Samojed ja sam pila Legofer al nije mi pomogao...doduse nista mi od lijekova nije podiglo krvnu sliku, jedino prirodni sastojci, sok od cikle, mrkve i jabuke.
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Meni tajice iz lidla nisu sve iste. Npr crne L su mi dobre a sive L su mi nekako velike. Ja sam 160 visoka i sad sam na 64 kile
Meni tajice iz lidla nisu sve iste. Npr crne L su mi dobre a sive L su mi nekako velike. Ja sam 160 visoka i sad sam na 64 kile
S obzirom na razliku u našoj visini a bome i povećoj razlici u težini očito nisu iste :D
A stvarno ništa ne možeš više po broju, dok ne probaš..
[/url
Jaivanpa i Nasty od srca vam čestitam ,nadam se da se već mazite sa svojim bebama :)
DeeDee imam i ja stokke ,ali nisam mislila prati navlake već naspricati dezinfekcijskim sredstvom i ostaviti da se osuši .
Sto se tiče bolova ,mene leđa bas bole pogotovo kad duže hodam i kad se okrećem sa jedne strane na drugu u krevetu ,a onda me bome i prepone ubijaju .
Lorija ,mene si preskočila 😶 16.12 imam pregled 😊
Bas sam mislila otići do lidla po još jedan grudnjak ali nemam snage 🤣 već sam obavila šoping u plodinama
Cure ,ostavit ću svoj broj pa ako netko može neka me ubaci u whatsapp grupu
0958245293
Ne znam jesu li ovo hormoni ili nesto drugo, evo ja sam prva prije 9 mjeseci otvorila ovu grupu, doduse tada se zvala zimske bebe 2019., zna se koje cu cure tu od pocetka i koje su dosle pred kraj, sto stvarno nije bitno.
Bit foruma je pronac informacije, razmijenit iskustva, pa eto i stvorit nova prijateljstva, sto su neke sigurno i uspjele, to mi je drago.
Sve ostalo komentiranje koliko tko pise i kome pise, po meni je suvisno…jer na ovoliki broj poruka svi smo bar 10ak puta ostali izignorirani i osjetili se viskom.
Bodrile smo se, strahovale i veselile zajedno, cesto se pisalo kako je ovo najpristojnija grupa na forumu, a sad pred sam kraj raspravljamo, po meni, ko neka djeca…
Svakome na njegov obraz hoce li se nakon svega javiti, zahvaliti ili oprati nekoga, svi smo tu virtualno, ali zna se sto je ljudski…
Javljale su se i zene koje su izgubile bebe u visokim tjednima i sigurno bi dale sve da nam se sad mogu javiti iz rodilista…
Ako su one tada smogle snage da se jave,pozdrave i zahvale, onda za sve nas druge ne mogu naci prikladnu rijec….
Nemam sta drugo na kraju rec nego da vam zelim svima srecu i da se ne ljutite radi ovoga, cekajte svoju bebu u miru…
Ovo je najstrukturiraniji post na cijelu temu, bravo mala.le. i voljela bi kad bi ovu trakavicu priveli kraju jer se samo nazivciram kad procitam nefer postove.
Vec tri dana vam hocu rec ako je netko trazio spavacicu s dugim rukavima na gumbe od danas je na akciji u Plodinama 49kn.
Jutro curke 🤗 zelim svima super dan🥰 ja zadnja 3 tjedna uopce nemogu spavat po noci tek ujutro zaspem, sad sam se digla zbog lidla😂😂 nadam ss da nije vec razgrabljeno😂 treba mi sve za mene😂 iako mislim da ce curka opet prevladati😂 jako zelim onaj neki Mickey rozi kompletic s haljinicom, neznam samo koju velicinu da joj uzmem, ubijaju me te velicine😂😂
Jutro cure, Jaivanpa nasmijala di me da svojim live prijenosom svaka čast zvuči kao porod za pozelit čestitam na Jakovu 🎉🎊 Nasty takodje čestitam tvoj post me je iznenadio super da je sve dobro prošlo i nadam se da cw ti ubrzo donijeti malca🎇
Ja sam bila prvi na tebi planiranja pa sam se prebacila ovdje nakon + ali naravno kad god je ko došao ovo je forum javna stvar može da se priključi ko god i kad god a Goga nadam se da je ovaj tvoj post bio hormonski da ne misliš tako jer je kako reći uvrijedljivo to što smo sve se brinule za tebe dok si prolazila kroz lošiji period bodrile te a ti da kažeš da ko te zanima on je na wapu ali hajd ne važno kome kako odgovara tako neka i radi.
Ja sam se planirala ipak uključiti na whap ali kako vidim da bi to bilo kao da vam neko remeti vas mir tacnije kao padobranci 😕
Eh cure da vas pitam išla sam kod doc i što se tiče ogtt sve super ali kaže da mi je krva slika loša propisao mi je sirup za željezo Legofer imal ko iskustva sa njim a evo kakvi su mi rezultati
Slobodno se pridruzis ako zelis na wapp, nitko nije nista za to rekao koliko vidim😋 Super za OGTT😁💪 a zeljezo ti je mozda dao preventivno jer vidim da ti nije ni na donjoj granici jos, tebi je jos okej zeljezo🤔 Kako ti je ona prehlada? Jeso bolje sta?
Dalindas ja sam ih dobila polovno pa sam nekako htjela ipak bit sigurnija, iako i taj dezinficijens planiram kupit, al fakat me strah kako cu to nazad navući 😱
[/url
Dalindas ja sam ih dobila polovno pa sam nekako htjela ipak bit sigurnija, iako i taj dezinficijens planiram kupit, al fakat me strah kako cu to nazad navući 😱
Mislim da ima na YouTube-u
Sortiraj odgovore
Najstariji