ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    samojed
    02. Prosinac 2019. 08:17

Cima ja gdje god sam čitala da se radi u 2 trimestru izmedju 24 i 28tt ali eto moj doc očito poludio a sve mi je stavio na isti papir pa se plašim ako odem prehladjena da mi ostali rezultati nr budu loši 

Lorena94
    02. Prosinac 2019. 08:20

Jel ste sve bile na OGTTu? Mene noja uopće bije slala

Lunica
    02. Prosinac 2019. 08:20

jutro curke..sretno na pregledima tko ima danas...
    Samojed ozdravi sto prije..nadam se ipak da ti nije grupa nego viroza...puuno vitamina c i sumeci lupocet od 1000 mene to spasi..drzi se💪

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

C1M4
    02. Prosinac 2019. 08:21

samojed

Cima ja gdje god sam čitala da se radi u 2 trimestru izmedju 24 i 28tt ali eto moj doc očito poludio a sve mi je stavio na isti papir pa se plašim ako odem prehladjena da mi ostali rezultati nr budu loši

Ja sam citala do 32. tjedna haha🙈 najbolje da ga nazoves i vidis sa njim sto da radis da ne bude kasno jer evo iskreno ne znam ima li kakve razlike ako radis OGTT i kasnije🙄

C1M4
    02. Prosinac 2019. 08:22

Lorena94

Jel ste sve bile na OGTTu? Mene noja uopće bije slala

Nismo sve😊 jel ti onaj prvi secer bio dobar? ako je, onda te zato nije ni slala, obicno salju kada ti secer bude povisen, a neki salju i eto tek toliko da se i to provjeri😊

Lorena94
    02. Prosinac 2019. 08:31

Meni je šećer bio dobar, sad sam baš vadila nalaz iz fascikla, vadila sam ga oko 24 tt jer sam sa 20 tt saznala da sam trudna.. Poseban slučaj, pisala sam već... Dr je otprilike upisala kilažu kao na početku trudnoće 65 kg, a sad imam 77, to je 12 kg. A imam još mjesec i par dana do poroda.. 

C1M4
    02. Prosinac 2019. 08:35

Lorena94

Meni je šećer bio dobar, sad sam baš vadila nalaz iz fascikla, vadila sam ga oko 24 tt jer sam sa 20 tt saznala da sam trudna.. Poseban slučaj, pisala sam već… Dr je otprilike upisala kilažu kao na početku trudnoće 65 kg, a sad imam 77, to je 12 kg. A imam još mjesec i par dana do poroda..

Ma neces ga onda ni raditi sad, a i ovaj ti je bio okej tak da nemas brige😉

Supergirl
    02. Prosinac 2019. 08:42

Jutro cure!
    Ja sam pocela malo bolje spavati po noci al sad vec osjecam kako su mi stopala i ruke otecene malo, a svaka setnja mi smeta jer me pocne bolit u preponama i dolje skroz nisko, osjecaj kao kad imate upalu nakon treninga 😂
    Jel se kome LoSa javila? Nadam se da je sve ok kod nje

Simbalija
    02. Prosinac 2019. 09:17

C1M4

Simbalija aha, oprosti, sad vidim da ti nije dala nista, nije ti dala jer ti je nalaz okej😊 sad jedino ako ces ti uzimati na svoju ruku, ali to je dobar nalaz😊 imas i onaj sirup za kupit Floradix, to je dodatak prehrani koji sadrzi zeljezo, oko 120kn sam ga platila i okej je za odrzavanje zeljeza tako kako je sad😊 preporuca se i za trudnice
    I jutro curee, sretno svima na pregledima😎

Misliš da je okej? Nije mi dala ništa, samo je rekla da jedem zdravo i raznoliko, a mene su svi prepali da je to nisko i da će mi još puno pasti nakon poroda kad se izgubi dosta krvi. Mogla bih uzeti Floradix za svaki slučaj.. Hvala ti ☺️
    Sretno curke na pregledima!! Ovdje je kaos od vremena mislim da neću nigdje danas...

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

mala.le.90.
    02. Prosinac 2019. 09:22

Simbalija meni je bio 108 hemoglobin prije mjesec dana i dr kaze da je njoj to odlicno za taj stadij trudnoce, pogotovo jer se ja uvijek borim s anemijom. Uvijek se u trudnoci ti parametri drugacije gledaju...
    Mozes ti nesto i uzimati ali nalaz ti uopce nije zabrinjavajuci..
    Iva cestitam❤

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.