ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aristea
    02. Prosinac 2019. 09:23

Iva čestitam ti od srca! Zelim vam sve najbolje, neka je maleni ziv i zdrav! Tebi zelim brz oporavak i nadam se lijepom iskustvu ❤️

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

lorija
    02. Prosinac 2019. 09:27

Lala ma samo ti brisi ako nisu do sad prijavile nece ni od sad. 
    Lavice 😂 praznina mi ta smeta,nikako da dodjem do nasih termina. Ocito mi se zuri bome 😁
    Jutros sam se vratila zbunjena,srela zensku koja je nedavno rodila i govori mi da mi je beba velika, reko ne znam doktor kaze normal tezina,kaze i njoj su rekli 3,5 a rodila 4,5 😰prirodno bez epid,bez icega. 
    Tako da ne vjerujem vise njihovim procjenama.
    I prijavljujem prvi snjesko ❄❄❄

lorija
    02. Prosinac 2019. 09:28

Jaivanpa

Iva čestitam ti od srca! Zelim vam sve najbolje, neka je maleni ziv i zdrav! Tebi zelim brz oporavak i nadam se lijepom iskustvu ❤️

Kako si ti Jaivanpa? Ima li kod tebe kakvih naznaka? 😁

• Hani
    02. Prosinac 2019. 09:43

Juuutro! Curke, jeste opasne s brisanjem liste😁😁
    Lorena, ja sam nekako preskocila to da si tek s 20 tt saznala. Daj, ispricaj jos jednom🙏😊
    Iva, jaaaavi seeee🤗😘😘😘

Grizli
    02. Prosinac 2019. 09:44

Lavice hahahaha budem rodila u nasem autu. Kad zoves hitnu jer se poradjas kazu ti da nisi zivotno ugorzena i da odes u najblize rodiliste. Nedavno tu jedna tako, nije ocekivala da ce 2 porod ici tako brzo jer je prvi trajao 36 sati. Pa se zena porodila ispred rodilista u autu, nisu stigli ju odnjet gore u rafjaone nego se babica spustila dole. Ja opcenito mrzim snjige i zimu pa valjd zato ta averzija.
    Lorena cudno da te nije poslala na ogtt posebno zbog tako kasnog saznanja trudnoce, al ne salju svih n tu pretragu ovisi o praksi gina. Moja sve salje, a ako neka dobiva previse kg ili beba onda ponavlja u 30-34tt da zna te uputit na dogovoreni porod u bolnicu.
    Simbalija u trudnoci su granice vrijednosti za zeljezo nesto nize jer imas veci volumen krvi. Bolje ti je uzimat mozd malo aronije, crnog ribizla, cikle i sl kroz hranu umjesto ti dodataka umjetnih kad ti je nalaz uredan.

Valkris
    02. Prosinac 2019. 09:45

Jutro cure, sretno na pregledima 
    Cestitke curkama koje su rodile 
    Trebam savjet oko kinderbeta. Prijatelji bi nam posudili svoj (njihov mali niti jedan dan nije spavao u njemu).. ali to mi je nekak obveza onda.. i tko zna kakav bude za godinu dvije kad ću ga vraćati... izgreban, izgrižen, raskliman....
    Ili kupiti novi? Ali kakav novi? Kojem se pomiče stranica? (npr https://www.bebenova.eu/krevetic-lolek-bijeli.html) Kojem se skida stranica ali ne pomiče? (npr https://www.ikea.com/hr/hr/catalog/products/10248519/)
    Što vam se pokazalo praktičnije? I što savjetujete?

Hvala puno 

Lorena94
    02. Prosinac 2019. 10:01

Hani

Juuutro! Curke, jeste opasne s brisanjem liste😁😁
    Lorena, ja sam nekako preskocila to da si tek s 20 tt saznala. Daj, ispricaj jos jednom🙏😊
    Iva, jaaaavi seeee🤗😘😘😘

Pravila test kod kuće bio negativan, imala normalno menstruacije, meni je inače dosta kratko trajala 2-3 dana uvrh glave,mogu nositi dnevni uložak, jer nemam obilno. I išla na redovan pregled i PAPA test, kad me slog nije strefio tamo kod dr 😂😂😂

C1M4
    02. Prosinac 2019. 10:17

Simbalija

C1M4

Simbalija aha, oprosti, sad vidim da ti nije dala nista, nije ti dala jer ti je nalaz okej😊 sad jedino ako ces ti uzimati na svoju ruku, ali to je dobar nalaz😊 imas i onaj sirup za kupit Floradix, to je dodatak prehrani koji sadrzi zeljezo, oko 120kn sam ga platila i okej je za odrzavanje zeljeza tako kako je sad😊 preporuca se i za trudnice
    I jutro curee, sretno svima na pregledima😎

Misliš da je okej? Nije mi dala ništa, samo je rekla da jedem zdravo i raznoliko, a mene su svi prepali da je to nisko i da će mi još puno pasti nakon poroda kad se izgubi dosta krvi. Mogla bih uzeti Floradix za svaki slučaj.. Hvala ti ☺️
    Sretno curke na pregledima!! Ovdje je kaos od vremena mislim da neću nigdje danas…

Ma je, to je okej😁 ako padne ispod 12 onda ide terapija😉 nisko bi bilo da nisi trudna, ali u trudnoci se tolerira dok ne dode do 12😁 a poslije ces to i nadoknadit, bitno je da je sad dok je beba u busici sve okej😊😉

C1M4
    02. Prosinac 2019. 10:18

Jaivanpa ajmee, pa tebi je sutra 40tt😁😁😇

Dalindas
    02. Prosinac 2019. 10:18

Samojed , brzo ozdravi :)
    Lorena,mene je moja malo kasnije slala a iskreno mislim da ni ne bi da se nisam udebljala 10 kg 😶
    Jao kad se sjetim početka trudnoće 😳 to razdoblje mi je bas bilo stresno . Ne znam ni sama koliko sam testova napravila 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.