Hej cure!
Uzv super, curke i dalje rastu lijepo i sve je ok. Plodna voda, protoci, tezina... Sad su glava, zadak, stalno se vrte 🙈... Jedna je 780 g a druga 710 g... Radosevicka zadovoljna. Sljedeci uzv 16.12.
A danas je bilo super, predala papire na salter i direkt na uzv. Za pol sata sve bilo gotovo, auto se nije stigao ni ohladiti 😅.
Vani je odvratnooo 🤨...al bar smo brzo bile gotove 😊
Iva cestitam!!!! 🎉🎉🎉
Nadam se da nisam koju preskocila a da je rodila 🙈
url=https://lilypie.com][/url
Petra B kad sam bila u bolnici u rodilistu jedno jutro su 4 mamice rodile blizance. Cijelo rodiliste je pricalo o tom 🥰
I da cure, molim vas pazite si cicke vise me bolilo sto su se zacepile nego porod i rez. Puno masaze i izdajanje je spas 😪
♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
DeeDee joj ja se nadam da nisam izignorirala nesto. Nego nekad bude hrpa postova odjednom i zapamtim zadnja dva naravno.
Btw Mikio,koji model?
Lorena i PetraB odiicno za preglede! Zato i ja jedva cekam Ivu da cujem od onih silnih prognoza mali trbuh,velika glava ovo ono sto je na kraju.
Da, i mene bas zanima koliko se poklapaju kilaža sa zadnjeg uzv i sa poroda.
O porodu ne razmisljam previse, to ce doc i proc, ali brine me to snalazenje s bebicom kasnije i , ne daj, boze, problemi sa upaljenim sisama.
I ja bih rado cula friske izvjestaje sa kucnog upoznavanja mama i bebica🤗. Kad se malo uhodaju, valjda ce nam malo ispricat sta se dogada😚
Petra B kad sam bila u bolnici u rodilistu jedno jutro su 4 mamice rodile blizance. Cijelo rodiliste je pricalo o tom 🥰
I da cure, molim vas pazite si cicke vise me bolilo sto su se zacepile nego porod i rez. Puno masaze i izdajanje je spas 😪
Ides... Vjerojatno dogovoreni carski 🤔
Slazem se Reserved i meni kad se zacepilo i upalilo s malom je bili puuuno gore nego sve kaj sam prosla tijekom poroda... I onda jos tak pod takvom boli masiraj i razbijaj 😵🤪😵🤪 e ta bol... Uf
Lavice tak i ja... Procitam sve i kao pamtim, krenem pisat i nemrem se sjetit niceg osim onog na zadnjoj stranici procitanog 🙈
Ja stvarno ne stižem puno pisati, nekako sam uvijek u nekom pokretu ili sa nekim i onda tek pred spavanje pročitam 🙈 Ali mi je žao kad vidim da se neko nikako ne javlja, kao npr i Livia koja je vodila ovu listu termina, kako da je skinem sa njene liste, a ne javlja se 😂
Što se kilaže tiče, ne sikirajte se, drugarica je neki dan rodila bebu od 2800, a rekli joj prije porođaja da ima 3500, tako da je to velika razlika, znate onda koliko su precizne mjere 😀
Već sam pisala o tome, bit ću vrlo direktna, meni je tlaka biti na mobu previše vremena, i kad napišem nešto konkretno u ovoj grupi a ne dobijem neki odgovor ni komentar iskreno ne da mi se više trošit vrijeme na čitanje 40tak stranica dnevno ženskih razgovora.. Ne kažem da ste dosadne i da nema tema koje me zanimaju, dapače ima super tema.. Ali u moru svega i kad nađem nešto već prođe baba s kolačima pa i nemam volje držat tempo.. Sad povirim da čestitam curama koje su rodile i s kojima sam se dopisivala na samom početku i negdje do polovice trudnoće.. I da me izbrišete s popisa ne bi se uvrijedila.. Ne da mi se ni pisati i izvještavati situaciju s pregleda jer mi više nema smisla. Ja napišem i poklopi me milion drugih meni manje bitnih tema a nekome bitnijih. Da me se krivo ne shvati drago mi je dati podršku, ali sam primjetila da i cure koje trebaju podršku često budu izignorirane između redaka u moru nekih razgovora o kupovini, al to pročitam kad prođe baba s kolačima pa više nema smisla ni komentirati.. Naravno koga ova grupa veseli, super dapače, lijepo je družiti se! Ja sam više za konkretnu komunikaciju, pa mi pomalo ovo gubi smisao... Jedino gdje češće virnem je gestacijski dijabetes i tamo stvarno osjećam backup i podršku.. Nadam se da će se i ovo izignorirat i da nećete sad drvlje i kamenje po meni😂
Sretno svima na pregledima, na porodu i sa dojenjem! 💖🤞😃
Ja isto nestrpljivo čekam Ivu - i zbog iskustva iz Merkura i zbog iskustva poroda i zbog tih mjera s kojima nas plaše.
I naravno zato jer me zanima da li je dobro i da li uživa sa svojim malim cudom ❤
Jako mi je žao da se Losha ne javlja, stvarno se nadam da su i ona i beba dobro.
Već sam pisala o tome, bit ću vrlo direktna, meni je tlaka biti na mobu previše vremena, i kad napišem nešto konkretno u ovoj grupi a ne dobijem neki odgovor ni komentar iskreno ne da mi se više trošit vrijeme na čitanje 40tak stranica dnevno ženskih razgovora.. Ne kažem da ste dosadne i da nema tema koje me zanimaju, dapače ima super tema.. Ali u moru svega i kad nađem nešto već prođe baba s kolačima pa i nemam volje držat tempo.. Sad povirim da čestitam curama koje su rodile i s kojima sam se dopisivala na samom početku i negdje do polovice trudnoće.. I da me izbrišete s popisa ne bi se uvrijedila.. Ne da mi se ni pisati i izvještavati situaciju s pregleda jer mi više nema smisla. Ja napišem i poklopi me milion drugih meni manje bitnih tema a nekome bitnijih. Da me se krivo ne shvati drago mi je dati podršku, ali sam primjetila da i cure koje trebaju podršku često budu izignorirane između redaka u moru nekih razgovora o kupovini, al to pročitam kad prođe baba s kolačima pa više nema smisla ni komentirati.. Naravno koga ova grupa veseli, super dapače, lijepo je družiti se! Ja sam više za konkretnu komunikaciju, pa mi pomalo ovo gubi smisao… Jedino gdje češće virnem je gestacijski dijabetes i tamo stvarno osjećam backup i podršku.. Nadam se da će se i ovo izignorirat i da nećete sad drvlje i kamenje po meni😂
Sretno svima na pregledima, na porodu i sa dojenjem! 💖🤞😃
Nasty potpuno te razumijem. Meni nekad isto bude tlaka kad ne dobijem odg a procitam 20str i izgubim volju komentirati ali i zaboravim sto je tko pitao i rekao. Mislim da smo sve u istoj kasi. Em gaboravljamo em se pogubimo a i u svoj7m brigama smo. I koliko god da cijela grupa ima iste zelje i strahove, nama su nase brige najvece.
Sortiraj odgovore
Najstariji