Lavice ajme zao mi je da malena ima alergiju bas na nesto sto voli. Necak recimo je imao reakcije na rajcicu do neke 3.godine, sad nista jede tj. tamani sve voce i povrce ko da je zec. Tako da mozda i tvojoj malo prodje. Te alergije su cudo ja razvila na marelice tek sa 10.godina reakciju do onda ih normalno jela. A ovo za hranu 😂😂😂 vjerojatno cu i ja tako nekako u glvi si zamislit jedno a poslije ko zna.
Joj što ja ne volim datulje a bas ih mnogi preporucaju pred porod.
Thinkpink molila bi te odgovor jer vodim diskusiju sa poznanicom vec par dana bile skupa na tecaju i ja ne znam sta je ona cula, al mi smo ocito drugo slusale. Do kad ide suho pranje bebe? I koliko cesto se beba pere suho, a koliko kasnije u kadici kad se pocne?
Thinkpink molila bi te odgovor jer vodim diskusiju sa poznanicom vec par dana bile skupa na tecaju i ja ne znam sta je ona cula, al mi smo ocito drugo slusale. Do kad ide suho pranje bebe? I koliko cesto se beba pere suho, a koliko kasnije u kadici kad se pocne?
Kupanje u kadici ide tek kad otpadne pupkovina, odnosno pupkovina moze otpasti, al kod nekog se pojavi granulom pupka kojeg treba lapizirati i to je isto potrebno odĺrzavati suhim. Jer lapizira se sa srebrom pa u slucaju da se namoci, srebro se moze razliti po buši pa malo "skuri" kožu. Najsigurnije je kupati kad je pupak u potpunosti suh, tj.dno pupka se u potpunosti zatvori i ne cmolji vise. Do tada ide suho pranje, makar neki ni ne peru na suho vec čekaju pravo kupanje u kadici.
U ciju korist sam sad pisala, tvoju ili njenu?🙈😂
Mene sve sramota napisati što sam sve danas pojela..možda imam "skok u razvoju" 😂😂😂😂 Cijeli dan nešto zvacem i opet sam gladna. A koža na trbuhu me toliko iritira da više ne znam šta bi sama sa sobom 😕
jel se bebe kupaju samo u vodi do 3mj?..sad bas nesto citam da se ne koriste nikakve kupke ni samponi do 8.mj kao od 3. do 8. se koriste ulja...
Munja...sad se ja misli sta to znaci thinkpink😂
Mare crkoh na ovo da imas skok u razvoju ahahahahahahahahahahaha
Mom prvi glas za ovo po mjesecima. U pocetku sam joj kapala par kapi bademovog ulja, a vremenom pocela upotrebljavati mustelu onaj gel za tijelo i kosu. Sad sam uzela melem baby.
uzela sam i ja mustelu...nisam nikakvo ulje...koje ulje se koristi ako moze neka marka?sad bas naletila bila na neki clanak ni ja nikad cula za to...
Ma.iz ljekarne ono njihovo bademovo u bocici, tipa 20ak kuna... s tim sam se ja i mazala u prosloj trudnoći al mi razvuklo ulje sve pidjame i madrac natopilo🙈🙈
Beba2019 cestitam! Sretno! I isto cekam detalje!
Simbalija i Lavice te koje vam se centrifugiraju pretpostavljam da nisu iz ikee ili jesu, pa ste koriatile neke pmetniji program od mene?
Mikio mi na kraju na teradu stabivi preko ograde da se cijedi nisam vise znala sto da radim. Mislim to je bilo tesko za krepat, veliko 160x200 jos valjda popilo svu vodu u kojoj se ispiralo. Srecom pa je bilo na programu sa duplim ispiranjem pa je voda koja je isla van bila cista nije ostalo valjda deterdzenta.
Lavice ti ces imati doulu na porodu nisam popamtila ako si ranije pisala?
Ja i opeglala robu, tetre, posteljinu… Prve 2 ture! I ja sam toliko uzivala… Ako treba kome peglat tu sam 😊
Moje nisu iz Ikee nego iz Bubamare. Mislim da sam ih čak na 90 oprala s ostalom bijelom robom.
Ali zato sam oprala ogradicu za krevetić pa je isto ostala puna vode 😑
Što se tiče hrane, meni inače loše padaju grahorice pa ih izbjegavam tako da ću i kad krenem dojiti. S tim da to znači da ih s vremena na vrijeme pojedem 😁 ako beba na nešto reagira onda ću i ja reagirati pa to izbaciti. To mi se čini jednostavnije nego stalno razmišljati što smijem, što ne smijem, hoće imati ili nemati reakciju..
A pomidor je zapravo čest alergen iako malo ljudi sumnja na njega 😁
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji