ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Damnarexx 🌺
    02. Prosinac 2019. 12:14

Jutro cure 🙂 zelim svima sretan kisni ponedjeljak 🙈
    Iva cestitam! ✨🥰

Lavica27
    02. Prosinac 2019. 12:16

Jpj nisam komentirala Lorena omg... mislim nekad bi radje da prespavam to prvo tromjesjecje brige i muke😂 A gledala sam emisiju o tim zenama koje ne znaju da su trudne,njima je maternica prema kraljeznici zavaljena i ako su jace uopce im se trbuh ne primjeti,k tome su i udarci slabije vidljivi na povrsini.
    Samojed nadam se da ces brzo ozdraviti! 
    Cure stigla mi tapeta s Alija za 10 dana i nisu me carinili🥰🥰🥰🥰 jedva cekam četvrtak da je postavimo!!

Aristea
    02. Prosinac 2019. 12:25

Ma evo jos nista...pomalo sam vec i sva jadna.ono kad ce vise hahaha... Otvorena sam 2 prsta, voda je mliječna. Moram sutra vaditi krv za test senzibilizacije a radila sam ga u 10 mj sredinom. Ja neznam u šta je Veček gledao, a kazem mu da je rađen i da ima u otpusnom.. ma joj.... Jel znate mozda od koliko do koliko sati se vadi krv za IAT u Petrovoj tri? U srijedu kontrola ujutro...

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

mrgud_zg
    02. Prosinac 2019. 12:44

Pozz zene!
    Iva cestitam 🎉🎉🎉 kad dodes k sebi napisi nam kak je proslo
    Ja sam bas umorna. Bili nam prijatelji s 2 djece 3 dana u gostima. Jako ih volim i drago mi je bilo vidjet ih al bas me umorilo. Jos smo bili s familijom na rucku slavili rockase mm i ja. Mislim da bih mogla sljedecih 5 dana provest u krevetu 🙈
    Zadnjih dana mi je bas bas sve postalo tesko. Trbuh me bas jako zateze, bas je dosta narastao. Bebac je preaktivan, stalno se rasteze i bas su mi ti pokreti vec postali nelagodni. Nemrem procijenit vise dal imam bh kontrakcije il mi to izbaci lakat pa vidim zvjezdice 🤪. A mozda je i do pogorsanja vremena 🙈. 
    Donjela sam napokon mini kofer iz podruma i mislim da cu se sutra spakirat pa da mi to psiholoski bude mirnije 😁

Lorena94
    02. Prosinac 2019. 12:57

Ženice, evo ja gotova, dr je zadovoljan, trbuščić još uvijek malo zaostaje, kaze da će nomčić imat veliku glavicu, sada je na 2800-2900 g. ☺️

DeeSB
    02. Prosinac 2019. 13:10

Beba2019 i Iva cestitam i brz oporavak vam zelim! Ja stalno pratim dal ce se javiti cure koje su rodile da malo napisu kako se snalaze... Mene cak nije tako strah poroda (bar za sada) nego onog sta me ceka doma s bebicom...da je ne pokvarim 🙈

L 💛

Aristea
    02. Prosinac 2019. 13:11

miki0

Jaivanpa

Ma evo jos nista…pomalo sam vec i sva jadna.ono kad ce vise hahaha… Otvorena sam 2 prsta, voda je mliječna. Moram sutra vaditi krv za test senzibilizacije a radila sam ga u 10 mj sredinom. Ja neznam u šta je Veček gledao, a kazem mu da je rađen i da ima u otpusnom.. ma joj…. Jel znate mozda od koliko do koliko sati se vadi krv za IAT u Petrovoj tri? U srijedu kontrola ujutro…

Ujutro od 7.30-10… Ja bila vadit u srijedu i danas idem po nalaz. Racunaj 4.radni dan da dobijes nalaz.

Jaoo haha a Veček si zamislio da donesem to u srijedu kao i onaj bris bhsb rezultate...mozda prije i rodim hahaha ...hvala ti! 

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

• Sarita15
    02. Prosinac 2019. 13:15

Cure dobar dan, sretno svima na pregledima, cestitke na urednim pregledima od proslog tjedna i cestitke novopecenim mamama i novorodenim bebicama! 
    Tu sam ja popratim gotovo sve al prvo u moru novih nickova sam se izgubila skroz rijede vidam tu poznatog nekog nego nepoznatog pa se osjecam malo ko padobranac 🙈 onda se zaredaju neke teme na koje vise nemam komentara 😂 pa onda kako sam Lavici rekla kad nemas sto pametno za rec bolje suti i tako prode vrijeme 🤷‍♀️ 
    Inace mi smo dobro raste beba aktivna beba sve uobicajeno boli cekamo pregled i dogovor za cr. 
    Zelim vam svima lijep dan 

Lavica27
    02. Prosinac 2019. 13:36

Sarita dobro si napisala,ne mislim to u losem smislu al kao da je pola cura odjednom nestalo. E sad ne znam jel to do toga sto se dio preselio na whapp ili sto je dio rodio...nemam pojma. U pocetku sam ja kod kuce samo lezala (prvi porod) i malu saltala s lijeve na desnu cicu i provodila vecinu vremena na mobu🙈🙈🙈 Al mozda cure imaju ko zna kakve izazove..ne znam.

DeeDee
    02. Prosinac 2019. 13:43

Tako je i meni nekako bed pisat, nemam jako šta, pa imam osjećaj da kad napišem se izignorira haha. Ali fali baš hrpa hrpa cura, ja sam se već pomirila da moram naći neki novi forum,  za whatsup i dalje nisam, preprivatno mi je to a ionako mi stalno drnda mobitel :)

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.