Mala.le 👍 bravo, samo to cu dodat!
Samojed joj ne znam za taj lijek, al ja si zeljezo odrzavam prilicno visoko oko 23 mi se cini da mi je stalno samo sa prirodnim sastojcima (cikla + limun/naranca ili mandarina, sok od crnog ribizla, cikla na salatu isl.) i prenatalima.
Pitanje za thinkpink oprosti na gnjavazi al malo sam sad jos nesto preslozila si od stvari pa sam zbunjena... To sam dobila pa ako moze pomoc dal je to jedno te isto oboje za siroko povijanje?! Stavim slike...  Ako dobro kopcam kad se mota sa ovim bijelim onda ide ispod tetra onako na 1/3 slozena, a kod ovog sa barkicama ne ide tetra nego samo to? Ili to na barke sluzi za nesto drugo.
LoBi,uzmi Lidl najmanju velicinu jer njihovi brojevi su ogromni,pogotovo ako je dvobroj 50/56,to budi sigurna da je izmedju 56 i 62 (moje iskustvo).
Grizli nisam thinkpink al da,dobro si pogodila.
Samojed ja bi rekla da ti je zeljezo ok. Malo snizeno jer u trudnoci je to normalno al generalno mislim mozes prehranom poboljsati. Inace u prosloj T sam ja pila Ferrum ako se ne varam,ppd kraj i tad mi je rekao gin da je dobro piti dodatno zeljezo pred porod jer tamo izgubimo krvi isto.
LoBi,uzmi Lidl najmanju velicinu jer njihovi brojevi su ogromni,pogotovo ako je dvobroj 50/56,to budi sigurna da je izmedju 56 i 62 (moje iskustvo).
Grizli nisam thinkpink al da,dobro si pogodila.
Samojed ja bi rekla da ti je zeljezo ok. Malo snizeno jer u trudnoci je to normalno al generalno mislim mozes prehranom poboljsati. Inace u prosloj T sam ja pila Ferrum ako se ne varam,ppd kraj i tad mi je rekao gin da je dobro piti dodatno zeljezo pred porod jer tamo izgubimo krvi isto.
Ajme ja bas uzela u Lidlu hlacice 50/56 onda kad je bilo i bas je ful malo naspram tih brojeva iz c&a ili hm-a🙈 mozda je to bio samo takav model, ali me bas strah uzeti tamo jos sto maloga da ne bude stvarno premalo😅
Grizli
Mala.le👍 bravo, samo to cu dodat!
Samojedjoj ne znam za taj lijek, al ja si zeljezo odrzavam prilicno visoko oko 23 mi se cini da mi je stalno samo sa prirodnim sastojcima (cikla + limun/naranca ili mandarina, sok od crnog ribizla, cikla na salatu isl.) i prenatalima.
Pitanje za thinkpink oprosti na gnjavazi al malo sam sad jos nesto preslozila si od stvari pa sam zbunjena… To sam dobila pa ako moze pomoc dal je to jedno te isto oboje za siroko povijanje?! Stavim slike… 
Ako dobro kopcam kad se mota sa ovim bijelim onda ide ispod tetra onako na 1/3 slozena, a kod ovog sa barkicama ne ide tetra nego samo to? Ili to na barke sluzi za nesto drugo.
Nama su na tečaju rekli da svejedno ide tetra ispod i jednog i drugog da bude čvršće, ne znam je li to točno jer bih ja isto zaključila da ispod ove deblje ne ide ništa.
Što se tiče željeza meni je 17, pijem aroniju jer mi nije dala terapiju rekla je da pripazim na prehranu i da je to ok.
Iz Lidla imam trapke i crne tajice S i super su mi, trapke sam malo skratila jedino, a inače sam 168 sa 57kg, sad imam 71kg.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Meni je stvarno žao što se svaki moj post nije shvatio onako kako je napisan, nego kako tko sebi prevede. Pišem Hrvatski jezik i vrlo sam jasna detaljna i nema vrlo pakiranja u mojim postovima, stoga nema mi smisla više objasnjavati da sam ja ZA javljanje drugih/novih cura ALI DA JE TO RAZLOG MOG RIJEDJEG JAVLJANJA (između ostalog) jer mi se ne da odg na istu temu i citati iste odgovore! I predlozila zabilješke kod konstantnog ponavljanja.Nadam se da sam sad jasna.
Što se tiče "starih cura" ja sam pisala ali mi je smetalo konstantno ignoriranje poruka, pitanja (od kako smo pojedine na wapu itd), pa sam se stoga odlucila povući jer mi nema smisla dopisivati se ovde jednosmjerno! Zato sam i napisala da ukoliko je to sve tako kako jeste, a jeste očito, da me i ne zanima niko osim cura na wapu. Dakle povucem se od tamo gdje nisam poželjna. Recimo niste upamtile post od neki dan gdje sam rekla da me bas jako zanima šta i kako će biti sa curama sa kojima sam se pratila i podrzavala od početka, pa.da pratim redovno radi vas prvenstveno. Sa drugima niti sam u tijeku niti sam upucena u njihova stanja te im stoga samo cestitiam i pozelim sve najbolje, i ako mogu dam savjet ako me netko drugu vec nije preduhitrio.
Eleonor ili kako je već nismo mi ušle u raspravu nego ti pokusavas sa mnom u raspravu ali ti ne ide. Nema potrebe da pises nesto ako imaš jako loše pamćenje i nemas sta pametno za reći (meni) to sto ti spominjes OPET Nisam postavljala dijagnoze nego smo se dopisivale Kengurica i ja pa sam joj spomenula po opisu problema tadašnjeg da vidim da nesto ne štima i dala joj savjet za dalje (gdje sam je svakako prije toga pitala za dozovolu da joj se malo slobodnije obratim, bilo je vezano za strah leta avionom ako me trudnicko pamcenje dobro služi, a služi). Izvini ali ja nemam namjeru da se raspravljam sa tobom dalje jer apslutno niti znas šta pišeš niti mozes sa mnom u bilo kakvu raspravu! Zaista ne mogu biti jasnija nego što sam sada.
Pozdrav ženice, mene su danas cijelu ispikali, sutra idem na OGTT još, ovi svi nalazi tek idući tjedan! Sretno svima danas! Ja sam obavila shopping u Lidlu, netko je pitao za veličine, ja visoka 174,imam trenutno 78 kg i atanem u M i još mi je veliko.
Evo kupila sam M trapke i bit ce ok. Aliiii nikad vise u Lidl, sad sam bila prvi put i jos gore nego da smo na pazaru, guranje babetina, ne gledaju hoce te maznut u trbuh, ma grozno. Nekultura na najjace. Ko neka socijala.
Hlace se vec peru, kupila potkosulju , grudnjak i malu pidamicu br 50.
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Piba i Grizli hvala na info za dezinficijense prilikom pranja veša.
Mala.le bas tako! Pogodila si u 🎯 Bravo!!!
Lavice imaš samo klik za potkošulje, ko je rekao da se moraš dići iz krevetca😉 Ja sam si narucila preko ebaya po jos jednu spavacicu, potkošulju i grudnjak pa nek bude u pricuvi. Don't be nervous jer ovo sto Samojed ovo sto si napisala za Gogu, daleko je to od hormona.
Jaivanpa i Nasty od srca vam ceatitam na kako mogu zakljuciti bas lijepim porodima!! Zelim.vam objema brz i potpuni oporavak a bebice neka sretno rastu i budu zdrave godina sto ❤❤
Svima koje imate pregled zelim svu srecu!
A vama ostalima divan dan
Samo bih htjela rec jednu stvar bez losih konotacija ikakvih na ista, djecja roba nije nis drukcija od nase robe i ne morate se bojati ju oprat kako god perete i svoju robu muzevu robu itd...uzmite naravno posebni deterdzent ako tako zelite ali cure drage to je isto.samo roba nije toliki bauk ju oprat niti tolika znanstvena fantastika...evo samo toliko jer sam skuzila da se ta tema cesto ponavlja vrti izvlaci...i za kraj Lavice upamtila sam tvoj post (a neznam kud idem vecinu dana) kako brzo rastu i kako brzo sve prode i to je sve istina i dobro si rekka...oprano i sterilizirano jest vazno nekom.vise nekom manje a vrijeme koje cete vi dati svojoj bebi uskoro i svim bebama koje vam mozda slijede kao i kad te bebe budu zahtjevni trogodisnjaci i svojeglavi predskolci i nemoguci pubertetlije je vaznije, neprocjenjivo u odnosu na sve drugo i uzivajte u tome u njima koliko god mozete. Toliko od mene moram kupit posebnu obleku sinu za njegovu prvu priredbu sutra. Uzivajte u danu
Meni je stvarno žao što se svaki moj post nije shvatio onako kako je napisan, nego kako tko sebi prevede. Pišem Hrvatski jezik i vrlo sam jasna detaljna i nema vrlo pakiranja u mojim postovima, stoga nema mi smisla više objasnjavati da sam ja ZA javljanje drugih/novih cura ALI DA JE TO RAZLOG MOG RIJEDJEG JAVLJANJA (između ostalog) jer mi se ne da odg na istu temu i citati iste odgovore! I predlozila zabilješke kod konstantnog ponavljanja.Nadam se da sam sad jasna.
Što se tiče "starih cura" ja sam pisala ali mi je smetalo konstantno ignoriranje poruka, pitanja (od kako smo pojedine na wapu itd), pa sam se stoga odlucila povući jer mi nema smisla dopisivati se ovde jednosmjerno! Zato sam i napisala da ukoliko je to sve tako kako jeste, a jeste očito, da me i ne zanima niko osim cura na wapu. Dakle povucem se od tamo gdje nisam poželjna. Recimo niste upamtile post od neki dan gdje sam rekla da me bas jako zanima šta i kako će biti sa curama sa kojima sam se pratila i podrzavala od početka, pa.da pratim redovno radi vas prvenstveno. Sa drugima niti sam u tijeku niti sam upucena u njihova stanja te im stoga samo cestitiam i pozelim sve najbolje, i ako mogu dam savjet ako me netko drugu vec nije
Goga ne mislim se prepucavat jer smo sve odrasle zene s puno vecim problemima ali cu ti reci da ako ti napises post i 5 ljudi ga shvati isto a ti kazes da nije tako vec drugacije,vjerojatno ti nisi dobro napisala. Druga stvar, ajmo iskreno,otkad je famozna whapp grupa (meni ne predstavlja nista al tunkrece presjek prije/poslije pa je stalno spominjemo) ja sama sam 10 puta napisala gdje je Goga,nista se ne javlja,ako bi se i javila dosla bi i napisala "sretno na pregledu". Srecom ima trazilica pa se lako provjeri. Dakle, nikakva komunikacija. Nemozes mi rec da smo 0-24 drvile o jednoteistim temama jer nije istina. Da,napisala si neki dan da pratis nas stare cure da bi nocas skocila sama sebi u usta i napisala da te ignoriramo pa ko nas sisa. Wtf?
Ja nemam nista od tebe, niti babyD niti neznamkogtreceg. Al u pravom,a ne online zivotu, ako ja podrzavam od pocetka do kraja neku prijateljicu i pratim i bodrim njeno stanje dok joj "ne ide" a ona mi kiflu pokaze cim joj je dobro- raskrstim. Mislim s kakvim se ja pizdarijama bavim bozemeprosti🤦♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji