa ako ima ko mozda kakvo iskustvo s tim? Hvala 😁
Dakle ja ne vjerujem...i sad bi zaista svasta napisala al ne gube mi se moji dragocjeni zivci niti mi je do svadje sa ikime a pogotovo ne sa vama ovdje. Ali da smo tolko nisko pali da se vrijedjamo i to onako ispod pojasa mi je uzasno nesto!!
Ja sam tu od samog pocetka...od pocetka pocetaka zapravo i nikada ovoga nije bilo i ovo je prestrasno postalo!
Ne zelim stati na iciju stranu al kolko vidim Goga nije nikog uvrijedila vec se osvrnula na ovu raspravu u stilu kao da smo klinci i svadimo se ciji je tata jaci...msm ono!!
I ne, ne mozete reci da smo se mi sa wapa makli odavde jer nismo, i dalje smo tu i komentiramo ali nas se ponekad itekako vjesto ignorira...kazem PONEKAD. I nekog to zasmeta vise a nekog manje, nevazno al ok...
Takodjer, kad se radila grupa na wapu svi su bili pozvani i nadalje taj “poziv” stoji i i dalje nam se prikljucuju cure (i stare i nove!) i nastavljaju komunicirati s nama tamo kako smo komunicirali i ovdje i nadalje se javljaju i na forum takodjer. Ali ako ste vi neke protiv, sto postujem...nije u redu komentirati kako smo odbjegle na “famozni” whats app i slicno...
Takodjer moram reci jos ovo...neke od vas ne zele na wa jer ne zele dijeliti svoju intimu s drugima...misljenja sam da manje ljudi vidi i cita vasu intimu i privatne stvari na wapu nego ovdje na siroko dostupnom forumu...al eto, svakome na volju.
Nikog ne vrijedjam i svako misljenje cijenim i postujem kao i odluku, al takodjer onda ocekujem da se i moje misljenje i odluke postuju.
Pozz svima i sretno!
Sortiraj odgovore
Najstariji