Jaivanpa spavaj dok možeš 😉
Tockice dobro da si spomenula Lidl..ja potpuno zaboravila..moram ici vidjet te potkosulje. Za traperice nemam iskustva ali tam uvijek sve bude pootvarano pa mozes vidjeti otprilike koje ti pašu a i uvijek možeš zamijeniti..sam posaljes muza po manji ili veci broj.
Kliv već vidim da je muž nadrljao kad se probudi 😂
A za ovu situaciju wapp/forum ne znam šta bih rekla…tu sam od početka i bit ću do kraja :) Na wapp sam se htjela uključiti čisto što je intimnije a i lakše je dijeliti slike ali nisam to napravila na početku i mislim da bi se sad osjećala kao padobranac. Meni osobno ne smeta što se netko tek sad priključio na forum i pita nešto što smo prošle jer ako se meni ne da odgovoriti netko drugi hoće..i mi tu (kao ja jucer za torbu) pitamo nešto što smo već pretresle. Tko pita ne skita 😊
I meni je u glavi isto sto se tice wapa. Samo pitajte pa i mi koje zaboravimo postavimo isto pitanje. Torbu sam zaboravila oprati, spremila ju u ormar. I dok netko nije spomenuo nisam ni mislila o tome. Mislila sam mozda samo sprej za dezinfekciju i ok.
Jaivanpa spavaj dok možeš 😉
Tockice dobro da si spomenula Lidl..ja potpuno zaboravila..moram ici vidjet te potkosulje. Za traperice nemam iskustva ali tam uvijek sve bude pootvarano pa mozes vidjeti otprilike koje ti pašu a i uvijek možeš zamijeniti..sam posaljes muza po manji ili veci broj.
Kliv već vidim da je muž nadrljao kad se probudi 😂
Bome ne znam sto mi je. Sretan je sto radi do 5h. Ispuhat cu se do tad.. samo sto sad ne spavam cekam da se dignu 😈😇
Jutro svima! Piba sretno n pregled! Jaivanpa cestitke i drzi se ko i do sada! Po tvojoj prici izgled kao porod koji nije tako strasan! Nasty i tu cu cestitat i pozeljet sve najbolje vam.
Vidim sinoc neke tenzije, pa samo kratko koga smeta nek ne cita. Tu sam od pocetka i ponovila sam pitanja teme koje su bile jer situacija je takva da bi inace pamtila svaku stranicu u mobu s foruma a to mi nema smisla, a dok ja dodjem do tog nekog simptoma ili situacije ona koja je o tome pisala je vec recimo rodila jer moj termin je kraj 1.mj, a cure nam vec na veliko radjaju. Nemam se namjeru svadjat ali samo zelim rec Gogi da me malo sokirala izjava da za koga ju zanima info je s njom na whappu i da se tu ne podijele info o njoj. Zao mi je da neke od nas koje eto ne zelimo sudjelovati tamo necemo dobiti info o tebi iako smo se dugo pratile, podrzavale, odgovarale jedna drugoj i dopisivale, al to je tvoje pravo izbora. Ne bi voljela da mi se zamjeri al na kraju svega moram rec svoje misljenje ispala si vrlo bezobrazna prema curama koje su te tijesile i odgovarale ti na tvoja pitanja, a koje se nismo "udostojile" javiti na whappu jer ocito za tebe samo one koje valjaju su se tamo javile. Zelim ti sve najbolje svakako i srece sa bebom kad god rodila.
Curke oko pripreme stvari nama je patronazna na tecaju rekla ako imamo osnovno imamo sve. Hvala bogu danas se skoro u svakoj vecoj trgovini moze sve nac i kupiti, a rade barem negdje. Cak i da je neradni dan da ne brinemo ni jedna beba nije umrla jer nije imala nesto od popratnog sadrzaja. Bebi treba mama, hrana i toplina. Ako nema mlijeka AD se prodaje i na benzinskim crpkama. Nisam vjerovala i onda sam isla provjeriti i stvarno se i tamo nadje. Drugo ako mi mislimo da nam nesto bas treba niko nam ne moze narediti da to ne kupujemo jer cemo imat osjecaj da nismo spremne, bolje nabaviti ako ce ti dusa i mozak biti mirni. Meni je recimo to bio osjecaj ako ne nabavim izdajalicu.
