Iva čestitam ti od srca! Zelim vam sve najbolje, neka je maleni ziv i zdrav! Tebi zelim brz oporavak i nadam se lijepom iskustvu ❤️
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Lala ma samo ti brisi ako nisu do sad prijavile nece ni od sad.
Lavice 😂 praznina mi ta smeta,nikako da dodjem do nasih termina. Ocito mi se zuri bome 😁
Jutros sam se vratila zbunjena,srela zensku koja je nedavno rodila i govori mi da mi je beba velika, reko ne znam doktor kaze normal tezina,kaze i njoj su rekli 3,5 a rodila 4,5 😰prirodno bez epid,bez icega.
Tako da ne vjerujem vise njihovim procjenama.
I prijavljujem prvi snjesko ❄❄❄
Iva čestitam ti od srca! Zelim vam sve najbolje, neka je maleni ziv i zdrav! Tebi zelim brz oporavak i nadam se lijepom iskustvu ❤️
Kako si ti Jaivanpa? Ima li kod tebe kakvih naznaka? 😁
Juuutro! Curke, jeste opasne s brisanjem liste😁😁
Lorena, ja sam nekako preskocila to da si tek s 20 tt saznala. Daj, ispricaj jos jednom🙏😊
Iva, jaaaavi seeee🤗😘😘😘
Lavice hahahaha budem rodila u nasem autu. Kad zoves hitnu jer se poradjas kazu ti da nisi zivotno ugorzena i da odes u najblize rodiliste. Nedavno tu jedna tako, nije ocekivala da ce 2 porod ici tako brzo jer je prvi trajao 36 sati. Pa se zena porodila ispred rodilista u autu, nisu stigli ju odnjet gore u rafjaone nego se babica spustila dole. Ja opcenito mrzim snjige i zimu pa valjd zato ta averzija.
Lorena cudno da te nije poslala na ogtt posebno zbog tako kasnog saznanja trudnoce, al ne salju svih n tu pretragu ovisi o praksi gina. Moja sve salje, a ako neka dobiva previse kg ili beba onda ponavlja u 30-34tt da zna te uputit na dogovoreni porod u bolnicu.
Simbalija u trudnoci su granice vrijednosti za zeljezo nesto nize jer imas veci volumen krvi. Bolje ti je uzimat mozd malo aronije, crnog ribizla, cikle i sl kroz hranu umjesto ti dodataka umjetnih kad ti je nalaz uredan.
Jutro cure, sretno na pregledima
Cestitke curkama koje su rodile
Trebam savjet oko kinderbeta. Prijatelji bi nam posudili svoj (njihov mali niti jedan dan nije spavao u njemu).. ali to mi je nekak obveza onda.. i tko zna kakav bude za godinu dvije kad ću ga vraćati... izgreban, izgrižen, raskliman....
Ili kupiti novi? Ali kakav novi? Kojem se pomiče stranica? (npr https://www.bebenova.eu/krevetic-lolek-bijeli.html) Kojem se skida stranica ali ne pomiče? (npr https://www.ikea.com/hr/hr/catalog/products/10248519/)
Što vam se pokazalo praktičnije? I što savjetujete?
Hvala puno
Juuutro! Curke, jeste opasne s brisanjem liste😁😁
Lorena, ja sam nekako preskocila to da si tek s 20 tt saznala. Daj, ispricaj jos jednom🙏😊
Iva, jaaaavi seeee🤗😘😘😘
Pravila test kod kuće bio negativan, imala normalno menstruacije, meni je inače dosta kratko trajala 2-3 dana uvrh glave,mogu nositi dnevni uložak, jer nemam obilno. I išla na redovan pregled i PAPA test, kad me slog nije strefio tamo kod dr 😂😂😂
Simbalija aha, oprosti, sad vidim da ti nije dala nista, nije ti dala jer ti je nalaz okej😊 sad jedino ako ces ti uzimati na svoju ruku, ali to je dobar nalaz😊 imas i onaj sirup za kupit Floradix, to je dodatak prehrani koji sadrzi zeljezo, oko 120kn sam ga platila i okej je za odrzavanje zeljeza tako kako je sad😊 preporuca se i za trudnice
I jutro curee, sretno svima na pregledima😎
Misliš da je okej? Nije mi dala ništa, samo je rekla da jedem zdravo i raznoliko, a mene su svi prepali da je to nisko i da će mi još puno pasti nakon poroda kad se izgubi dosta krvi. Mogla bih uzeti Floradix za svaki slučaj.. Hvala ti ☺️
Sretno curke na pregledima!! Ovdje je kaos od vremena mislim da neću nigdje danas…
Ma je, to je okej😁 ako padne ispod 12 onda ide terapija😉 nisko bi bilo da nisi trudna, ali u trudnoci se tolerira dok ne dode do 12😁 a poslije ces to i nadoknadit, bitno je da je sad dok je beba u busici sve okej😊😉
Samojed , brzo ozdravi :)
Lorena,mene je moja malo kasnije slala a iskreno mislim da ni ne bi da se nisam udebljala 10 kg 😶
Jao kad se sjetim početka trudnoće 😳 to razdoblje mi je bas bilo stresno . Ne znam ni sama koliko sam testova napravila 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji