ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    01. Prosinac 2019. 18:51

Omerta ako imas opciju izdvoji ljetnu robu u vrece za vakumiranje pa spremi tamo di ti ej do sad stajala ta robica od male. Ja si rascistila ormar tako jer sam makla sve u sto sad ne stanem i za sto ppuzdano znam da necu nositi dok dojim tipa dolcevite, neke uske maje, haljine isl. Ormar mi zjapi prazan al nerviralo me gledat svu tu robu pa svaki put vrtiti po hrpama u sto stanem a u sto ne.
    Lunica ne ne ja sam iz Istre, al muzevi su kod Zadra pa zato sam u toj bubamari bila. 

• Hani
    01. Prosinac 2019. 18:57

Njurko, beba2019, cestitaaam😘😘🤗 jedva cekam izvjestaje. Zar je iva rodila? Jesam li propustila info? 
    Omerta, disi duboko kad te uhvati nemir😁. Organizirat cete se nekako. Ja se isto nadam da cemo se uspit uselit na vrime barem u dio stana, a jos nismo poceli dovrsavat, tako da ni ja nemam di sa stvarima, sve je po kesama i prekriveno. Ma, đava odnija prišu😁😉 Uglavnom sam flegma, ali koji put pred zoru me bas uvati panika: pa jel mora bas sve u zadnji cas, ocemo li stic?🙈
    Tajice kod mene zimi mogu doc u obzir samo kao hulahopke ispod reba, tako da ih nisam ni kupovala, bilo bi mi prehladno u njima. 
    Ja sam maloprije potrgala grudnjak, bas me zulja. Jedan mi je jucer puka, tako da obavezno moram u nabavku, svi me stiscu. Jesu li grudnjaci za dojenje od sutra ili od cetvrtka u ponudi u lidlu?

Lorena94
    01. Prosinac 2019. 18:59

Ženice vidim pišete o nekim poklončićima iz Bubamare, ja sam učlanjena al bisam ništa dobila 🤐

Damnarexx 🌺
    01. Prosinac 2019. 19:22

Hani

Njurko, beba2019, cestitaaam😘😘🤗 jedva cekam izvjestaje. Zar je iva rodila? Jesam li propustila info?
    Omerta, disi duboko kad te uhvati nemir😁. Organizirat cete se nekako. Ja se isto nadam da cemo se uspit uselit na vrime barem u dio stana, a jos nismo poceli dovrsavat, tako da ni ja nemam di sa stvarima, sve je po kesama i prekriveno. Ma, đava odnija prišu😁😉 Uglavnom sam flegma, ali koji put pred zoru me bas uvati panika: pa jel mora bas sve u zadnji cas, ocemo li stic?🙈
    Tajice kod mene zimi mogu doc u obzir samo kao hulahopke ispod reba, tako da ih nisam ni kupovala, bilo bi mi prehladno u njima.
    Ja sam maloprije potrgala grudnjak, bas me zulja. Jedan mi je jucer puka, tako da obavezno moram u nabavku, svi me stiscu. Jesu li grudnjaci za dojenje od sutra ili od cetvrtka u ponudi u lidlu?

Od cetvrtka. Sad sam bas isla gledati katalog iii 🤩🤩🤩🤩 bankrot! 🙈

C1M4
    01. Prosinac 2019. 19:24

Lavice zvala sam u petak pa jos nisu bili gotovi brisevi, rekli su da zovem u ponedjeljak popodne pa cemo vidjeti, nadam se da je otisla😵

Simbalija
    01. Prosinac 2019. 19:40

Zna netko koliko se aronije smije popiti na dan? Vidim da piše na puno mjesta da trudnice smiju, ali ne pretjerivati. E sad, je to uobičajena granica od 1dc? Htjela bih si željezo malo podići..

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

Julie
    01. Prosinac 2019. 19:46

Ciao curke, vidim i kod vas je veselo. Počele su bebice stizati. Cestitam svima koje su rodile i onima koje tek čeka porod 🥰 mi (jesenske) smo se prebacile na whats  app jer je intimnije pa si šaljemo slikice i možemo opušteno o svemu, zivlje je nego ikad. Rijetko kad dođem ovdje, ali eto čitala sam vas dugo dok niste krenule pisati po 20-ak str dnevno, teško je bilo pratiti svoju i vasu grupicu 🤪 eto došla nakon 100 godina zaviriti sto se dešava.....puse od jesenskih beba 🥰

Omerta
    01. Prosinac 2019. 20:27

Simbalija

Zna netko koliko se aronije smije popiti na dan? Vidim da piše na puno mjesta da trudnice smiju, ali ne pretjerivati. E sad, je to uobičajena granica od 1dc? Htjela bih si željezo malo podići..

Cula sam i ja da najvise 1dc odnosno kao ona mala casica za rakiju/liker. Nama je puna skrinja smrznute aronije (imamo grm u dvoristu, jako je rodio ove godine), pojma nemam sta cemo i kad s tim, neki sok mozda pa od ostataka pekmez?? A mogla bi komotno stavit par bobica u smoothie ili zobenu kasu. Koliko ti je zeljezo, hemoglobin? Jesi vec na nekoj terapiji? Ja sam zavrsila na Ferrumu.

Be the change you wish to see in the world.. 💚

DeeDee
    01. Prosinac 2019. 20:35

Omerta

Čestitke curama koje su rodile, brz oporavak!!! 🎉🎉🎉 Takodjer svima na urednim pregledima!Iva, nadam se da se vec mazite!!!

Mene malo panika hvata kako se blizi 30tj. Imam osjecaj da tratim dane bzvz, pokusavam malo pomalo nesto, ali ne znam otkud da krenem, gdje da sto stavim.. s obzirom da smo tu gdje jesmo sa mojima, imamo taj sobicak (spavaca od roditelja) u kojem se i ovako guzvamo. Neki dan sam cistila prasinu ispod kreveta, oprala pod, maknuli smo iz sobe neki vrtni dvosjed, sad na njegovo mjesto bi trebala ici komoda, koja je puna puncata svime samo ne stvarima za bebu, a na njeno mjesto kinderbet. Dok ne stavim kinderbet ne mogu ni stavit prat nista, nemam gdje drzat cistu posteljinu, madrac je zamotan u plahtu i ceka sa strane. Oprala bi svu tu robicu koja stoji po kutijama na tavanu, al nemam ni to gdje stavit, kao ni hig.potrepstine kad ih kupim, jer kao sto sam spomenula vec, ona komoda nam vec dugo sluzi za robu od male, cak sam i svoju morala natrpat unutra.. Ormari u spavacoj su isto skroz zauzeti, sad bi morala svojima rec da povade to sto im ne treba, ma.. ufff, nervozna sam, hvata me neka depra i osjecam se totalno nespremno.Ispast ce kao da pricam monolog, al morala sam se malo pojadat.

Omerta tako je i meni. Mislim sređujemo si stan ali cilj je da do Božića sredimo toliko da možemo uselit i improvizirano bit u dnevnom dok se ne riješe naša i dječja soba. A do tad sam ja doma a on kod svojih, stvari su nam posvuda, imamo manje više svi sve ali na 4 različite adrese. Luda sam više 

[/url

mala.le.90.
    01. Prosinac 2019. 20:39

Simbalija

Da, rakijska casica dnevno...ali ti aronija zna cesto zatvor stvoriti, tesko pada na zeludac kod dosta ljudi...meni je jako podigla zeljezo prije trudnoce, a u trudnoci sam je zbog stolice izbjegavala..

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.