Mare vristim na tvoj komentar 😂😂😂
Mom sad bi te jedna moja kolegica koja je nedavno otisla u penziju pitala dal se ti kupas samo u vodi. Al ja nisam ona pa cu ti po svom reci, uzmes neutralne samponcice namijenjene iskljucivo za djecu, neki izuzetno paze na sastav istih, pa isto tako i ulje uzmes, mozes i bademovo, jos je i bolje.
Lavice pametnca si ti, vec si poklopcala😉😂
Beba cestitam!!!!!!@ 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉💖
Neka beba bude ziva i zdrava, tebi zelim brz oporavak. Uzivajte, upoznavajte se i mazite. Kad stignes pisi nam
Jutro...
Thinkpink hvala puno tako sam ja shvatila, a ne ova ludaca mene uvjerava da cim iz rodilista dodjes okupas bebu jer kad dodje je prljava od bolnice i onda nista ne peres samo malo guzu brises krpicama s vodom dok pupak ne otpadne. Nakon toga kupas u vodi bebu jednom tjedno, a između to suho pranje ako zelis bas. Najboje cekat da se beba usmrdi pa ju kupas. Btw to je ona ista specijalka koja jede hrenovke jer piletina nema tako tocno napisanu deklaraciju i ima GD a pije samo gazirane sokove jer ju pita. I znala sam da nije dobro shvatila al pili danima i sad joj poslala sliku tvog odgovora i da me pusti na miru s tim vise.
Ovo za pranje ja planiram isto to ulje uzet pa cijelo tijelo osim oči prati stime, u vodu za okice nista samo cista voda.
Mare reci mi jel skok isao u visnu ili sirinu? 🤣 Ako pod iritaciju koze mislis da te svrbi onda meni ti pomaže za to krema onda biobaza mama. Cim svrbi namazem i bude mi super 8-12h tako da se obavezno mazem 2 put na dan po trbuhu.
Ja se sad sjetila da sam nekoj ostala duzna odgovor za testere... Na Faceboku sam poslala poruku Nivei, Melemu i Uriage da sam trudna i ako mogu dobiti testere za bebu i pustila adresu. Svi mi odg da salju i u petak je stigao Melem - 2 testera za bebe krema i 2 testera uljnih kupki za bebe. Cekam jos ostalo. Sebamed mi odgovorio da trenutno jos nema testere dostupne.
Nisam vidila da je itko pisao ali Konzum ima isto djecji klub, pa ako registriras svoju Multiplus karticu dobijes kupon za paket besplatnih pelena.
url=https://lilypie.com]
Kome je ono ispao sluzni cep, a jos je u komadu? Jutros kod mene svakakve sluzi, smeckaste, sa sukrvicom, a nemam niti jedan drugi simptom, osim sto je beba super aktivna.
url=https://lilypie.com]
Stella mozda nesto i krene danas-sutra! 🤞🤞🤞 Ti taman sutra 38tt. Hvala za info za Konzum, evo bas se uclanila preko mobitela i pise da ce na adresu za 6 tjedana doc bon za pelene. 👍
Nisam vidila da je itko pisao ali Konzum ima isto djecji klub, pa ako registriras svoju Multiplus karticu dobijes kupon za paket besplatnih pelena.
Ja sam registrirala prije nekoliko mj ali nisam dobila odgovor nikakav.
Kome je ono ispao sluzni cep, a jos je u komadu? Jutros kod mene svakakve sluzi, smeckaste, sa sukrvicom, a nemam niti jedan drugi simptom, osim sto je beba super aktivna.
Stelle sretno! Možda krene uskoro.. Al svakako blizu si🤞🤞🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji