Nisam vidila da je itko pisao ali Konzum ima isto djecji klub, pa ako registriras svoju Multiplus karticu dobijes kupon za paket besplatnih pelena.
Ja sam registrirala prije nekoliko mj ali nisam dobila odgovor nikakav.
Zasto im ne reklamirate. Pisi mail, moraju odgovorit. Doduse pisala sam ja Bubamari jer mi nisu dali poklon za trudnice ko fol nemaju vec dva-tri puta, al se niko nije oglasio.
e da i mene u bubamari vec 3 4 puta kao da ga nemaju vec dugo…ja sam u st…al isla sam samo u malla…nisam na drugo mjesto…
niste nista propustile😂😂
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Ma u Bubamari se prave blesavi. Ja kad sam dosla me zesnka uvjeravala da moram kupit nesto da bi dobila paket za trudnice, ja sam rekla da nemoram i tak se natezale i onda kao bude probala bez da kupim me registrirat i naravno da je uspjela.
A dobije se knjizica s popustima, duda, carapice, vlazne maramice, 2 blazinice za cicei 1 toto ulozak.
a kad si ti isla i u kojem gradu?u nas ga nema jos od 9mj sigurno
Ma u Bubamari se prave blesavi. Ja kad sam dosla me zesnka uvjeravala da moram kupit nesto da bi dobila paket za trudnice, ja sam rekla da nemoram i tak se natezale i onda kao bude probala bez da kupim me registrirat i naravno da je uspjela.
A dobije se knjizica s popustima, duda, carapice, vlazne maramice, 2 blazinice za cicei 1 toto ulozak.
Ma znam, nek onda jednostavno to ukinu i dile knjizice s popustima. Al nemoj me zahebavat i muljat. Uglavnom, bitno da redovno ne zaborave poslat katalog.
url=https://lilypie.com]
Grizli same specijalke oko tebe🙉🙈🙊
Stelle ako krene nek je sa srećom!🥰
Lavice jel mirujes ili me 😠?
Grizli lezarina. Skuhala rucak i sad cvrljim pred tv-om,cekam neke goste... crijeva me ubijaju danas. Neki dan sam te se sjetila, 7 dana zatvora, vec sam bila luuuuda!!
Uh, ja se docepala klementina, skoro 2 kila ih pojela za 2 dana...okitila sam bor, al moram priznat jedva i uz pomoc muza...saginjanje mi je bas postalo ekstremni sport...
Ja se ova dva dana ponadala da se malac umirio jer ce brzo porod, a danas poludio...imam osjecaj da me scepo za sva crijeva i ne pusta...
Meni ce se bas otegnit vrijeme do poroda jer sam apsolutno sve pripremila, ne znam cime bih se zabavljala dotad🤦♀️
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Thinkpink a neee vecina specijalnih izjava dolazi od jedne te iste zenske. Slabo mi dodje kad sam u njenom drustvu, a ne mogu je izbjec jer se uvijek nekako natrkelji kad sam sa sestrom. 😒
Mala.le budes specijalac kao ja pa preslozis stvari jer ti je dosadno. Ja jutros slozila komodu sa dijelickom stvari i danas dok smo cekali goste preslozial ju 2 puta od dosade. 🙈
Joj ja ne znam moja beba je zadnjih dana bas jako zivahna. Znala je biti i prije al sad ju bas jaaako osjecam i imam osjećaj da stoji vodoravno. Ne znam ako ne s cime to tako udara pod rebrima osjecam udarce na raznim mjestima, a u razni pupka pa na nize mi dolaze van kvrge ko da je lijevo glava, a desno guza. Nadam se da nije tako, al osjecaj ponekad neugodan.
Za Bubamaru meni u Zadru di sam se uclanila su bili rekli da nemaju, pa sam pitala u Puli kad sam bila isto kao nemaju paketa trenutno, pa Rijeka nema... I tako pitala ja svugdje na kraju svekrva isla u Zadru u trgovinu pitala i dali joj al da im je doslo svega 3-4 paketica. I da je dosla samo sat kasnije ne bi bilo vise ničega opet. Meni je u paketu bilo i malo pakiranje od 8 pelena Violeta pored navedenog sto je Mikio napisala, a poznanica u Ri u istom paketu druga duda bila i od violete vlazne malo pakiranje. Tako da i tu ovisi na sta naletis i sta te dopadne.
Pozdrav cure,
Nadam se da lijepo provodite nedjelju :)
Mi smo napokon dosli kuci, sad odmaranjee🤰
Meni je u zadnje vrijeme postalo jako neudobno u trudnickim trapericama. Sve me zulja (a nisu male, valjda🤷) i stisce...ja bi najradje samo u tajicama bila, al mi trebaju neke deblje za ovu hladnocu.
Ima li netko preporuke, di kupiti, a da su dobre? :) Ici cu do H&Ma i C&A.
Čestitke curama koje su rodile, brz oporavak!!! 🎉🎉🎉 Takodjer svima na urednim pregledima! Iva, nadam se da se vec mazite!!!
Mene malo panika hvata kako se blizi 30tj. Imam osjecaj da tratim dane bzvz, pokusavam malo pomalo nesto, ali ne znam otkud da krenem, gdje da sto stavim.. s obzirom da smo tu gdje jesmo sa mojima, imamo taj sobicak (spavaca od roditelja) u kojem se i ovako guzvamo. Neki dan sam cistila prasinu ispod kreveta, oprala pod, maknuli smo iz sobe neki vrtni dvosjed, sad na njegovo mjesto bi trebala ici komoda, koja je puna puncata svime samo ne stvarima za bebu, a na njeno mjesto kinderbet. Dok ne stavim kinderbet ne mogu ni stavit prat nista, nemam gdje drzat cistu posteljinu, madrac je zamotan u plahtu i ceka sa strane. Oprala bi svu tu robicu koja stoji po kutijama na tavanu, al nemam ni to gdje stavit, kao ni hig.potrepstine kad ih kupim, jer kao sto sam spomenula vec, ona komoda nam vec dugo sluzi za robu od male, cak sam i svoju morala natrpat unutra.. Ormari u spavacoj su isto skroz zauzeti, sad bi morala svojima rec da povade to sto im ne treba, ma.. ufff, nervozna sam, hvata me neka depra i osjecam se totalno nespremno. Ispast ce kao da pricam monolog, al morala sam se malo pojadat.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Grizli jesi ti to u zd? Tu ces roditi ili?
Ako jesi mogle bi se potrefiti u rodilistu taman smo tu negdje s terminima...
Omerta da vidis kod mene guzve😊i to pored tri velika ugradbena ormara..evo odlucili se napraviti jos jedan.. I pobacala dosta stvari..bas me ulovilo gnijezđenje 😀
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji