Nasty tnx, ma žena je zakon, znam jer je bila šogi, ali mi je bed jer nam je stan još uvijek gradilište doslovno, a ona dolazi vidjet sta je spremno, ako mi treba koji savjet, pomoć.. U teoriji je spremno, samo ne znam kad će doći tu 😂
Tonkica i ja sam pisala neki dan kako je osjetim nisko i kad hodam kao da će ispasti i jedva dočekala pregled, baš sam očekivala neko strogo mirovanje a kad ono sve ok, nit je beba nisko, niti se ja otvaram niti sam uloživa. Kako je rekao: zacementirana
[/url
Nasty tnx, ma žena je zakon, znam jer je bila šogi, ali mi je bed jer nam je stan još uvijek gradilište doslovno, a ona dolazi vidjet sta je spremno, ako mi treba koji savjet, pomoć.. U teoriji je spremno, samo ne znam kad će doći tu 😂
Tonkicai ja sam pisala neki dan kako je osjetim nisko i kad hodam kao da će ispasti i jedva dočekala pregled, baš sam očekivala neko strogo mirovanje a kad ono sve ok, nit je beba nisko, niti se ja otvaram niti sam uloživa. Kako je rekao: zacementirana
Planiram u petak prvi put u TA pa cu vidjeti bas sto ce mi reci...
Lorija mozes mi zapisati pregled kad ti bude zgodno
Slažem se s curkama! Sasvim je drugacija atmosfera od kad je whatsApp grupa. Ja volim pomagat drugima kao sto ocekujem da ce i meni netko pogotovo kad je netko u tom podrucju ekspert. Kad je neka tematika u pitanju, odgovorim kad procitam, a ako vidim da sam zakasnila glupo mi je upoce onda kasnije komentirat pa onda pustim da prode u potpunosti...prokomentiram kad imam nesto za nadodat... al ako je neko podrucje gdje sam "doma" i gdje baratam znanjem i vjestinom, onda mi na moj kometar nemoj ici đonom i popljuvat ga jer ja niti jednu nisam kritizirala i svom poslu. U neka stanja i situacije se nedam poljuljat jer kad nesto izjavim sa sigurnošću znam na temelju cega stojim iza te izjave i to argumentirano. Za ono sto ne znam, nije mi ego takav da necu reci ne znam. Eto. Toliko od mene, bilo nekom pravo ili krivo.
Tockice nije klasicni sterilizator ili samo grijac. Bas je 5u1. Ima stariji model, noviji ( njega nisam htjela jer kao kod auta uglavnom prve nove serije imaju neku serijsku grešku) a ja sam uzela srednji model. To je ovaj:
https://www.magicbaby.hr/babymoov-nutribaby-kuhalo-mikser-industrial-grey.html
Tonkica držim fige da je kao i kod mene lažna uzbuna.
Think pink ja sam ful nekako sigurnije i znam da mogu pitat što me zanima oko patronaže i to mi je ful smirujuće. Volim tvoje komentare generalno. Kao i Lavicu šalterušu 😁
Kad smo već kod toga mene su ipak uspjeli prošetat na hzzo-u za komplikacije
[/url
Da me se krivo ne shvati, ima vas koje jedne drugima zbilja dajete ogromnu podršku, ali izvan te zadnja dva miseca standardne grupe ostale stare/nove cure se znaju izignorirati.. Pa pretpostavljam da je to jedan od razloga nekakvog nejavljanja… Možda i griješim, nisam aktivna u zadnje..
Slazem se skroz...
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Bokic! Evo ja dobila danas rezultat bhsb i uk, sve ok. U srijedu kontrola. Jos balim na nos pa sam kenjkava sva. Vidim da se polemizira strasno o tom wappu. Meni kul. Ne osjecam se stalkano, nije sve tak javno, a i radi se vise o nekoj brzinskoj razmjeni dnevnog humora i casual tema nevezanih na trudnicu nuzno. Ko da se s frendicom tipkam. I poiskljucila sam si one sve lude notifikacije da me ne nervira za svaku poruku. Evo ja se isto malo osjecam marginalno tu, al jednostavno nez kaj da vise pisem i pitam a da se samo ne jadam na klasicne trudnicke boljke, a da ne ispadne jednostrano kak veli Lavica. A kak ide termin blize imam sve vise pregleda, vise spavam i onda imam vise zaostataka, pa mi je i malo vremena sve procitat na vrijeme i odgovorit nekaj dok je tema aktualna.
Tak je bar kod mene..Valjda se vise radi o tome komu koji koncept vise odgovara..svima
Tonkicai ja sam pisala neki dan kako je osjetim nisko i kad hodam kao da će ispasti i jedva dočekala pregled, baš sam očekivala neko strogo mirovanje a kad ono sve ok, nit je beba nisko, niti se ja otvaram niti sam uloživa. Kako je rekao: zacementirana
Ma briga te.. Pa sredit će se do poroda:)
Reserved drago mi je da ste doma i da uzivate😍
Ja sam zvala za nalaze, nema vise ni ureaplazme ni nista😁😁😎
Hvala Bogu hehe :) ...sada mozes mirno dalje🙏🏼🙂
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Da me se krivo ne shvati, ima vas koje jedne drugima zbilja dajete ogromnu podršku, ali izvan te zadnja dva miseca standardne grupe ostale stare/nove cure se znaju izignorirati.. Pa pretpostavljam da je to jedan od razloga nekakvog nejavljanja… Možda i griješim, nisam aktivna u zadnje..
Slazem se skroz…
Sad sam se sjetila i to cure kojima sam znala davati ogromnu podršku, neću imenovati.. Postaviš pitanje ili daš komentar, boldaš ime, a ono s druge strane konstantno čisti ignore samo komunikacija s istim ljudima. Pa ne da mi se apsolutno više ništa pisati ni komentirati.. Ne treba mi takva komunikacija. Slobodno me brišite sa svih popisa.
Sortiraj odgovore
Najstariji