Da, tako su i nama ponudili kolica i stosta pa nisam htjela uzeti. Prvo mi je dijete, toliko zeljeno, pustite me da uzivam i sama si biram neke stvari. Iako je to sve dobronamjerno i hvala im, ali jednostavno neke stvari ne zelim tudje i polovne 😏
Luka ❤
Hvala cure svima na rijecima utjehe bas sam se skoro rasplakala ko malo dijete kad sam bas osjetljiva
Nego nakon svega onako pokisla idem do auta i necete vjerovat kaj mi se desi
Smjesno aliiii posrala me ptica posred glave😂😂😂😂😂😂😂😂 onak vrhhhh sad opet moram oprat kosu a jucer ju prala al nema veze ovo je bar znak da ce bit sve kak treba
Ali mozete mislit mene u tom trenutku onak reko krasno jos i to 😂🙈
Hahahaha lily,kazu to je sreca. Eto sutra ces na uzv,vidjet ces svoje malo cudo. Nemoj bit tuzna. Meni isto nikad nije rekao nista ni za cerviks,ni jesam zatvorena,niti za polozaj posteljice.. Bas nista. Al valjda da je nesto kako ne treba bi mi rekao.
Vidjela sam sliku predivne trudnice... Neka je pticica,zaboravila sam😂😂😂😂
Predivna si.
Zaboravila sam sve od slike one bebe. Pa zaboga di je stala? Kao prosjecni jednogodisnjak 😂😂😂😂
Cure ja san isto eto jucer se nadala uzv da ce mi dok napravit i kad san cula da je pokvaren bilo mi je bass bez veze…ja moram sl.tj.vadit krv urin urinokulturu i obriske…nista mi nije rekao zasto…Ali ovako gledajuci po netu to je radi toga sto je pisalo uloziva…Vjerojatno da se odbace sve druge sumlje pa ako budu nalazi ok a ja se pocnem otvarat mislim da mi ne gine serklaz..jer je nesto i spomenuo ko sve bude ok a kao nastavi mi se tako drob stvrdnjivati da bi on mene u bolnicu da oni vidu..On je to sve onako fino upakira da se ja ne prestrasim..Ali ja nisam imala mira i sve san to istrazila tako da vidit ce tjek svega…u petak idem na uzv i radit ce mi se cervikometrija…Jucer san uvecer popila normabel jer san osjecala da mi je drob opet napet…Eto curke nadam se da nije to tako nista strasno i da ce sve biti kako triba…Morat cu ocito vise mirovat i slusat njih i nadam se da ce brzo proc ostatak trudnoce..
Zadranka samo ti miruj sto manje sjedi nista dizat jebiga bolje kuci da mirujes nego u bolnici.Ja sam u obe trudnoce bila uloziva za prst od 5 mj,ali uz mirovanje izgurali smo sad je dobro jos ali mirujem od pocetka nadam se da cu izgurat.
💜Karla💜Nicol💙Anton
Cure s pregleda cestitam na dobrim vjestima i ne znam ko je rekao,cestitke na deckicu😊
💜Karla💜Nicol💙Anton
Ptica,
😍😍 bas imalo slican oblik stomaka 😊 Uzivaj
Cure za cerviks,
i ja sam 3,00 bila u 21 nedelji i to je na donjoj granici. Ali nije doktor pretjerano obratio paznju, ja sam malo usporila, trebala bih jos malo. Bice sve ok, kako Pticica citira da vjerujemo svom tijelu 😊 Cerviksu, imam vjere u tebee😂😊
Kod nas je PAKLENO SPARNO, znaci ja se znojim od jutra, ono voda na sve strane, istripam se da sam bolesna haha, jer u kuci sam, ono sta je ovo xD Izgleda prehlada kako prolazi i sparan dan cine svoje.
