Jaivanpa čestitke! Tvoja priča s poroda zvuči kao da je to najlakša stvar na svijetu 😁
Nasty koje iznenađenje na uranak. Čestitke i tebi i objema želim brz oporavak ❤
Cure koje spominju tajice i kako dolazi hladno vrijeme, odnosno vec je doslo. Ja koristim one netrudnicke termo tajice i meni su super. Nista me ne stezu. Ima u kiku za nekih 30-ak kn. I to u svim bojama pa mozda da ih probate. Obicno stoje negdje pored kase
Tockica taman ti htjela napisat da uzmes 38...tajice ja uzimam M, al ja sam 170cm i trenutno na 75 kg i jos imam lufta u trbuhu... nenznam kolki ti je trbuh,da uzmes obje velicine pa trazi povrat? Meni su njihove trapke neudobne,krute nekako. Al sad ove nemam pojma kakve su. Trebala bih i potkosulju al se nemogu natjerat ustat iz kreveta.
Jaivanpa joj zavidim ti sto nećeš vise imati sve te simptome🙈🙈🙈 Uzivaj u mazenju s Jakovom1
Nasty zaboravila ti rec, pratilw sam te na temi Splitsko rodiliste i masu puta pomislila kako previse brines zbog glasina tamo inda ces sto posto bolju uslugu imati nego sto strepis. I drago mi je da je tako ispalo. Nadam se da ces se brzo oporaviti.
Eleonoris, hvala. Pitaj,ne grizemo eventualno izignoriramo nenamjerno🙈
Hvala svima, navečer nam je tek pregled.
Vezano uz dezinfekciju rublja, ja sam na preporuku kupila ovo u dm-u:
https://images.app.goo.gl/upg4w1scF8ewVZ6c8
Doda se u odjeljak gdje inače ide omeksivac. I košta 1L 10ak kn.
Ne znam jesu li ovo hormoni ili nesto drugo, evo ja sam prva prije 9 mjeseci otvorila ovu grupu, doduse tada se zvala zimske bebe 2019., zna se koje cu cure tu od pocetka i koje su dosle pred kraj, sto stvarno nije bitno.
Bit foruma je pronac informacije, razmijenit iskustva, pa eto i stvorit nova prijateljstva, sto su neke sigurno i uspjele, to mi je drago.
Sve ostalo komentiranje koliko tko pise i kome pise, po meni je suvisno...jer na ovoliki broj poruka svi smo bar 10ak puta ostali izignorirani i osjetili se viskom.
Bodrile smo se, strahovale i veselile zajedno, cesto se pisalo kako je ovo najpristojnija grupa na forumu, a sad pred sam kraj raspravljamo, po meni, ko neka djeca...
Svakome na njegov obraz hoce li se nakon svega javiti, zahvaliti ili oprati nekoga, svi smo tu virtualno, ali zna se sto je ljudski...
Javljale su se i zene koje su izgubile bebe u visokim tjednima i sigurno bi dale sve da nam se sad mogu javiti iz rodilista...
Ako su one tada smogle snage da se jave,pozdrave i zahvale, onda za sve nas druge ne mogu naci prikladnu rijec....
Nemam sta drugo na kraju rec nego da vam zelim svima srecu i da se ne ljutite radi ovoga, cekajte svoju bebu u miru...
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Evo ja uspjesno obavila lidl. Grudnjaci i potkosulje. I to da sam dosla 5 min kasnije vjerojatno bih ostala bez toga. Fuuul malo toga bude. A i evo prva sam dosla do tog dijela i bila samo 2 grudnjaka 90c koja meni trebaju. U 15 min obavila lidl i vec bila na kasi u plodinama jer sam si isla kupiti mali kofer za bolnicu (170 kn) pa ako nekome treba da zna da ima tamo
Opet ja.i.imena.. Mislim da je točkica pitala za lidl? A najbolje ti je probat da, ja sam npr. visoka 173cm al sad sam već na 90kg i meni su tajice L i dalje ogromne i to i u bedemima i.guzici i trbuhu, ne kužim na koju foru. ful mi je žao da nisam uzela M al kao njih nosim cijelu trudnoću pa sam za pred kraj uzela dva komada L bez probavanja i evo sad s 90kg mi i dalje padaju i ružno stoje. Traperice su mi najbolje na svijetu, uzela sam kad je bio onaj super skiny model ali stvarno ne znam koji broj, mislim 42/44, manje nisu sigurno, eventualno veće, izlizalo se pa ne vidim.
Ugl. moj zaključak je da su im traperice normalne veličine, a tajice ogromne
[/url
Jutro cure, Jaivanpa nasmijala di me da svojim live prijenosom svaka čast zvuči kao porod za pozelit čestitam na Jakovu 🎉🎊 Nasty takodje čestitam tvoj post me je iznenadio super da je sve dobro prošlo i nadam se da cw ti ubrzo donijeti malca🎇
Ja sam bila prvi na tebi planiranja pa sam se prebacila ovdje nakon + ali naravno kad god je ko došao ovo je forum javna stvar može da se priključi ko god i kad god a Goga nadam se da je ovaj tvoj post bio hormonski da ne misliš tako jer je kako reći uvrijedljivo to što smo sve se brinule za tebe dok si prolazila kroz lošiji period bodrile te a ti da kažeš da ko te zanima on je na wapu ali hajd ne važno kome kako odgovara tako neka i radi.
Ja sam se planirala ipak uključiti na whap ali kako vidim da bi to bilo kao da vam neko remeti vas mir tacnije kao padobranci 😕
Eh cure da vas pitam išla sam kod doc i što se tiče ogtt sve super ali kaže da mi je krva slika loša propisao mi je sirup za željezo Legofer imal ko iskustva sa njim a evo kakvi su mi rezultati
Jutro cure, Jaivanpa nasmijala di me da svojim live prijenosom svaka čast zvuči kao porod za pozelit čestitam na Jakovu 🎉🎊 Nasty takodje čestitam tvoj post me je iznenadio super da je sve dobro prošlo i nadam se da cw ti ubrzo donijeti malca🎇
Ja sam bila prvi na tebi planiranja pa sam se prebacila ovdje nakon + ali naravno kad god je ko došao ovo je forum javna stvar može da se priključi ko god i kad god a Goga nadam se da je ovaj tvoj post bio hormonski da ne misliš tako jer je kako reći uvrijedljivo to što smo sve se brinule za tebe dok si prolazila kroz lošiji period bodrile te a ti da kažeš da ko te zanima on je na wapu ali hajd ne važno kome kako odgovara tako neka i radi.
Ja sam se planirala ipak uključiti na whap ali kako vidim da bi to bilo kao da vam neko remeti vas mir tacnije kao padobranci 😕
Eh cure da vas pitam išla sam kod doc i što se tiče ogtt sve super ali kaže da mi je krva slika loša propisao mi je sirup za željezo Legofer imal ko iskustva sa njim a evo kakvi su mi rezultati
Super za uredan ogtt, željezo se ipak malo lakše rješava. Stvarno ne znam koje su referentne vrijednosti za trudnice, meni je na zadnjem bio 16 i kaže super, tako da bih rekla da ti nije jako nisko:)
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji