ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lunica
    01. Prosinac 2019. 23:29

Iva cestitkeeee💕💕💕💕
    javi nam.se malo.kad dosjes k sebi☺☺
    Julie hvala na svim info ali ja kazem uvijek se moze donijeti ako nesto zafali...muz kupi..donese..bar nama mi smo 5 min autom od rodilista tak da stvarno se ne treba zamarati..nis se nece dogoditi ni ako nesto zaboravimo

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

• Tonkica1
    01. Prosinac 2019. 23:33

Lunica blago tebi! Ja sam 40 min autom od rodilišta 😂😂😂 Da, to sam htjela pitati bar vas iskusnije i koje ste vec rodile... S obzirom na to da imam toliko vožnje s autom, sto mislite kad je najbolje krenuti da se ne desi da rodim u autu 😅 A opet ne bih htjela predugo biti u bolnici da ne bi nesto forsirali tamo...

Simbalija
    01. Prosinac 2019. 23:34

Omerta

Cula sam i ja da najvise 1dc odnosno kao ona mala casica za rakiju/liker. Nama je puna skrinja smrznute aronije (imamo grm u dvoristu, jako je rodio ove godine), pojma nemam sta cemo i kad s tim, neki sok mozda pa od ostataka pekmez?? A mogla bi komotno stavit par bobica u smoothie ili zobenu kasu. Koliko ti je zeljezo, hemoglobin? Jesi vec na nekoj terapiji? Ja sam zavrsila na Ferrumu.

Ja volim aroniju i dok sam imala domaće od frendice sam stavljala u smoothie 🙂
    Sad sam taj sokić nabavila. Inače hemoglobin mi je 107, željezo 17, feritin 17. Nije mi dala ni sirupić ni tablete samo rekla da pazim na prehranu, a meni se taj feritin uopće ne sviđa tako nizak.
    Koje su tvoje vrijednosti? Ferrum je onaj sirup?

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

Julie
    01. Prosinac 2019. 23:35

Tonkica1

Sorry Juliesamo pitanjce - kazes da torba u radaonu ne ide u box. Koja je onda svrha toga? Zasto onda govore da se spremi posebno torba za radaonu posebno za rodiliste?

Bome vas ima na Merkuru, nas je isto dosta bilo i tu smo bile s terminima tak da smo se neke i upoznale i pocele se i druziti 😍
    Svrha je ta da ako ides sama radati tj nemas pratnju da kad rodis imas osnovne stvari dok ti netko ne dode i ne donese sto zelis.
    Ako ne zelite koristiti vl.  maramice  u sobi imate za prati bebice veliki lavabo pa ko se je odlucio na blazinice, takoder u sobi imate i prematalicu ali ja sam na svojem krevetu 😂 i jos nesto i to je važno, posjete su od 16-17 sati, ni minut prije ni minut kasnije, sestra obide sve sobe provjeriti. Onaj tko dode prvi dan taj dolazi sve dane, ne moze danas mm, a sutra mama. Djeca ne dolaze na odjel, posto radate u zimi pazit ce strogo da se ne dogodi da netko prehladen ulazi, one stoje na ulazu u odjel i vjerujte sve prate i pamte 🙈 ako zelite mozete izaci s odjela i pozdraviti svoje. Bebu se moze vidjeti, naravno pokazu ju preko stakla.

Simbalija
    01. Prosinac 2019. 23:36

Iva čestitke od srca!!! ♥️♥️♥️

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

Julie
    01. Prosinac 2019. 23:39

Lunica

Iva cestitkeeee💕💕💕💕
    javi nam.se malo.kad dosjes k sebi☺☺
    Julie hvala na svim info ali ja kazem uvijek se moze donijeti ako nesto zafali…muz kupi..donese..bar nama mi smo 5 min autom od rodilista tak da stvarno se ne treba zamarati..nis se nece dogoditi ni ako nesto zaboravimo

Pa naravski, ali nisu svi na 5 min od rodilista, a neki nisu mobilni....ima i onih koji nisu iz Zg-a..... 🙈

Lunica
    01. Prosinac 2019. 23:48

Tonkica a onda se moras malo bolje opskrbiti. znam zene koje su iz nekog sela i rodiliste im je tako malo dalje..sestre su im tolerirale vecu torbu i vise stvari..a mi koje smo blize samo najosnovnije i sve je trebalo stati u ormaric.

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Lunica
    01. Prosinac 2019. 23:49

jel vas bole bradavice? mene uzas..ne znam bi li s cim mazala.

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

• Tonkica1
    02. Prosinac 2019. 01:11

Lunica

Tonkica a onda se moras malo bolje opskrbiti. znam zene koje su iz nekog sela i rodiliste im je tako malo dalje..sestre su im tolerirale vecu torbu i vise stvari..a mi koje smo blize samo najosnovnije i sve je trebalo stati u ormaric.

Ma nije to bed, mm ce dolaziti svaki dan pa mi moze donijeti sto treba nego me muci to kad krenuti kada krenu trudovi 😂

• Lala27
    02. Prosinac 2019. 01:17

Iva Čestitaaaaam 😍😍😍

MimiB Naravno, dobro nam došla 😀 Termin nam je isti dan 😄 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.