ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Julie
    01. Prosinac 2019. 22:40

Piba ja sam rodila na Merkuru, dala bih samo savjet. Torba koja ide u radaonu neće biti s tobom u boxu, spremit će ju u ormarić. Babica mi je rekla da si uzmem mobac i vode u box i to je sve. Drugo je ostalo. Mm je bio sa mnom. Pušten je tek dok sam legla u box, dok ide klistir i dok šetaš tj dokle god si na nogama nema njega. Kad te priključe na ctg i legnes dolazi on, ako netko ide sa tobom da znaš. Ekipa je super strpljiva i super, odjel babinjaca je famozan. Tamo sve i jedna primalja je za medalju, al ozbiljno, dođu u sek čim pozvonis, ne idu dok ne obave sto trebaš. Super su raspoložene. Ima jedna plava s istetoviranim podlakticom, posebna je curka. Zaista 😍 Trebat će ti sve za higijenu, ulosci, natikače, ja sam sa japankama ulazila u tuš i prala se. Cisti se svaki dan ali moja mjera predostrožnosti. U box ideš sa njihovom spavacicom, izgleda ko toga al to će biti zadnja stvar o kojoj cer razmišljati 😂
    Ponesi si gumicu za kosu ukoliko ti je duža jer oznojit ćeš se unutra al ono pošteno pa da ti se ta kosa ne lijepi za lice. Nokte ne dopustaju, lak i to. Ponesi si i hrane jer ne znaš kad ćeš roditi pa da ne čekaš obrok, bit ćeš gladna sigurno, al to tek jedeš kad te smjeste u sobu nakon poroda. Uloške nek ti nose svaki dan jer točno to kaj si rekla, Chicco su ogromni. Ne zaboravi jastučiće za dojenje i grudnjak. Ručnik za tuš si uzmi i nek ti svaki dan nose novi da ne trpas sve odjednom. Sto se tiče tetri i naših jednokratnih podlozaka, jako se ljute kad nosis svoje jer njihove su kao sterilizirane i imaš sve tamo tj dijete ti donesu sa tetrom Itd.....meni su rekli da bez obzira sto sam donijela svoje držim dijete na njihovim. Ponesi jedan za sebe da si staviš ispod guze zbog krvarenja jer nam nisu promjenili posteljinu svih tri dana kaj sam bila, mjenjaju je tek kad odeš za novu mamicu. Odjeća za bebu ti treba onaj dan kad idete kući, sve drugo ih oblače tamo. Meni recimo ogrtač nije bio potreban (rodila 17.09.) bilo je jako vruće, 25 C....ti si ponesi ali griju jako zbog beba tak da vidjet ćeš kak ti pase. Za bebu moraš ponijeti svoje pelene i kremicu i tamo ćeš dobiti pokloncic, mali paketić Violeta pelena i neki kremicu malu. Ja sam od početka trudnoće išla u TA pa ako te kaj zanima tu sam. Želim ti brz i sto manje bolan porod, ne samo tebi već svima u grupici. 
    Sorry kaj sam tak Random pisala, kak sam se sjetila tak sam i rekla.

• piba7
    01. Prosinac 2019. 22:45

Julie, hvala ti na svim informacijama. Svakako su mi sve ovo jako korisne informacije.
    Za nokte znam, jer su mi prigovorili kad god sam došla na pregled. Jel smijem imati prozirni lak?

