Ja sam danas spakirala torbu za rodiliste i radaonu 😬 i bas sam sad u panici 😂
Ako netko ima pri ruci, neka još jednom podijeli svoje popise da provjerim da li sam što zaboravila.
Ciao curke, vidim i kod vas je veselo. Počele su bebice stizati. Cestitam svima koje su rodile i onima koje tek čeka porod 🥰 mi (jesenske) smo se prebacile na whats app jer je intimnije pa si šaljemo slikice i možemo opušteno o svemu, zivlje je nego ikad. Rijetko kad dođem ovdje, ali eto čitala sam vas dugo dok niste krenule pisati po 20-ak str dnevno, teško je bilo pratiti svoju i vasu grupicu 🤪 eto došla nakon 100 godina zaviriti sto se dešava…..puse od jesenskih beba 🥰
I ja sam vas znala citati kad je bila aktualna rađaona..mi smo bile u ranim 20 tim tjednima pa i manje...evo sad cemo se i mi redati i onda vjeroj nece vise forum biti aktualan..ono kad popratis svih u rodiliste i cestitas gotovo😅ma vazno da sve dobro prodje..a i nije losa ideja sa wappom☺pusa tebi i bebici😚
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Ako netko ima pri ruci, neka još jednom podijeli svoje popise da provjerim da li sam što zaboravila.
Ja sam si ovo spremila :)
https://postimg.cc/2q4qjFWc
mislim da nije isti popis za svako rodiliste...neke imaju spavacice neke ne....itd..ugl..meni iz iskustva znaci papirnati rucnik jer kad se tamo otusiram s njim se dolje posusim da mi se ne zakrvari rucnik..pa japanke za u kadu da ne padnem pa neki stari rucnik koji stavim na pod na koji izidjem da ne poslikznem(to poslije rodilista sve bacim..japanke i rucnik za pod..) ja ponessm i svoj tempur jastuk jer su im koma jastuci i nikako se namjestiti..to su recimo neke stvari van popisa...nemoj zaboraviti papirologiju..zatim za bebu uzmem koju tetricu jer kad je dignes za podrignuti da te ne izbljucka...ak se jos sta sjetim pisem...
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Vjerujem da ce vam i sama javiti kad dode k sebi, ali imamo jos jednu bebicu, Iva je rodila😇😍😁
Bokić mamice i buduce mamice :)
Malo sam proletila po forumu i vidim da se svi vec dobro poznajete valjda cete prihvatit mene dotepenku
Evo ovako, meni je termin 27.12. I cekam malu cujicu(prvo). Trenutno zenska ima oko 2,5kg i za sada nema naznaka da mi mogla prije stici iako se ja nadam da ce doci prije Božića.
Puno srece svima
Na Merkuru ću roditi i uglavnom sam se vodila ovim popisom:
http://www.djecjaposla.com/sto-spakirati-u-torbu-za-radaonicu-a-sto-ponijeti-u-rodiliste/
Ali našla sam sad još korisnih stvari u vašim popisima. Npr. Tetra pelene su skroz logična stvar za ponijeti, a ja ih nisam spakirala, jer se nisam uopće sjetila. Jedino su mi oni gigantski Chico ulosci izvan kofera, jer ne stanu u kofer.
Iva čestitam ❤❤❤❤ javi nam se kad dođeš k sebi..
Aaaajme😍😍😍😍 Cestitam Iiiiiva!! Nadam se da je sve dobro proslo❤❤❤
Cima bit ce dobri brisevi,imam filing🤩
Sortiraj odgovore
Najstariji