Thinkpink moj klik je moj muz,uspjesno odradio shopping jutros😂 btw ja jucer trudnicku pidjamu (koja moze biti i netrudnicka) narucila na aliju,zeljno iscekujem jer mi je dobro doslo i nakon poroda!
Tockice crkoh na tvoj post ahahahah
Sarita točno tako je meni i patronazna rekla za deterdžente. Kaže ako ćeš ti bit mirnija kupi neki soft ili baš za djecu ali slobodno možeš prati s najobicnijim deterdžentom koji inače koristiš, samo ga stavi puuno manje. I bez omekšivača. :)
[/url
Samojed nije losa krvna slika. Zeljezo u padu je uhvaceno u samom početku tako da ces ju jako brzo popraviti.
Grizli dobro si pokopčala. Ispod švedske (bijele) pelene ide barem 1 tetrica-ovisno ako je tanji materjal idu 2. Ova druga pelena ide bez tetrica. I to je jednostavnije sa stavit pogotovo u pocetku dok ne uhvatis grif i okretanje bebaca. Ja stavljam ako ima potrebe, tj.ako su slabiji odnosno labaviji kukići, koristim i jedne i druge, ovisno sta mame imaju kod kuce, al kažem ove sa cickom je jednostavnije stavit. Te sa čičkom stavljam kad vec obucem bodić jer ima vise materjala između nogu pa obavlja "bolje svoju funkciju", manja je mogucnost da popisa i/ili pokaka, jer cescim pranjem postane premekana i vise nije to to.
Ako se odlucite za siroko povijanje ili ima potrebe za njim, morate obavezno podlozit tetrice ili rucnik samo pod leđa i glavu, jer kod sirokog povijanja od svih tih slojeva je guza u zraku pa dijete nije na ravnom sto nije dobro za kralježnicu.
I ja nemam problema sa ponovnim objasnjavanjem i ponavljanjem, jer neki nisu u mogucnosti zapisivat sa strane bitne info, tako da samo pitajte... ja odgovaram kad vidim ili kad mogu. Ako nekome nisam odgovorila, sorry, nije izignorirano, jednostavno nisam zapazila ili sam zaboravila odgovorit.❤
Nevjerojatno Je da vi i dalje pišete ovakve bljuvotine o mojim postovima, apsolutno je svaki ovakav kao zadnji jedino da još crtam i obojim. Thinkpink prosvjetli me znastvenice molim te?
Vec tri dana vam hocu rec ako je netko trazio spavacicu s dugim rukavima na gumbe od danas je na akciji u Plodinama 49kn.
Nisam ja pitala, ali hvala ti ko bratu 😊
Ja isto dobila Legofer jer mi je zeljezo za 1,2 broja bilo ispod referentnih vrijednosti, ali doktor mi rekao da ga uzimam samo ako bas zelim, dve tri doze tjedno. Kaze kao da normalno da ga imam malo manje i da ti lijekovi nis puno ne znace.
Evo kupila sam M trapke i bit ce ok. Aliiii nikad vise u Lidl, sad sam bila prvi put i jos gore nego da smo na pazaru, guranje babetina, ne gledaju hoce te maznut u trbuh, ma grozno. Nekultura na najjace. Ko neka socijala.
Hlace se vec peru, kupila potkosulju , grudnjak i malu pidamicu br 50.
Bila i ja jutros, neka baba krala zeni robu iz kosare dobro se nisu poubijale radi majice na mickeya i carapica 😂😂 Ali stvarno su ljudi nemoguci, niko se ne obazire na druge samo guraj i grabi. Ja sam uzela trudnicku haljinicu vel. L i sa svojih 100 kila plivan u njoj ali moran je pohvalit da je topla i udobna, srica moja svi su navalili na disney kolekciju pa san bila sama di su ove trudnicke stvari 😎
Moguce da se spam usuljao u grupu. Stavite ga na ignore.
A mi se veselimo svim pricicama i temama o trudnoci..pripremi za porod i bebu i pricama s poroda💕💕💕
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Goga svoje komplekse liječi negdje drugdje ili ako se sa svojim mužem tako razgovaraš samo nastavi, samnom nećeš, a sa drugima se tako razgovaraj ako ti dopuste. Uopce ne znam sta radis ovjde sa nama, običnim smrtnicima?!?
Vidim da ste se raspisale sinoć za dojenje i slično. Mali od tetke je do 3,5 god sisao sad će 5 god i on bi još. Čak je mene pitao kad beba "ispliva" van hoću i njemu malo dat da sisa 😂 u biti htjedoh reć da sd sjećam da je prvih par dana njoj bilo koma što nijr htio sisu, a poslije ga nijr mogla odbit.
Opet sam u zaostatku.. nekih 30ak strana!
Al na ovo sam se morala nadovezati, kao da opisujes moju prvorođenu samo sto sad kad ju pitam iz zezancije jel ce jos sikiti, kaze ipak NE, to za bebu!
Dugo sam dojila s njom, a poslje kad ni nije bilo vise mlijeka, znala se ponoci pristekat u polusnu il kad je bila bubana za utjehu. Al evo upalilo je kad sam joj pocela govorit da mamu bubaju cicke. Od tad i bolje ponoci spavamo, inace me to njezino meskoljenje uvijek budilo.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Jutro!
Uf, napokon sam sve pročitala.
Nasty čestitke! Drago mi je da je sve uredu prošlo :)
Ja idem u Lidl tek popodne, bojim se da me neće ništa dočekati 🙄🙄🤞 A svašta sam si zapikirala 😍😁😁
Što se tiče rasprava, baš mi je ovo ružno prepiranje 🤷 sjećam se dok je Goga bila u bolnici, sve su brižno isčekivale njeno javljanje, i bile su tu, a sad nož u leđa.
Al nebi se miješala...
Piba sretno na pregledu! :)
Nadam se da nisam fulala nick 😂🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji