Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    truskawka
    09. Kolovoz 2018. 18:00

Ja sam mislila da cu i ja vaditi za sat vremena i onda opet za sat vremena, ali eto rekli su mi da dodem samo nakon 2 sata..ugl nekako sam si u glavi poslozila da sam 2 sata izdrzala e onda je puknulo u meni haha..kaze mama da sam posivila 😱😱 znam samo da nisam uopce reagirala na njena pitanja vise i da sam se samo uvalila u stolac i digla noge gore i onda je ona oko mene pocela skakati..al naravno to sam samo ja jer inace jako lose podnosim kad ne jedem i kad jedem secer i pogotovo secer na prazan zeludac..tako da jos sam se dobro i drzala..

❤N i V💙

AllieH
    09. Kolovoz 2018. 18:04

Zadranka, ne kuzim zasto ti nije samo dao uputnicu za bolnicu? Zasto bi morala ici privatno? Bolnica bi ti mozda bila najbrza i najbolja opcija, a na kraju krajeva, zasto bi placala privatno, nije tvoj problem sto njemu ne radi uzv. Ne znam kako je tu, ali kontam kako je kod nas pa naglas razmisljam. 

Luka ❤

zadranka86
    09. Kolovoz 2018. 18:06

AllieH

Zadranka, ne kuzim zasto ti nije samo dao uputnicu za bolnicu? Zasto bi morala ici privatno? Bolnica bi ti mozda bila najbrza i najbolja opcija, a na kraju krajeva, zasto bi placala privatno, nije tvoj problem sto njemu ne radi uzv. Ne znam kako je tu, ali kontam kako je kod nas pa naglas razmisljam.

Ahhh.moja ti jer mu je zena ginekologica i imaju privatnu ordinaciju eto zato ti je on mene na uzv posla privatno..samo sto san ja na sto muka pise 1cl.uloziva zatvoreno..a nistaaa mi nije reka..sto to uopce znaci..

url=https://lilypie.com]

truskawka
    09. Kolovoz 2018. 18:17

_svjesna

Glede ogtta, a cujte, obavezan je ili nije, realno mi mozemo sve odbiti, i sve radimo u skladu sa svojim najboljim interesom, nije mi u cilju da odbijam neku pretragu ako je za moje dobro isto kako nikad ne bih odbila briseve ili nesto slicno.
    Ali to sam samo ja, ja imam dijagnozu hiperinzulinemije pa mozda malo i pusem na hladno ali sve zato sto znam kakve to posljedice moze imati i koliko je bitno.

Ni ja ne odbijam nikakve pretrage pogotovo ako su besplatne 🤣🤣 sala mala..ako me netko poslao na neku pretragu znaci da me poslao s razlogom i ne znam zasto ne bi to onda i napravila ako je za moje dobro, a pogotovo sad kad imam jos dva zivota u sebi, tek sad idem na sve sto treba i ne treba samo nek posalju 😄 kaze meni dr opce prakse (jer sam kod njega isla po uputnice) kako da te odbijem da ti nedam uputnice, stavit cu ja jos par stavki pa nek ti sve provjere hihi..tako da mi je napisao dvije uputnice i to na svakoj po jedno 4 do 5 stavki 😄😄 super doktor..kaze on meni ja cu si pisati nesto da sumnjamo na nesto cisto da sebe pokrijem, a ja kazem ma pisite sta god vi zelite mene itak nitko nece nista pitati 🤣🤣

❤N i V💙

AllieH
    09. Kolovoz 2018. 18:18

Koliko sam ovako na brzinu uguglala, to ti znači da ti je cerviks duljine 1 članka (to bi bilo kao jednog prsta) i da si zatvorena. Neka me ispravi Miranda ili bilo tko ako zna bolje. 

Luka ❤

AllieH
    09. Kolovoz 2018. 18:19

Ne AKO zna bolje nego TKO zna bolje 🙈

Luka ❤

zadranka86
    09. Kolovoz 2018. 18:26

AllieH

Koliko sam ovako na brzinu uguglala, to ti znači da ti je cerviks duljine 1 članka (to bi bilo kao jednog prsta) i da si zatvorena. Neka me ispravi Miranda ili bilo tko ako zna bolje.

Hmm nemam pojma s obzirom da san ja imala op.na cerviksu ..a moj je skracen operacijom nezz koliko ga imam do 2cm ne vise

url=https://lilypie.com]

Maggie85
    09. Kolovoz 2018. 18:33

Evo početaka mojeg kupovanja robice, sad mi dijete nije više golo 
    Definitivno moram napraviti popis artikala, veličina i količina tako da ne kupim nečeg previše/premalo.

• Strudlica
    09. Kolovoz 2018. 18:56

zadranka86

AllieH

Hmm nemam pojma s obzirom da san ja imala op.na cerviksu ..a moj je skracen operacijom nezz koliko ga imam do 2cm ne vise

Ja se pregledima ne veselim upravo zbog tog cerviksa,to mi noćna mora ..

Salatica9192
    09. Kolovoz 2018. 18:58

Naravno ako me posalje da idem raditi, ali mislim da nece, prvi put sam cula ovdje za taj test, ono ovdje ga rade vjer kome secer bude povisen ili sta ja znm, nije da svaka trudnica ide. Pa zato ne znam da li da ja sama njemu spomenem to ili ne.
    Maggie, 
    😍😍😍 koje velicine si uzela? Ja sam pravila popis, ima na fb slika, i idu velicine 56 i 62, s tim da bolje uzeti vise 62, jer beba brzo raste, plus ko povija kukice, ono debelo bude zbog tog xD 
    Zadranka, 
    mislim da je najbitnije to sto si zatvorena, ne znam sta bi moglo to uloziv znaciti. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.