ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Macutica
    05. Prosinac 2019. 12:33

JelenkoPelenko

Macutica

Hrabrica

Macutica

Jaivanpa i Nasty cestitke cure 🤗

Imate lijepe, tanke i sa svakakvim uzorcima spavacice u C&A kome se sviđaju, tamo sam ja kupila na gumbice i duzina je pristojna.

Ova preslatka pesica kraj trbuha je divna 😍
    Evo i moje male sivonjice

joj vidi je što je slatkajoš jedna dadilja sa 4 šapicedivna slikica

Hvala, prasica mala, zaljubljena sam u nju, sve me strah kad beba dođe 🙄 vec se 2x u kolica uvalila dok se usuljala u sobu 😳
    Macutice probaj prekrit kosaru za bebu i onu donju s aluminijskom folijom, nase to ne podnose, mozda se odvikne tako od ulazenja. Btw maca je prekrasna, i pasica isto 😍 Mi smo doteglili kolica ima tjedan dana, samo su ih ponjuskali i isli lec na krevet/kauc, a pasica ih se boji nece im se niti priblizi; a ja sam zamisljala kako cemo ja ona i bublica ic u setnje kad rodim 😏

Eee vidis dobra fora, zasuska pa ih zacima valjda, ma sad sam jos chill jer ih nisam jos oprala i dezinficirala, ali red se mora znati bez obzira, bas cu pokusati s folijom, tnx 

Red Fox
    05. Prosinac 2019. 12:35

Mala meni je identicno tak 🤦🏼‍♀️ bas to sijevanje u rodnici me izluduje jer ne znam jel to kaj znaci ili ne.
    Samojed mojoj baki je zeljezo bilo jako nisko i pocela je jesti ciklu svaki dan, nakon dva tjedna zeljezo joj je poraslo da doktori nisu mogli vjerovati. Mozda je slucajnost, al ak volis ciklu onda probaj i to, nemre ti stetiti.

Macutica
    05. Prosinac 2019. 12:40

Red FoxCure moje citam i ne vjerujem 🤦🏼‍♀️ super smo se slagale do sad i bile skroz korektne jedna prema drugoj i kad je bilo razlicitih misljenja. Nema smisla ovaj nacin sad. Ak se nekome ne da citati stvari koje se ponavljaju jednostavno preskocis. Ja isto ponekad zaboravim prokomentirati nesto usput pa ne odgovaram bas na sve postove. Sto me podsjetilo, Hrabricapesek je presladak 🥰 ja svom ne dam bas blizu trbuha jer je jako zivahan i ne pazi di skace. Sad se vec naucio pa ne preskace preko mene nego ide okolo 😂 i Macuticatvoja maca je isto bombon 🥰 bas me zanima kak ce nam zivotinje reagirati kad dodu bebice. Ja se nadam da ce moj to dobro prihvatiti.inace nije bas odusevljen sa djecom.
    Kaj se tice Lidla, ja sam definitivno odustala od tog grabanja. Nekad odem kasnije pa ak je kaj ostalo super, ak nije nije.

I mene bas jako zanima, jer ona je jos beba

imamo i starog macka koji je flegma i vec je otrpio 2 klinaca od muza, samo cemo ga jos manje viđati po kuci valjda, jer ce se povlaciti od svih i svega, jer mu se i ova mala popela vec na glavu, kod nas je zivo ☺️

Macutica
    05. Prosinac 2019. 12:41

Macutica

Red FoxCure moje citam i ne vjerujem 🤦🏼‍♀️ super smo se slagale do sad i bile skroz korektne jedna prema drugoj i kad je bilo razlicitih misljenja. Nema smisla ovaj nacin sad. Ak se nekome ne da citati stvari koje se ponavljaju jednostavno preskocis. Ja isto ponekad zaboravim prokomentirati nesto usput pa ne odgovaram bas na sve postove. Sto me podsjetilo, Hrabricapesek je presladak 🥰 ja svom ne dam bas blizu trbuha jer je jako zivahan i ne pazi di skace. Sad se vec naucio pa ne preskace preko mene nego ide okolo 😂 i Macuticatvoja maca je isto bombon 🥰 bas me zanima kak ce nam zivotinje reagirati kad dodu bebice. Ja se nadam da ce moj to dobro prihvatiti.inace nije bas odusevljen sa djecom.
    Kaj se tice Lidla, ja sam definitivno odustala od tog grabanja. Nekad odem kasnije pa ak je kaj ostalo super, ak nije nije.

I mene bas jako zanima, jer ona je jos beba

imamo i starog macka koji je flegma i vec je otrpio 2 klinaca od muza, samo cemo ga jos manje viđati po kuci valjda, jer ce se povlaciti od svih i svega, jer mu se i ova mala popela vec na glavu, kod nas je zivo ☺️

Ajme kako je ovo cudno ispalo, ne kao citat i odgovor 🙄

Hrabrica
    05. Prosinac 2019. 12:42

Thinkpink ti toliko nježne i konkretne savjete daješ da bi te ja najradije sebi doma dopremila prva dva-tri dana nakon bolnice dok se ne ušemim s hranjenjem 
    Jelenko priviknut će se pasica, čim vidi da kolica ne grizu i da ona vode u šetnju  plus malo mito sa keksićima i bit će to super budeš vidjela Znači ja sam toliko revoltirana što je u lidlu tak brzo ponestalo obleke, iiii što tih topića za dojenje nema ni na hm-ovom webshopu (u dućanu neću ni pokušavat) da iako sam trudnički dijabetičar, naprosto sam moooooooorala načeti toffife! I sad sam zen, cool :D i sad mi ne smetaju ni manjak potkošulja ni male sise  problem riješen 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
    10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
    05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

MaRe
    05. Prosinac 2019. 12:46

Ljubimci su vam preslatki...kod našeg mačora ne pali šuškanje al meni pomaže da znam da se mota oko ladice ili krevetića tako da osim što sam ga prekrila radi prašine postavila vrećica po njemu da znam ako se ovaj približi 
    Kad mali dođe morat ćemo biti na oprezu da ne ode kod njega spavati..ma da se ja nadam da će mu ići na živce što ovaj plače pa da neće dolaziti previše blizu 

Hrabrica
    05. Prosinac 2019. 12:47

Macutica hehe kak se mačak zavalio  super su mi njhove poze!! nije bitno kak se i gdje spava nego da se spava!  Mi smo pesicu učili odmah od pozitivnog testa da ne planinari po meni i hvala Bogu skužila je. Ma brijem da će super reagirati naše životinjice kad bebe stignu, oni se već sad povezuju na neki njihov način. Bit ćemo malo oprezni u početku dok se ne naviknu ali stvarno vjerujem da će sve biti ok. Mene je jedino brinulo njeno lajanje jer je mali galamđija ali onda si mislim...stari moj kad ona par puta usred noći zalaje pa probudi bebu, pa beba krene s matinejom plakanja..pa kad pesica skuži da ni ona više ne može spavat od tog..bome će razmislit oće lajat il ne 

05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️

PetraB
    05. Prosinac 2019. 12:52

Lavica27

mala.le.90.

Ne znam jesu li ovo hormoni ili nesto drugo, evo ja sam prva prije 9 mjeseci otvorila ovu grupu, doduse tada se zvala zimske bebe 2019., zna se koje cu cure tu od pocetka i koje su dosle pred kraj, sto stvarno nije bitno.
    Bit foruma je pronac informacije, razmijenit iskustva, pa eto i stvorit nova prijateljstva, sto su neke sigurno i uspjele, to mi je drago.
    Sve ostalo komentiranje koliko tko pise i kome pise, po meni je suvisno…jer na ovoliki broj poruka svi smo bar 10ak puta ostali izignorirani i osjetili se viskom.
    Bodrile smo se, strahovale i veselile zajedno, cesto se pisalo kako je ovo najpristojnija grupa na forumu, a sad pred sam kraj raspravljamo, po meni, ko neka djeca…
    Svakome na njegov obraz hoce li se nakon svega javiti, zahvaliti ili oprati nekoga, svi smo tu virtualno, ali zna se sto je ljudski…
    Javljale su se i zene koje su izgubile bebe u visokim tjednima i sigurno bi dale sve da nam se sad mogu javiti iz rodilista…
    Ako su one tada smogle snage da se jave,pozdrave i zahvale, onda za sve nas druge ne mogu naci prikladnu rijec….
    Nemam sta drugo na kraju rec nego da vam zelim svima srecu i da se ne ljutite radi ovoga, cekajte svoju bebu u miru…

Ovo je najstrukturiraniji post na cijelu temu, bravo mala.le. i voljela bi kad bi ovu trakavicu priveli kraju jer se samo nazivciram kad procitam nefer postove.
    Vec tri dana vam hocu rec ako je netko trazio spavacicu s dugim rukavima na gumbe od danas je na akciji u Plodinama 49kn.

Potpisujem jednu i drugu, vrijeme je da zavrsimo s ovime, imamo bitnije stvari o kojima treba pisati 🤗😉

url=https://lilypie.com][/url

Red Fox
    05. Prosinac 2019. 12:53

Hrabrica moj je isto lajavac, pinč, mali ptič velki krič 😂 al bebac ga cuje svaki dan u trbuhu tak mislim da ne bude ni reagirao na lavez 😂 

Hrabrica
    05. Prosinac 2019. 12:54

Ups, RedFox oprosti please sad vidim da je dio komentara bio tvoj pa sam i tebi odmah odgovorila ali nisam stavila tag...sorrrrryyyy 
    Samojed hvalaaaaa  ma pasica je malo razmaženo derle ali i jako nježna kad to želi biti  A ovo da ljudi nemaju obzira vidiš ja imala nedavno baš drugačije iskustvo...Nakon sto godina odem do centra..Prvo mi neki deda ponudio pomoć jer je vidio da gledam kartu i koji tramvaj gdje ide..onda mi u tramvaju bakica dobronamjerno rekla da si pazim na torbu i stavim s prednje strane kao radi lopova..i onda kasnije opet u tramvaju jedan gospodin inzistirao da ustane jer sam trudnica i da si obavezno moram sjesti da me netko ne udari u trbuh! Znači u šoku sam bila....toliko ljubaznih i dragih ljudi u jednom jutru...Znam da to nije bila borba za popuste u dućanu ali svejedno baš je bio lijep osjećaj....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.