Damnarexx 🌺
    01. Prosinac 2019. 22:48

Julie

Piba jasam rodila na Merkuru, dala bih samo savjet. Torba koja ide u radaonu neće biti s tobom u boxu, spremit će ju u ormarić. Babica mi je rekla da si uzmem mobac i vode u box i to je sve. Drugo je ostalo. Mm je bio sa mnom. Pušten je tek dok sam legla u box, dok ide klistir i dok šetaš tj dokle god si na nogama nema njega. Kad te priključe na ctg i legnes dolazi on, ako netko ide sa tobom da znaš. Ekipa je super strpljiva i super, odjel babinjaca je famozan. Tamo sve i jedna primalja je za medalju, al ozbiljno, dođu u sek čim pozvonis, ne idu dok ne obave sto trebaš. Super su raspoložene. Ima jedna plava s istetoviranim podlakticom, posebna je curka. Zaista 😍 Trebat će ti sve za higijenu, ulosci, natikače, ja sam sa japankama ulazila u tuš i prala se. Cisti se svaki dan ali moja mjera predostrožnosti. U box ideš sa njihovom spavacicom, izgleda ko toga al to će biti zadnja stvar o kojoj cer razmišljati 😂
    Ponesi si gumicu za kosu ukoliko ti je duža jer oznojit ćeš se unutra al ono pošteno pa da ti se ta kosa ne lijepi za lice. Nokte ne dopustaju, lak i to. Ponesi si i hrane jer ne znaš kad ćeš roditi pa da ne čekaš obrok, bit ćeš gladna sigurno, al to tek jedeš kad te smjeste u sobu nakon poroda. Uloške nek ti nose svaki dan jer točno to kaj si rekla, Chicco su ogromni. Ne zaboravi jastučiće za dojenje i grudnjak. Ručnik za tuš si uzmi i nek ti svaki dan nose novi da ne trpas sve odjednom. Sto se tiče tetri i naših jednokratnih podlozaka, jako se ljute kad nosis svoje jer njihove su kao sterilizirane i imaš sve tamo tj dijete ti donesu sa tetrom Itd…..meni su rekli da bez obzira sto sam donijela svoje držim dijete na njihovim. Ponesi jedan za sebe da si staviš ispod guze zbog krvarenja jer nam nisu promjenili posteljinu svih tri dana kaj sam bila, mjenjaju je tek kad odeš za novu mamicu. Odjeća za bebu ti treba onaj dan kad idete kući, sve drugo ih oblače tamo. Meni recimo ogrtač nije bio potreban (rodila 17.09.) bilo je jako vruće, 25 C….ti si ponesi ali griju jako zbog beba tak da vidjet ćeš kak ti pase. Za bebu moraš ponijeti svoje pelene i kremicu i tamo ćeš dobiti pokloncic, mali paketić Violeta pelena i neki kremicu malu. Ja sam od početka trudnoće išla u TA pa ako te kaj zanima tu sam. Želim ti brz i sto manje bolan porod, ne samo tebi već svima u grupici.

Hvala ti na ovome 😍😍😍

Damnarexx 🌺
    01. Prosinac 2019. 22:50

piba7

Julie, hvala ti na svim informacijama. Svakako su mi sve ovo jako korisne informacije.
    Za nokte znam, jer su mi prigovorili kad god sam došla na pregled. Jel smijem imati prozirni lak?

Kakve veze ima to sto na pregledu imamo lak? 🤔 
    Bitno da nemamo na porodu. Mada mi je i to bezveze da brane lak/gel na rukama, ako su noge bez.
    Evo ja svoj gel skinula neki dan😏

Julie
    01. Prosinac 2019. 22:53

piba7

Mozes prozirni, ja sam imala isto tako. Trajni lak sam imala citavu trudnocu al sam skinula tjedna prije termina da me ne iznenadi porod.

Julie
    01. Prosinac 2019. 22:56

damnarexx

piba7

Kakve veze ima to sto na pregledu imamo lak? 🤔
    Bitno da nemamo na porodu. Mada mi je i to bezveze da brane lak/gel na rukama, ako su noge bez.
    Evo ja svoj gel skinula neki dan😏

Svaki doktor ima svoju politiku, na porodu nokti poplave ukoliko nesto nije ok. U principu rijetko ko dolazi u TA prije 36. tjedna, a tad nikad ne znas hoce li te zadrzati iz inih razloga pa zato ne vole da se dolazi s noktima.

