Jutro cure,
evo ja upravo vadila krv za secer i popila onaj sokic njihov slatki fujjjjjj imam osjecaj da ce mi svi zubi odpasti.... I sad moram cekatii sat vremena pa opet na vađenje.
Divno cure, puno lijepih vijesti.
Ja danas ulazim u 18 tjedan, je li to pocetak petog mjeseca trudnoce i sa kojim tjednom zavrsava peti mjesec? 🙈
Drage moje, obećala sam da ću se javiti još jučer sa pregleda. Sa bebicom je sve u najboljem redu, teški smo 254g i nismo se htjeti slikati jučer ni pokazati lice tati i mami, ali smo zato pokazali spol i vidli sve organe i čuli otkucaje. Nema veće sreće na svijetu od toga kad znamo da je sad sve u redu. Stiže nam još jedan dečko cure i bit će Noa 💙
Cestitkee ❤️
Ja danas ulazim u 18 tjedan, je li to pocetak petog mjeseca trudnoce i sa kojim tjednom zavrsava peti mjesec? 🙈
5.mj je od 18-22 :)
Jutro svima 😁 mene danas zateze kad se ispruzim cijela tj pruzim noge na krevetu, onda ih moram skvrcit pa je malo bolje al ono taman za rano jutro 😭😑
Ja sam onda već 6. mj ☺️☺️Omg, brzo će proći do termina 🤩🤩
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Ja sam onda već 6. mj ☺️☺️Omg, brzo će proći do termina 🤩🤩
Dada evo i meni jos par dana i ulazim u 6.mj 😱 covjece pa di to proleti 😂😍
Meni ovi tjedni iza 12og malo brze prolaze, ali malo brze 😂
svi do 12 su bili agonija i patnja. 😭
jutrooo. ful sam dobre volje jer mi je zadnji dan na poslu prije GO. jeeej.
meni je nekako vrijeme na početku trudnoće brzo prolazilo. pa onda par tjedana, negdje od 16. tt do 20. tt fuuuul sporo. sad opet brzo :D
Mgirl super za pregled i cestitke na deckicu 💙😊
Barbie vjerujem da jedva cekas go i maknut se od svega 😊 nadam se da ces se lijepo odmorit 😎
Danas sluzbeno usla u 6 mjesec 🤩🤩 ajme kako brzo vrijeme leti. Poslije stavim jednu morsku sliku trbuscica 😁
Maggie hihihi drago mi je da ti se svida slika, a otic na jedan dan na more kad su ovolike guzve mozda i nije najbolje rjesenje iako idete blizu 😏 promislite jos i pratite vjesti pa lako odlucite u nedjelju ujutro 💪
Mi imamo pregled u ponedjeljak, 4 D ajme jedva čekam ❤ rekli su nam prijatelji koji su to isto radili da im maleni izgledao isto kao na toj slici kad se rodio. Preuzbudena sam oko toga da ju vidim napokon kako izgleda 😍
I meni se blizi ona pretraga za šećer 😪 ne bi trebalo bit problema ali mislim da je tlaka to radit sad po ovim vrucinama. Ionako nam je slabo 😟
Sortiraj odgovore
Najstariji