Hrabrica dlakavac je presladak! Meni tako sestrina pasica se mazi i slusa.
Tockica ja sam malo visa i malo teza od tebe. Kupila lidl M rifle jos ljetos i meni dosta padaju nakon duzeg sjedenja. Onaj gornji dio za trbuh jos mi nije skroz popunjen. Pa ovisi i do trbuha i tvoje gradje kakva si! A recimo S sam imala pa dala prijateljici jer su mi u listovima bile uske, a u guzici taman. Al bas mi je bilo neugodno sjediti u njima. Najbolje je probat, ja tako kad ne znam uzmem S i M, dodjem doma probam, pa sta ne valja vratim. Ako stignem idem u Lidl po grudnjak si jos jedan da imam za pocetak bar 2 komada. Jel ih probala koja jesu dobri. Nadm se da cu nac onaj najmanji 85C i da necu u tome plivat.
Sorry na ovoliko postova al zaboravila jos napisat. Dobila preporuku od zene koja ima praonicu rublja. Ako nam robica ili nešto od stvari ne moze n visoku temp a hocemo biti sigurne da je dobro cisto i sterilno ima za kupiti neki prasak bambino mio fresh. Inace sluzi za krpene pelene sterilizirat, al je rekla da ona to zna stavljat kad joj ljudi donesu deke ili djecje stvari i tako nesto sto ne moze na visoku temp, a vidi se da je ocajno prljavo i nehigijenski.
Daj nemoj zezat da ti je M velik??? Mislim ja sam u nogama i dupetu tanka skroz kao fosna ali nekao S me strah uzeti. I nije mi trbuh velik. A nista vracat cemo ako ne valja. A imas li tajice njihove trudnicke?
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Tockica ja za lidlove trudnicke trapke ne znam al tajice imam M, no stari model (sigurno neke 3, 4 godine) i vec su mi na knap u onom dijelu na trbuhu. Al moj trbuh sada je bas velik, tolika sam bila kad sam isla rodit i kcer i malca. Mislim da je ova metoda od Grizli najbolja, uzmes dvije velicine pa vratis onu koja ti ne pase. E a sad pitanje i za Grizli… ovo mi je super info za taj prasak a jel znas gdje ga ima za kupit?
url=https://lilypie.com][/url
Tockice da meni njihov M u guzici ok, dok se ne sjedi neko vrijeme onda mi krenu padati, a u nogama super. Gornji dio di je gumica mi jos ima mjesta. Kad se tek operu super sve odlicno, a poslije taj dio platneni pofrknem 3 puta pa mi stoje nekako, al ih moram dizat svako malo, cak sam razmisljala tregere staviti ispod maje, al mi ih je tesko zakaciti kad idem na wc.
Tajice njihove imam 4 para. M crne su mi super, M plave ok velicina gore al mi se a vremenom nogavice pocnu dizat gore, crne L mi prevelike i sive M su mi velike cak su i malo drukciji materijal. Al sve ih ja nosim. Ispod L crnih sada stavim hulahopke trudnicke iz h&m pa stoje kako treba + dovoljno mi je toplo.
PetraB ta zena je rekla gdje to kupuje u Italiji jer je nama blizu, a kod nas kad joj zafali da naruci sa ove stranice https://www.kadulja.hr/trgovina/vasedijete/dodatak-deterdzentu-750-g/. To pakiranje da je dosta za 1 masinu od 6-7 kg/ 50 pranja.
Sortiraj odgovore
Najstariji