Nasty, slažem se i ja s tobom. Ja sam na ovoj temi od početka (bila je prva neka tema zimske bebe 2019 pa smo napravile novu da bude uključena i 2020). Doslovno su cure ovdje prije svih znale da sam trudna, čekale da se javim s pregleda itd.
Nisam bas tako jako aktivna tj ne pišem previše u smislu da ne dijelim previše detalja o sebi, ali sve čitam i ako mogu pomoći nekome, napišem i odgovorim na pitanje.
Ali isto tako imam osjećaj da se sama sa sobom dopisujem, jer me vrlo često nitko ne doživljava 😂😂
Wow,ovo je bilo neocekivano. Ja cu za sebe iskreno reci, ima svega par cura koje se javljaju s vremena na vrijeme i to bude jednostrana komunikacija u 90% slucajeva i pocela sam ignorirati te postove jer i u privatnom zivotu ne razumijem ljude koji pricaju samo o sebi. Ima nas par sa vec djetetom tu negdje godina i mozda zagnjavimo pricom,ali s druge strane uvijek si milim da je meni bar netko pisao te detalje za buducnost pa da mi zazvoni u glavi. Na neke postove mislim da sam odgovorila a zapravo sam mislila odgovoriti i nesto me prekinulo i promjenila se tema, a ako netko ispise problem s kojim se nisam susretala ocekujem da ce se javiti netko drugi. Moje je ocekuj koliko si dao.. ja bi iskreno pisala radije o kupovini nego da me boli kao i svaki dan uobičajeno trtica ili neko zatezanje. U 8.mj trudnoce sam,ocekivano je,što da to naglašavam... al mi nije bezveze citat tudji izvjestaj s pregleda,cak stovise, neki doktor sere za nesto dok za to isto u drugoj bolnici kazu to je ok pa me i smiruju nekad te stvari. Sad sam nadrobila...al iskreno mislim da sam ja tu sebe "dala".
Reserved drago mi je da ste doma i da uzivate😍
Ja sam zvala za nalaze, nema vise ni ureaplazme ni nista😁😁😎
Tonkica1 i mene rasturaju i prepone ali i leda i kukovi.. Znaci po noci ustajanje za wc - projekt.. Sreca pa smo postavili kindac blizu kreveta pa se za njega nekako uhvatim dok se dizem... 😬
Nasty potpisujem svaku tvoju rijec 👌
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Wuhuhu Cima,ajme znam koje je to olaksanje🥳
Zeno suze mi na oci krenule cim je rekla🙏🙏 jedna briga manje i nema onog straha vise 😇
A Lavice ti si fakat dežurna i svima na usluzi, svaka ti čast <3
A je, Samojed, ja mislim da se ful promijenilo i sad kad pročitam "evo da i vama javimo" mi baš neki ružan feeling al pripisujem dio hormonima jer sam zadnje vrijeme kao pekmez.
Piba daaa ja prvo javim dečku pa napišem tu detaljno svaki pregled i onda mami, frendicama a kako u zadnje vrijeme nema reakcija, mislim si a lude žene i ja nepoznatima pišem 🙈😀
[/url
Cure, ne prozivam nikoga samo komentiram jer sam pročitala DeeDeen post i pišem općenito neko svoje viđenje situacije. Kome je ovdje lijepo neka uživa i druži se. Al evo naprosto sam napisala komentar o mogućim razlozima zašto se neke cure ne javljaju češće. Nismo u srednjoj školi, ja imam 40 banki skoro. Osjećaj dopisivanja samog sa sobom ili da netko misli da ga se ignorira jer je iz druge države meni baš lomi srce. Ovo s wapom je ok za cure koje su klikle, i prije sam pisala da ja to podržavam, tko voli nek izvoli..
DeeDee sretno s patronažnom🤣
C1M4 🥳🥳🥳🥳🥳🥳
Piba, Hrabrica ne bi ja ovo ni spominjala da me tako nije nekoliko puta tupo zabolilo kod cerviksa da sam pomislila evo ga sad ce izletit 🤣🤣🤣 i ja imam osjecaj da se dosta spustio u zdjelicu po tome gdje osjetim kad pocne stucati.
Lavice svaki savjet zlata vrijedi, pogotovo za nas koje prvi puta postajemo mame. Mozda sam dosadna sto spomenem svoje bolove, ali sta cu kad mi je prvi put 🤷♀️🤷♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji