Ja imam velik trbuh, boli me donji dio i prepone me rasturaju....od petka. Ojrecem se ko kornjaca 😂😂
Ja imam velik trbuh, boli me donji dio i prepone me rasturaju….od petka. Ojrecem se ko kornjaca 😂😂
Ka da mene opisuješ.. Samo to traje nekih 3 tjedna🤣🤣 Mislim da i ovo vrijeme pridonosi tome.. raspoloženju i svemu ostalom..
Sarita dobro si napisala,ne mislim to u losem smislu al kao da je pola cura odjednom nestalo. E sad ne znam jel to do toga sto se dio preselio na whapp ili sto je dio rodio…nemam pojma. U pocetku sam ja kod kuce samo lezala (prvi porod) i malu saltala s lijeve na desnu cicu i provodila vecinu vremena na mobu🙈🙈🙈 Al mozda cure imaju ko zna kakve izazove..ne znam.
Znaci sve sam citala i vratila se nazad samo da ti odgovorim na post.. neznam ja do ceg je tocno evo pa i vidis sta cure pisu ali drukcije je tu sigurno..sad meni je cudno pisat kad mi se vrte nikovi koje ne poznam onda se ja osjecam kao da ne pripadam. Mogu samo za sebe rec...ako nemam sto za rec necu, procitam i to je to.
Tonkice a i ti si luda,sta se ispricavas jer ti je prva trudnoća. Ne kazem da drugi ne pisu sta ih zateze nego da ja ne prijavljujem te boljke pa pisem o nekim trivijalnim stvarima.
Deedee ko ti kriv sta nisi pitala pa saltersusu pa su te izvozali🤪
Thinkpink, super za kupovinu,ja sam preskocila s prvom i s drugim te dvije stvari al vjerujem da ce ti posluzit. Kad se sjetim kolko rajngli zamuljam za jednu kasicu🙈 E tapetu lijepe muz i svekar a ja hiperventiliram jer mi je zabranjeno komentirat.
Samojed, ja stvarno mislim da nikad nitko nije dao povod da se osjecas izolirano jer si iz druge zemlje. Mislim da smo tvog cudnog doktora kojem je 1600gr previse za te tjedne gotoco svi iskomentirali... mozda se ne pokriju sve teme kao ni meni ili deedee al nemozemo rec da je svaka od nas sustavno ignorirana. Jer kao sto rece deedee bar sam ja tu dezurna stalno i nelad mi bude neugodno al svejedno pisem.
Iskreno i ja tu damnuvijek izvjestaj i npr Losa mi je nitko u pravom zivotu al nema dana da je se ne sjetim. Necu ja nikog prozivat jer je na whatsappu, Boze odrasli smonljudi s pravom izbora al mnoge se tu cesto i puno bodrilo u raznoraznim situacijama a sad... cesto nigdje nikoga. Nasty evo iskreno ja sam vise dobila dojam da je tebi ova grupa postala zamorna pa se ne javljas. Evo iskreno. Al mozda bolje da se potegla ova tema pa znamo ko kako dise,damo si prostora za promislit kolko god je kokosinjac maltene znam kolko je ciji cervik🙈
Ja imam velik trbuh, boli me donji dio i prepone me rasturaju….od petka. Ojrecem se ko kornjaca 😂😂
Ka da mene opisuješ.. Samo to traje nekih 3 tjedna🤣🤣 Mislim da i ovo vrijeme pridonosi tome.. raspoloženju i svemu ostalom..
I ja se priključujem timu kornjača 🐢 ali sam si uredno zadala napravit drvenu barby kucicu. Dva kata i cijeli namjestaj. I kad sve to zavrsim mogu ic rodit😂😂 posto sam i brza ko kornjaca mogla bi i prinit, a ne rodit malo ranije da sam za Bozic doma😅
I ja sam medu curama koje se ne javljaju precesto. Vise uletim cestitat, ali sve pratim.
Posto sam vecinu vremena sama sa malom doma nemam vremena bas sudjelovati u razgovorima i temama. Ako se i ukljucim u temu dok ponovno uđem u forum ode tema😅
Thinkpink izgleda mi kao jako korisna stvar... pogotovo jer generalno ne volim kuhati (nemajka i nezena 🤘🤘). Ispeci cu kolac i tortu, ali za kuhanje sam tudum, tu je mm 🤣
I ja se sjetim Lose i bas mi je zao sto nam se nekad ne javi, malo mi je i za brigu iako se ne poznajemo...
Ja sam dosta rijetko komentirala jer nisam osjecala da bi nekome moj komentar nesto znacio/pomogao s obzirom na manjak osobnog iskustva. Generalno sam samo prenosila info koje sam i ja dobila pa mi se znalo dogoditi da sam dobila po nosu jer je to po necijem misljenju bila dezinformacija, ali who cares ja kazem, rekoh sorry, ajmo dalje 🤷♀️
Kliv i Nasty ja se osjecam ko nasukani morž gdje god se smjestim
Cure ,gotov pregled . Malac ima 2900 ☺️ Rekla je doktorica da se još malo strpimo i mogu ići roditi 😂 ovo mi je bio zadnji pregled kod nje ,za dva tjedna idem u bolnicu . Pitala sam ju za oticanje ,rekla je da je to normalno u ovim tjednima ,bitno da je tlak u redu .
Sto se tiče bolova ,mene već duže vrijeme ubijaju leđa i kad se okrećem u krevetu sa jedne strane na drugu a od nedavno su me počele boliti i prepone
Tonkica tocno to sto pises 👌👌 znači to je onda valjda klasika za nase tjedne.. Koja si bolnica? Ja Merkur 💪 Mene brinu brisevi sutra, to cackanje dolje jer je dosta cura reklo da je kasnije krvarilo 😬 I netko je spomenuo patronazne, jel vi zazirete od njih? Nezz zasto al ja imam takvu odbojnosti prema njima.. Pricala mi frendica kak je njoj dosla zena, prvo nije se htjela izut a drugo kaze kad je krenula natezat pupak bebi u svim smjerovima ova mlade dobila i izbacila ju van.. Na kraju je trazila da joj dode druga.. Imam bas osjecaj da one dodu i ocjenjuju jel znas hendlat s bebom i cekaju da sfusas da opletu po tebi (daj Boze da sam u krivu).. Plus imam psa u stanu pa mi se neda slusat kritike o tom jer sam bas osjetljiva na svoju malu zivinicu 😂🥰
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Cure ,gotov pregled . Malac ima 2900 ☺️ Rekla je doktorica da se još malo strpimo i mogu ići roditi 😂 ovo mi je bio zadnji pregled kod nje ,za dva tjedna idem u bolnicu . Pitala sam ju za oticanje ,rekla je da je to normalno u ovim tjednima ,bitno da je tlak u redu .
Sto se tiče bolova ,mene već duže vrijeme ubijaju leđa i kad se okrećem u krevetu sa jedne strane na drugu a od nedavno su me počele boliti i prepone
Cek jel oni mogu otprilike procjenit da bi to moglo bit u skorije vrijeme? Pitam jer mi bas danas frendica kaze da ju bas zanima sto ce mi sutra doc reci na pregledu, kao ocu li za Bozic bit kuci il u boxu..Nezz, ak je sve uredno jel oni mogu uvidjet da bi beba mogla uranit..
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Da bar mene nešto boli... Ovako bas nista i samo čekam da krene... Niti trudovi, niti vodenjak niti ista. Samo osjećam kako mi se u zdjelici pomiče, pa kao da me dira za one kosti kod prepona....
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji