ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lorena94
    02. Prosinac 2019. 10:31

Dalindas

Samojed , brzo ozdravi :)
    Lorena,mene je moja malo kasnije slala a iskreno mislim da ni ne bi da se nisam udebljala 10 kg 😶
    Jao kad se sjetim početka trudnoće 😳 to razdoblje mi je bas bilo stresno . Ne znam ni sama koliko sam testova napravila 🙈

Ja se nadam da će sve biti ok, u 11.15 imam UZV kod privatnika pa ćemo vidjeti sve.. Ova moja je nakakva aljakava dr, što god ju pitam ima vremena a ja 34 tt za vikend će bit 35

Gogaa_V
    02. Prosinac 2019. 10:41

Jutro cure, sretno petorki  na pregledima! Iva ❤
    Sretno i dobrodošlicu zelim  i novim curama koje baš nisam uspjela ni pohvatati sve po nikovima. 
    Podjelite  svoja iskustva  sa nama  do sada kako vam je protekla trudnoca? Ima vas i u terminima vec. 
    Grizli stignes vec  na vrijeme do bolnice, drzim fige da ne bude  snijega.. mi smo na isti  datum  s terminom s tim  da ću ja 14 dana prije bar (tako je plan), a da nema toga  vjerujem da bih  i prenjela 🙈. Osjetices vec  kad ces.

C1M4
    02. Prosinac 2019. 10:59

miki0

Angie, Sarita nema ni vas vec duze… 🤔
    Cure koje ste rodile javite se kako ide uhodavanje, oporavak, kako napreduju bebice… Reserved, BabyD, Ena…

Je li Reserved pustena kuci s bebicom?😊

Reserved123
    02. Prosinac 2019. 11:08

C1M4

miki0

Cure koje ste rodile javite se kako ide uhodavanje, oporavak, kako napreduju bebice… Reserved, BabyD, Ena…

Hey cure 29.11 smo dosli kuci, bili smo zadrzani jedan dan vise zbog zutice. Njemu je jos uvijek zutica ali je bio na 3 foto terapije i rekli su da samo sporo izlazi iz organizma. Nek ga suncamo na suncu i da ce sve bit uredu. 
    Svaka 3 sata se budi i pomalo se ucimo jedan na drugo. Uglavnom sve je uredu i malo se javljam jer nemamo jos neku rutinu uspostavljenu ali to ce se valjda brzo promijeniti. Cure cuvajte se i cestitam svim curama sto su rodile. 💙♥️
    Ne brinite se za kg jer jucer sam se izmjerila i 11 kg je bilo manje tako da je to najmanja stvar 

♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
    2017-dermoid 9,2cm
    2019- 🩵 T
    2021-biokemijska
    ♂️1992/ asthenozoospermia
    Radimo na 👣 od 1/23

Hrabrica
    02. Prosinac 2019. 11:23

Iva cestitke 😁😁😁🎉🎉🎉

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 –klomifen+štoperica, X
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
    06/2021 – FET,
    10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

Lavica27
    02. Prosinac 2019. 11:30

Reserved123

C1M4

miki0

Hey cure 29.11 smo dosli kuci, bili smo zadrzani jedan dan vise zbog zutice. Njemu je jos uvijek zutica ali je bio na 3 foto terapije i rekli su da samo sporo izlazi iz organizma. Nek ga suncamo na suncu i da ce sve bit uredu.
    Svaka 3 sata se budi i pomalo se ucimo jedan na drugo. Uglavnom sve je uredu i malo se javljam jer nemamo jos neku rutinu uspostavljenu ali to ce se valjda brzo promijeniti. Cure cuvajte se i cestitam svim curama sto su rodile. 💙♥️
    Ne brinite se za kg jer jucer sam se izmjerila i 11 kg je bilo manje tako da je to najmanja stvar

Reserved,drago mi je čuti dobre vijesti❤
    Iskreno, ja sam mislila da sam najneorganiziranija mama na svijetu kad ssm rodila. Majko mila izlazak u setnju je zahtjevao pripremu od sat i pol i jos bi se sva preznojila...onda sam shvatila da je vecini mama tako al nitko ne prica. I ta rutina...mislim da smo je stekli s 3-4 mjeseca, bar dio nje...tako da. Polako❤

MaRe
    02. Prosinac 2019. 11:37

Valkris što se tiče krevetića to ti je sve stvar osobnog izbora...koliko imaš prostora i što se tebi sviđa..svi oni obave svoju funkciju..al ovi što im se spuštaju stranice su praktičniji definitivno.
    Samojed brzo ozdravi :) 
    Lorena ti si skoro bila ko one  s TV-a...rodila a nije znala da je trudna  Sad kad sam spomenula te ženske..pa brate mili ja im se divim...ja kontam da ću prolupat ovih mjesec dana..em me sve boli em se osjećam nemoćno i nesposobno jer 90% stvari ne mogu napraviti kako bi htjela. Al pozitivno...noćas sam se napokon malo naspavala :) 
    Reserved 💙 samo uživajte. Bome 10 dana 10 kila...ja se sinoć izvagala kod svojih i rekla sam da neću više stat na vagu...samo me izdeprimiraju brojke a to ništa ne vidim na sebi..osim ovog burenceta ispred sebe 
    Grizli ak te stisne a nema hitne..uvijek su negdje policajci  :) Od bratića žena je s malim sad išla od KŽ do ZG pod policijskom pratnjom...taman su stigli do rodilišta i bilo gotovo haha 

Lorena94
    02. Prosinac 2019. 11:39

MaRe skoro hahahaha... Pokrete sam osjetila tek oko 24 tt ☺️

samojed
    02. Prosinac 2019. 11:52

Hvala vam cure nadam se da ću brzo ozdravit 
    Ja sam od početka na +5 kg ko god me vidi kaže da po zadi ne bi nikad rekao da sam trudna ali stomak je baš ogroman eh a poslao me je na ogtt jer mu je bilo za 30tt velika kilaza bebe od 1600gr ja evo bolesna 1kg mrda pojela kad ode msm da će bit veselo 😃 
    Velkris msm da je puno bolje kad mu se stranica može spuštati
    Reserved samo uživaj sa svojim malenim a kile su ti vrhunski spale nadam se da ćemo i mi imat takve sreće s kilama da brzo odu 

Grizli
    02. Prosinac 2019. 11:57

Mare to se i ja bas pitala neki dan kako te zene nisu skuzile bebu. Ovu moj ne mozes da ne skuzis, cak i da ja ne sluzim da sam skroz oduzeta okolina bi vidila jer moj trbuh kad se ona giba je svakakav i ko alien da je unutra. Divim se. Mozda najbolje da se pouzdm u mm i njegovo umjece voznje jer na lraju da zovemo 112 jos bi vatrogasce nam poslali kakve sam srece. 😂 
    Lorena a stvarno koja prica, cudi me da te nije strefilo sto, mene bi oduzelo sigurno.
    Reserved neka ste vi doma i navikavajte se jedan na drugoga. Najbolji savjet koji sam dobila ja mislim da je da ne sanjam o pronalasku rutine jer je to mit, posto i kad se desi neka rutina traje kratkog vijeka dok beba ne promjeni ju, da je najbitnije da se upoznamo i uzivamo. Tako da ti to zelim sto vise! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.