Jaivanpa i Nasty cestitke cure 🤗
Imate lijepe, tanke i sa svakakvim uzorcima spavacice u C&A kome se sviđaju, tamo sam ja kupila na gumbice i duzina je pristojna.
Ova preslatka pesica kraj trbuha je divna 😍
Evo i moje male sivonjice
Jaivanpa i Nasty cestitam 😍😍
Ajme Nasty za tebe sam se bas iznenadila, jer cijelo vrijeme racunam da smo tu blizu 🙈🙈
Ti si isto bila u splitskom rodilistu, znam da smo o tome raspravljali na drugoj temi, znaci nemas primjedbi?
Lorija mozes meni sljedeci pregled zapisati 11.12
Jutro!
Uf, napokon sam sve pročitala.
Nastyčestitke! Drago mi je da je sve uredu prošlo :)
Ja idem u Lidl tek popodne, bojim se da me neće ništa dočekati 🙄🙄🤞 A svašta sam si zapikirala 😍😁😁
Što se tiče rasprava, baš mi je ovo ružno prepiranje 🤷 sjećam se dok je Goga bila u bolnici, sve su brižno isčekivale njeno javljanje, i bile su tu, a sad nož u leđa.
Al nebi se miješala…
Pibasretno na pregledu! :)
Nadam se da nisam fulala nick 😂🙈
Jutro!
Uf, napokon sam sve pročitala.
Nastyčestitke! Drago mi je da je sve uredu prošlo :)
Ja idem u Lidl tek popodne, bojim se da me neće ništa dočekati 🙄🙄🤞 A svašta sam si zapikirala 😍😁😁
Što se tiče rasprava, baš mi je ovo ružno prepiranje 🤷 sjećam se dok je Goga bila u bolnici, sve su brižno isčekivale njeno javljanje, i bile su tu, a sad nož u leđa.
Al nebi se miješala…
Pibasretno na pregledu! :)
Nadam se da nisam fulala nick 😂🙈
Hvala 👍
Goga Sad ga pretjera. Prvo, zar je bitno ko je kakve struke, da se na osnovu toga vrijeđa? Drugo, ista ta thinkpink- nam je milion puta dala savjet, ispiše žena roman da bi fino objasnila. I treće, vidi se da ima iskustva i da zna znanje. Tako da mi je to vrijeđanje od strane tebe baš onako ružno, vrijeđanje i svih nas, ali naročito ovako direktno. Ako nisi primjetila, ti si jedina upadala u sukobe sa više cura ovdje, onda kao psiholog valjda možeš zaključiti realno do koga je, da li do tebe ili do njih (a sada već i svih nas ovdje). Stvarno mi je glupo o tome i pričati, ali sam se uvrijedila na neki način jer si mi baš draga i od kako si tu u grupi pratim tvoje stanje i baš sam stekla utisak da si jaka uprkos svemu, to mi je za svaku pohvalu. I dalje to mislim, ali ovo sad ti baš ne priliči.
Cure koje će roditi u od, ima koja ideju kad tko radi u TA? Ja koliko se sjećam pravila nema. Dvoumim se koji dan iduci tjedan ići jer trebam gledati tamo poslije kad je Božić i blagdani i Nova
I molim vas, prestanite se prepirati. Blagdansko je vrijeme a mi jos iščekujemo najljepše poklone.
Ne znam jer nisam nikad bila a nisam se još raspitivala jer kontam da nam je kako nas tko zapadne . Idući tjedan imam još kod naše kontrolu pa će i mene uputiti u TA. Dotad ćeš ti imati friške informacije :) Moram samo pitati kumu za dr ili babicu koja je nju porađala prije 5 godina da vidim dal još radi tamo i da ju probam izbjeći pod svaku cijenu jer njoj nije napravila epiziotomiju nego masakr dolje.
Imate lijepe, tanke i sa svakakvim uzorcima spavacice u C&A kome se sviđaju, tamo sam ja kupila na gumbice i duzina je pristojna.
joj vidi je što je slatka još jedna dadilja sa 4 šapice
divna slikica
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Annika,meni je moja doktorica rekla kad sam bila na pregledu da za dva tjedna odem u ta . Koliko sam ju shvatila ,mislila je na pon . Možda ja nisam dobro skužila 🙈 pa možemo bilo koji dan . Raspitam se malo tko radi kada pa javim
Joj MaRe na zalost to nekad nije ni do babice ni do dr. Ja sam isto tako prosla na drugom porodi a divni su bili i dr i babica. Jednostavno je mali izlazio kao Superman sa rukom i zakačio me i zaglavio. Babici je bilo toliko zao jer se trudila i masirala me a kako je izgledalo dovoljno govori da su se zgražali svi- od dr na vizitama do patronažne kuci.
[iimg]
joj vidi je što je slatkajoš jedna dadilja sa 4 šapice
divna slikica
Hvala, prasica mala, zaljubljena sam u nju, sve me strah kad beba dođe 🙄 vec se 2x u kolica uvalila dok se usuljala u sobu 😳
Krenem stanem krenem stanem...
Thinkpink hvala ti na svakom savjetu za patronazu (primjerice jansam malu mjesec dana povijala široko i nitko mi nije rekao da stavim pod ledja i glavu deblju tetru a to kad je povijeno dijete bas nakaradno nekako djeluje i izvitopereno). Cijenim svaki ali bas svaki savjet,vjerujem da ce zazvoniti i curama kad rode po prvi puta u sjecanju ponesto.
Je,dobro cure kazu u sobama zahajcaju,znojis se (i taj znoj fakat smrdi🤪),ja sam ponijela kratko uglavnom. A u c&a iz principa ne dam 129kn za fcking spavacicu🙈
Goga ja ti zelim da pronadjes mir izvan ovog foruma.
Peace out✌
Sortiraj odgovore
Najstariji