ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • thinkpink1
    30. Studeni 2019. 19:01

beba2019

Stiglaa i moja bebica cure🤗🤗

Cestitam!🥳🥳🥳
    Javi se kad stignes da cujemo kako ste...🥰🥰

Aristea
    30. Studeni 2019. 19:02

beba2019

Čestitam 🎉💕❤️😍

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

MaRe
    30. Studeni 2019. 19:08

beba čestitam i brz oporavak 

• thinkpink1
    30. Studeni 2019. 19:10

Lavica27

Btw jutros bila s doulom. Stvarno jako lijepo iskustvo,cak meni koja sam drugorotka. Kaze da citruse mozemo jesti,da bi ih trebali valjda 8kg pojest sa se desi reakcija. Cokolada isto ok… thinkpink što ti mislis?

Super za lijepo i pozitivno iskustvo😊
    Ne mislim...🤷🏻‍♀️ jbg, sorry...ne znam kolko su one upucene i imaju povratne info, al ne zovu njih panicno rodilje i šalju slike poslje radnog vremena i vikendom kad se javi urtikarija. Ne treba tu velika koncentracija, imala sam slucaj gdje je popila samo cedevitu i osip se javio odmah navecer. Coksa ok al bez ljesnjaka, badema i ostalih alergena...

• mom12
    30. Studeni 2019. 19:17

Grizli

Ajme sto sam ja umorna. Najradje binisla spavat. Danas opalili mm i ja generalku, prozire prala, zavjese mi on rijesio, sve ormare ocistila i povadila dio bozicnih ukrasa. Bor cemo kiti za 2 tjedna kad dodjem k sebi 🙈 iako inace da sam flexibinija vec bi on bio napravljen. Al ubilo me danas ciscenje, a mm me skoro ubio kad me vidio da hodam po kuhinjskoj plohi i cistim ormarice u kuhinji.
    Jel koja prala nepromocive navlake za krevet? Ja kupila u ikei i za nas bracni krevet da nam se ne unisti madrac jer smo tek kupili novog ako mi pukne vodenjak dok sam na krevetu ili od mlijeka ako bude curilo. I idem danas to oprat u masini pise da moze na 60. Dakle kad se to napilo vode u perilici i došlo tesko ko kamen da perilica nije uspjela iscentrifugirat mi to. Poludila sam, nadam se da mece tako biti i s onima za bebin krevet

ja sam prala nepromocivu..iscentrifugirala se lipo samo malo ostala mokra sa one strane di je kao glatka..kao kapljice se vidile...

Nasty
    30. Studeni 2019. 19:30

Beba čestitam od💖, nek je bebica zdrava i sretna, a tebi što brži oporavak želim! Napiši kad uhvatiš malo vremena kako je prošao porod..
    Cure ja sam u velikom zaostatku s čitanjem, virnem na preskokice ima li koja nova bebica.. Ako mi je nekome promaknulo čestitati, čestitam od💖!
    Uživajte u vikendu i nek nam i nedjelja bude sunčana kao subota😃🙃😘

Damnarexx 🌺
    30. Studeni 2019. 20:10

Beba 2019 čestitkeee!! 😍😍😍😍
    Jedva cekamo cuti tvoju pricu :)

Grizli i meni se napila vode ta podloga malena od bebe..pa sam ju samo ostavila u masini i okrenula na centrifugu i super je iscjedilo👌
    Vidis, za nas krevet mi uopce nije palo napamet kupiti 🤷🤷 hmm...ostale cure? Ko ima, nema?

Nama danas dosla Electorlux perilica-susilica 7kg/4kg, jedva ju cekam isprobati 😍😍

Lavica27
    30. Studeni 2019. 20:26

Damnarexx meni iskreno nije trebala  skoro uopce ta podloga za kcer dok je nismo s pelene skinuli. Stvarno je rijetkost bila da joj ikad neka pelena promocila a i do te mjere da bi upio madrac,vec bi urlala ako bi joj imalo proslo na pidjamicu. A imamo nekoliko njenih pa smo stavili ispod svoje plahte izmedju nas dva za situacije kad nama u noci dodje u krevet. Rijetko al ziher je ziher :)
    Thinkpink ok,hvala ti😘 mislim nisam fan citrusa (lijena cistit narance,cajeve svake prijestupne pijem eventualno mandarine al njih nema u sijecnju) al reko da provjerim,vise me mucila coksa😂 Mlijecna,just the way I like it😂
    Btw nakon jucerasnjeg pregleda u bolnici ajme bas me sve bolilo. Nisu mi falili ti bolnicki pregledi uopce😕

Grizli
    30. Studeni 2019. 20:28

Beba2019 cestitam! Sretno! I isto cekam detalje!
    Simbalija i Lavice te koje vam se centrifugiraju pretpostavljam da nisu iz ikee ili jesu, pa ste koriatile neke pmetniji program od mene? 
    Mikio mi na kraju na teradu stabivi preko ograde da se cijedi nisam vise znala sto da radim. Mislim to je bilo tesko za krepat, veliko 160x200 jos valjda popilo svu vodu u kojoj se ispiralo. Srecom pa je bilo na programu sa duplim ispiranjem pa je voda koja je isla van bila cista nije ostalo valjda deterdzenta.
    Lavice ti ces imati doulu na porodu nisam popamtila ako si ranije pisala? 
    Ja i opeglala robu, tetre, posteljinu... Prve 2 ture! I ja sam toliko uzivala... Ako treba kome peglat tu sam 😊 

Lorena94
    30. Studeni 2019. 20:35

beba2019

Čestitam od ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ 
    Javi dojmove kad budes mogla 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.