Iii scena sa groznom tetom haha. Isla sa tatom da se osisa usput kod rodice frizerke i pita me zena, kako sam, itd. Ja odg, uobicajne "nuspojave" haha, debljina, nervoza, ne sutim nikome hahah (smijemo se). Slusa zena i ubaci se (a samo sto je stigla, nije me ni osmekala), "ccc tako mlada, a tako nervozna, gdje su ti zivci, sta ces kad budes kao ja" , a i ja i tata skoro u isto vrijeme "pa kad budem kao vi, sigurno necu biti trudna" hahahah, i tu ne staje, kao ahaaa, pogled u stomak (ja sjedim) nisam cula od pocetka, "da ti znas kroz sta sve zene prodju u trudnoci, kakve probleme, kakvi zivci njima da budu", aaaaaa ja pizdim, reko otkud znate kroz sta sam ja prosla sve i kakve probleme imala. Ona usuti, gundja i dalje, kako je ona radjala, a meni gori pod nogama, i tata i rodica to vide. Ali nisam vise nista, radi rodice i frizerskog, a joojj, izasla i govorim tati "ja mrzim ovu zenu" hahahhahaha 😂
I da, da ne pijem vitamine trudnicke, ona citala, jedna od 1000 umre od njih hahahhahahahha ja ne vjerujem, kao to je otrov xD I kako je njen tata cijeli zivot bez doktora, kako se lijecio travama i prirodno, i kako je to sve bilo prije, ljudi su bili zdraviji, a ja sam se samo ubacila....i umirali su od gripe hahahahha 😂Tata se nasmija, i tu sam stala tad xD Gdje ja zivim? Koji je vijek ovo? xD
Bok svima, pratim vas već duže vrijeme pa sam odlučila pridružiti se
Nama stiže curka početkom siječnja i to nakon prvog IVF postupka. Danas smo 18+6 i ludim od bolova u preponama
Na komplikacijama sam zbog godina i IVF postupka te stresnog posla koji radim.
Trudnoću vodim kod privatnika jer mi je soc gin nemarna. Npr nije mi posteljicu ni spomenula dok me privatnik upozorio da je nisko i da pripazim. Zbog toga smo odustali od mora ove godine, ali preživjeti ćemo. Ugl, nadam se da će se posteljica podići.
Cestitke svima na pregledu! lily, bit ces mirnija sutra kad ju vidis! Bitno da je ovako sve u redu, a jeste! ptico, linija je vrh 😍 ja sam standardno pod klimom, na kupanje mi se uopce ne ide...pocela sam gledati par serija pa kratim dane! Bas jedva cekam da zahladi! i da, jucer u Lidlu nisam odolila pa sam uzela par sitnica-rucnik, carapice i podbradnik 😍
url=https://lilypie.com]
Zvrkica, dobro nam došla! Javi točan termin i spol, ako znaš, da unesem u tablicu koju svako malo objavim ovdje.
Ptico, diiiivna si! Mogla bih i ja tako jednu sliku opaliti u nedjelju, da mi ostane lijepa uspomena.
Salatice, moj muž i tvoja svekrva su izgleda isti. Moj priča da ćemo bebu samo motati u plahtu prva 2-3 mjeseca, da zašto bi trošili na robicu. Ajme kosu već čupam jer on je stvarno ozbiljan oko toga!! Da se razumijemo, ja stvarno ne mislim kupovati ni puno ni ništa fancy, najjednostavije bodije, majčice i hlačice, ali plahta... Hallo!! Jesam ja luda ili on??
lily, netko je već napisao, drekec od pričice je sreća. Očito je tako moralo biti taj dan. Nadam se da se sad tome možeš lijepo nasmijati!
NORMABEL... ne želim unositi nemir onima koji ga koriste, ali pratim i jesenske bebe i tamo ima jedna liječnica koja živi u SAD-u. Ona kaže da se čudi kako se u Hrvatskoj normabel za svaku sitnicu propisuje, da nije baš bezazlen. Ja ne znam stvarno, nisam nikad koristila, ali eto, možda preskočiti koju tabletu ako nije baš kritično. Miranda je tu puno kompetentija za komentar.
Sortiraj odgovore
Najstariji