Julie
    01. Prosinac 2019. 23:01

damnarexx

Julie

Piba jasam rodila na Merkuru, dala bih samo savjet. Torba koja ide u radaonu neće biti s tobom u boxu, spremit će ju u ormarić. Babica mi je rekla da si uzmem mobac i vode u box i to je sve. Drugo je ostalo. Mm je bio sa mnom. Pušten je tek dok sam legla u box, dok ide klistir i dok šetaš tj dokle god si na nogama nema njega. Kad te priključe na ctg i legnes dolazi on, ako netko ide sa tobom da znaš. Ekipa je super strpljiva i super, odjel babinjaca je famozan. Tamo sve i jedna primalja je za medalju, al ozbiljno, dođu u sek čim pozvonis, ne idu dok ne obave sto trebaš. Super su raspoložene. Ima jedna plava s istetoviranim podlakticom, posebna je curka. Zaista 😍 Trebat će ti sve za higijenu, ulosci, natikače, ja sam sa japankama ulazila u tuš i prala se. Cisti se svaki dan ali moja mjera predostrožnosti. U box ideš sa njihovom spavacicom, izgleda ko toga al to će biti zadnja stvar o kojoj cer razmišljati 😂
    Ponesi si gumicu za kosu ukoliko ti je duža jer oznojit ćeš se unutra al ono pošteno pa da ti se ta kosa ne lijepi za lice. Nokte ne dopustaju, lak i to. Ponesi si i hrane jer ne znaš kad ćeš roditi pa da ne čekaš obrok, bit ćeš gladna sigurno, al to tek jedeš kad te smjeste u sobu nakon poroda. Uloške nek ti nose svaki dan jer točno to kaj si rekla, Chicco su ogromni. Ne zaboravi jastučiće za dojenje i grudnjak. Ručnik za tuš si uzmi i nek ti svaki dan nose novi da ne trpas sve odjednom. Sto se tiče tetri i naših jednokratnih podlozaka, jako se ljute kad nosis svoje jer njihove su kao sterilizirane i imaš sve tamo tj dijete ti donesu sa tetrom Itd…..meni su rekli da bez obzira sto sam donijela svoje držim dijete na njihovim. Ponesi jedan za sebe da si staviš ispod guze zbog krvarenja jer nam nisu promjenili posteljinu svih tri dana kaj sam bila, mjenjaju je tek kad odeš za novu mamicu. Odjeća za bebu ti treba onaj dan kad idete kući, sve drugo ih oblače tamo. Meni recimo ogrtač nije bio potreban (rodila 17.09.) bilo je jako vruće, 25 C….ti si ponesi ali griju jako zbog beba tak da vidjet ćeš kak ti pase. Za bebu moraš ponijeti svoje pelene i kremicu i tamo ćeš dobiti pokloncic, mali paketić Violeta pelena i neki kremicu malu. Ja sam od početka trudnoće išla u TA pa ako te kaj zanima tu sam. Želim ti brz i sto manje bolan porod, ne samo tebi već svima u grupici.

Hvala ti na ovome 😍😍😍

Nema na cemu 🤗❤️

• Tonkica1
    01. Prosinac 2019. 23:08

Iva yaaaaay cestitam!!!! Nadam se da je sve u redu i da se lijepo mazite ❤❤❤❤ Jedva cekam tvoju pricu 🤗🤗
    Julie Bog te blagoslovio, hvala ti puno, i ja cu roditi tamo pa mi je ovo jako jako korisno!

• Tonkica1
    01. Prosinac 2019. 23:09

Sorry Julie samo pitanjce - kazes da torba u radaonu ne ide u box. Koja je onda svrha toga? Zasto onda govore da se spremi posebno torba za radaonu posebno za rodiliste?

Supergirl
    01. Prosinac 2019. 23:27

Iva cestitam 🥰🥰🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.