Alaj ste se raspisale jutros Tema Lidl - obleka - kaos...poslala mamu po potkošulje i niš za nas s malim sisama! U 10 ujutro dva komada S ostala i to je to
Znači divlji zapad! Ili je sve tak brzo otišlo ili tak malo komada dobiju? Aj znaj
Lavice ti si spomenula da si naručila na aliu stvarčice i time me super podsjetila da bi tamo moglo biti tih topića za dojenje
zato falaaaa
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Cestitke nasty! Bas si nas vidim sve iznenadila! Puno pusa i sretno druskanje i papanje!
Cure, ja sam vam samo htjela napisati vezano za pidžame i spavaćice- ja sam sve uzela kratki rukav jer je užasno vruće u bolnici. Nema zraka, a vidjet ćete da Ce vam poslije poroda hormoni isto divljati i biti vruće.
Sto se tice pranja robice, ja perem sa eko deterdž, samo dva puta sve isperem.
[iimg]
Jaivanpa sretno 💪
Mikio vrtuljak još nismo nabavili al zato sto se ne mogu odlučiti..toliko toga ima..i svakakvih da još nisam odabrala. Al sam pronašla jednu igračku od mene i brata sto svira kad povuces spagu tako da cu s nje skinuti navlaku,oprati i nju staviti na krevetic. Sad cekam da mi dns stigne baldahin..i njega sam jedva odabrala.
Dal se kojoj od vas pojavile one sitne bradavice sad u trudnoći?Ja jučer primjetila da imam jedno 6-7 oko vrata 😒i čitam da se to zna pojaviti u trudnoći(krasno). Ako mi ne prođe kad rodim morat cu do dermatologa to ukloniti jer piše da se šire.
Citam neke zaostatke:) I meni se pojavile, po vratu tako isto 6-7, malo na bradavicama i ispod pazuha. Zapravo to nisam do sad povezivala s trudnocom:) al dobro, dobro je znat da je to normalno. Planirala sam ih ic rijesit nakon poroda.
Jedino me one na bradavicama malo brinu zbog dojenja. Nadam se da se ne dogadja da se prebace na bebu. To sam mamjeravala pitat ptimalje kad dodje cas...
Cure, ja sam vam samo htjela napisati vezano za pidžame i spavaćice- ja sam sve uzela kratki rukav jer je užasno vruće u bolnici. Nema zraka, a vidjet ćete da Ce vam poslije poroda hormoni isto divljati i biti vruće.
Sto se tice pranja robice, ja perem sa eko deterdž, samo dva puta sve isperem.
Vrućine sam se sjetila kad sam već kupila jednu s dugim rukavom😂 tako da imam jednu s kratkima i jednu s dugim.. s tim da na Merkuru rađam u njihovoj,pa ne znam treba li mi jos jedna? 🤷 Čak imam jednu doma..al "običnu" (nije prikladna za dojenje).
Goga svoje komplekse liječi negdje drugdje ili ako se sa svojim mužem tako razgovaraš samo nastavi, samnom nećeš, a sa drugima se tako razgovaraj ako ti dopuste. Uopce ne znam sta radis ovjde sa nama, običnim smrtnicima?!?
Oprosti ti si mene prva prozvala i ponašala se neprihvatljivo. Ja tebe uvrijedila nisam niti bilo koga! Iznijela sam misljenje kao i sve vi. Oko toga ste digle prašinu nazvale me parazitom, spamom, kompleksasicom... Malo si se previse zaigrala i dala sebi za pravo, a nista bolje nisam ni očekivala od priučene stručnjakinje za dojenje ili šta već. Hvala na divnom ispraćaju svima. Vi ste pokazale svoja lica, nekulturu, ne prihvacanje tudjeg misljenja, ljubomoru. Ja sam ovakva od prvog dana dolaska ovde, a vi ste se pritajile do sada. Nema smisla apsolutno više pisati bilo šta sa vama, o vama (cast pojedincima)
damnarexx presvlačiš se u drugu spavaćicu kod prvog dizanja poslije poroda. Sad ne znam jel imate njihove spavaćice- i poslije ili samo na porodu. To je takva vrućina i suhi zrak da cu Ja ponijeti i fiziološku za nos jer nisam mogla disati tamo
[iimg]
Cure koje će roditi u od, ima koja ideju kad tko radi u TA? Ja koliko se sjećam pravila nema. Dvoumim se koji dan iduci tjedan ići jer trebam gledati tamo poslije kad je Božić i blagdani i Nova
I molim vas, prestanite se prepirati. Blagdansko je vrijeme a mi jos iščekujemo najljepše poklone.
[iimg]
Uspjela sam ugrabiti rozi Mickey setic🥰😍
Lavica27 nije bilo 50/56,od 62 je islo, pa sam uzela taj najmanji 62/68, kad god bude dobro je glavni da sam kupila😂😂
Tajice su 2 u pakiranju za 40 kn bas sam se iznenadila, uzela sam jos 1 top za dojenje, 2 grudnjaka i haljinu, ali ne sviđa mi se haljina kako o mi stoji, zamjenit cu za jos 1 grudnjak i paket tajica😂 grudnjaci su mi nekako naknap a 85 D sam uzela, nadam se da ce bit jos koji veci da imam za svaki slucaj😂🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji