Jutro zene. Ja jucer na ulosku prvi put u t vidjela 2-3 kapljice smede krvi/sluzi. Prepala se ko nikad. 😬Promijenila ulozak i opet. A doslovno od jutra bila u nekom trcanju. To je vjerojatno bilo od uzimanja brisa na pregledu jucer, i sad sam skroz mirna jer jutros nema vise nista. Al bas sam se prepala
Nas ceka slavljenicki vikend, imali zadnjih dana i mm i ja rockase pa vodimo familiju van na rucak. Planirala sam se malo sredit, zezamo se da se moramo slikat jer su to zadnji trzajevi dok smo u komadu Pa da imamo za uspomenu 😁 bas me zanima da u kaj stanem 😂😂.
Onda nam dolaze frendovi pa idemo na otvaranje adventa tako da jos ovaj vikend akcija.
Dobar vikend svima zelim, nadam se da ce u zagrebu nastavit ovo povoljno vrijeme bez kise..
Mrgud vjerujem da ne moraš brinuti. Ja sam u srijedu bila na pregledu - radio mi je vaginalni pregled i isto uzimao bris na streptokok. Koliko god da je doktor pažljiv, bio mi je dosta neugodan pregled. U četvrtak sam imala kroz dan blago smeckasti iscjedak što vjerujem da je od pregleda i brisa. Jako je sad sve to i osjetljivo i prokrvljeno i vjerujem da je sve u redu dok god nema svježe krvi.
Mikio isto mi kao tebi..samo desni guz i kuk..a prepone mi škljocaju
Ja čistim pomalo i čekam da mm dođe kući da mogu bar nešto dns okititi jer mi nije skinuo kutiju s ukrasima a naravno da je ja ne mogu dohvatiti xD
Ja sam 164 a on skoro 2 metra i onda mi namjerno sve stavlja na visoko
Ne znam dal ste probale Domaćicu Extra Choco al ako se od ičeg udebljam sad pred kraj bit će toprefina mi je
Mare daaaaa, ja u trudnoći uopće nisam od slatkog kao inače al ova domaćica je nešto najbolje ikad 😍😍😍
[/url
Ajme sto sam ja umorna. Najradje binisla spavat. Danas opalili mm i ja generalku, prozire prala, zavjese mi on rijesio, sve ormare ocistila i povadila dio bozicnih ukrasa. Bor cemo kiti za 2 tjedna kad dodjem k sebi 🙈 iako inace da sam flexibinija vec bi on bio napravljen. Al ubilo me danas ciscenje, a mm me skoro ubio kad me vidio da hodam po kuhinjskoj plohi i cistim ormarice u kuhinji.
Jel koja prala nepromocive navlake za krevet? Ja kupila u ikei i za nas bracni krevet da nam se ne unisti madrac jer smo tek kupili novog ako mi pukne vodenjak dok sam na krevetu ili od mlijeka ako bude curilo. I idem danas to oprat u masini pise da moze na 60. Dakle kad se to napilo vode u perilici i došlo tesko ko kamen da perilica nije uspjela iscentrifugirat mi to. Poludila sam, nadam se da mece tako biti i s onima za bebin krevet
Stiglaa i moja bebica cure🤗🤗
Čestitke!!!! ♥️♥️ Javi dojmove kad ti se sve slegne 🙂
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Ajme sto sam ja umorna. Najradje binisla spavat. Danas opalili mm i ja generalku, prozire prala, zavjese mi on rijesio, sve ormare ocistila i povadila dio bozicnih ukrasa. Bor cemo kiti za 2 tjedna kad dodjem k sebi 🙈 iako inace da sam flexibinija vec bi on bio napravljen. Al ubilo me danas ciscenje, a mm me skoro ubio kad me vidio da hodam po kuhinjskoj plohi i cistim ormarice u kuhinji.
Jel koja prala nepromocive navlake za krevet? Ja kupila u ikei i za nas bracni krevet da nam se ne unisti madrac jer smo tek kupili novog ako mi pukne vodenjak dok sam na krevetu ili od mlijeka ako bude curilo. I idem danas to oprat u masini pise da moze na 60. Dakle kad se to napilo vode u perilici i došlo tesko ko kamen da perilica nije uspjela iscentrifugirat mi to. Poludila sam, nadam se da mece tako biti i s onima za bebin krevet
Za veliki krevet nemam podlogu pa ne znam, ali ove nepromočive za kinderbet su ok, bez problema se peru i izcentrifugiraju. Čak se i brzo suše.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Aaaa beba2019 cestitam!! Jedva cekam dojmove!!
Grizli ja imam dvije za krevet od kceri i te su normalne,dobro se ocjede. Al iz lidla su bas tako kako opisujes. Kaos.
I mi imali generalku doma i sad je muz adventski i bozicni vjenac izvadio a ostatak ukrasa nam na tavanu,to jos ne vadimo...
Btw jutros bila s doulom. Stvarno jako lijepo iskustvo,cak meni koja sam drugorotka. Kaze da citruse mozemo jesti,da bi ih trebali valjda 8kg pojest sa se desi reakcija. Cokolada isto ok... thinkpink što ti mislis?
Sortiraj odgovore
Najstariji