Cima jesu dosli nalazi briseva?
Tko je ono jucer rekao za par kapi krvi na ulosku? Kakvo je danas stanje?
Stelle mozda se nesto pokrenulo...
Ja isto nisam nikad dobila taj kupon od konzuma a uclanila sam se odavno
Sto se tice kupanja bebe nama su u petrovoj na tecaju rekli da se bebe ne moraju puno niti svaki dan kupat dok su ful mali. Nakon jel sto im otpadne i zaraste pupak da je dovoljno primit ih naopacke i samo brzisnki otisirat zbog higijene. Kasnije kad ocvrsnu onda se pocnu i vise volit kupat. Ima neki hvat kak se prime za vrat da ne mogu cimnut glavom, rekla je ta sestra u petrovoj kad rodimo da slobodno pitamo da nam pokaze jos sto puta ako treba 😁
Ps ja sam imala u petak par kapi krvi, smede, jucer apsolutno sve cisto. Tako da je sigurno bilo do uzimanja brisa.
Lavice kad si ti rekla da kreces u bolnicu? 🙈
Jutro curke! Ja danas malo duze odspavala, idem njupat i procitat događaje od sinoc, ako ih ima...😊
Gdje se to prijavljuje u konzum? Ima neki link ili?
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Ps ja sam imala u petak par kapi krvi, smede, jucer apsolutno sve cisto. Tako da je sigurno bilo do uzimanja brisa.
Lavice kad si ti rekla da kreces u bolnicu? 🙈
Ajde super! Vec krenula u petak. Bila samo na pregledu. Kao za prst prohodna do unutarnjeg usca i da smanjim dozivljaj. Slijedeći pregled 12.12. Pa cemo vidjeti...
Nisam vidila da je itko pisao ali Konzum ima isto djecji klub, pa ako registriras svoju Multiplus karticu dobijes kupon za paket besplatnih pelena.
Ja sam registrirala prije nekoliko mj ali nisam dobila odgovor nikakav.
Zasto im ne reklamirate. Pisi mail, moraju odgovorit. Doduse pisala sam ja Bubamari jer mi nisu dali poklon za trudnice ko fol nemaju vec dva-tri puta, al se niko nije oglasio.
url=https://lilypie.com]
Nisam vidila da je itko pisao ali Konzum ima isto djecji klub, pa ako registriras svoju Multiplus karticu dobijes kupon za paket besplatnih pelena.
Ja sam registrirala prije nekoliko mj ali nisam dobila odgovor nikakav.
Zasto im ne reklamirate. Pisi mail, moraju odgovorit. Doduse pisala sam ja Bubamari jer mi nisu dali poklon za trudnice ko fol nemaju vec dva-tri puta, al se niko nije oglasio.
e da i mene u bubamari vec 3 4 puta kao da ga nemaju vec dugo...ja sam u st...al isla sam samo u malla...nisam na drugo mjesto...
I ja sam u St. Bila na obe lokacije. Idu mi na zivce, sto reklamiraju nesto sto ne mogu osigurati.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji