Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    truskawka
    07. Kolovoz 2018. 10:31

Ptičica

Jutro! Sad sam ustala, zaspala oko 11.
    Trbusi su predivni 🤗Kani ti rodila dvoje? Cestitam, bas si zgodna zeno 🔝
    Sretno na pregledima cure!
    E, jesam ja u drugom tromjesecju ili moram napunit ovaj tjedan do kraja?

Mislim da moras napuniti 13. Nek me netko ispravi ako sam u krivu. Ali mozes ti polako vec racunat da jesi ☺☺

❤N i V💙

Ptičica
    07. Kolovoz 2018. 10:43

truskawka

Ptičica

Mislim da moras napuniti 13. Nek me netko ispravi ako sam u krivu. Ali mozes ti polako vec racunat da jesi ☺☺

Ja sam shvatila da sam sad punih 13 + 2 dana 14og ? Ma kako god, imas pravo, mogu racunat da jesam. 😊

• Kani07
    07. Kolovoz 2018. 10:51

Hvala vam cure svima😘
    Salatice daaa krstenom vodom a ja jos ponekad u disko znam kidnut tako da sam za seoske babe vjecna inspiracija😂😂😂boze mi oprosti.
    4Mommy da pumice su 😃.
    Pticice u 2 si tromjesjecju😉

💜Karla💜Nicol💙Anton

Salatica9192
    07. Kolovoz 2018. 10:54

Evo mog spiska nekih stvarcica, dodajte ako imate prijedloge neke :) Mislim sitnica ce se uvijek naci, ali ne znam jesam li nesto bitno, osnovno zaboravila hahah :D Slika je podijeljena na dva dijela (prepolovljena po pola) , znaci "za porodilje" pocinje na drugoj slici i zavrsava na prvoj haha. Ma skontacete .... Ne mogu iz Worda u jpg da prebacim, samo u pdf, nervira me, ne radim sa Word-om stalno. 

Prvi dio slike
    Prvi dio slike
    Drugi dio slike
    Drugi dio slike

• Kani07
    07. Kolovoz 2018. 10:55

Barbie svak ima drugaciju gradu i kod prvorotkinja kasnije se trbuh vidi ,bitno je da bebica se razvija fino a majkemi ne razumjem potrebu zagledanja trudnica i davanja tako glupi komentara zato samo veselo i radi i nosi sta tebi uzitak pruza😘

💜Karla💜Nicol💙Anton

truskawka
    07. Kolovoz 2018. 10:56

Ptičica

truskawka

Ptičica

Ja sam shvatila da sam sad punih 13 + 2 dana 14og ? Ma kako god, imas pravo, mogu racunat da jesam. 😊

Ma jooj ja se stalno bunim oko tih tjedana 🙄🤣 daa..jesi onda u 2 tromjesejecju 🤗🤗

❤N i V💙

zadranka86
    07. Kolovoz 2018. 11:01

Cureeee.....Ja u ranijoj trudnoci imala san onako cesto zuti iscjedak doli..On me jako zabrinjavao radila san briseve i sve bo.Onda ga dugooo nije bilo..Sad primjetim ima dest dana opet se poceo pojavljivati..Molim vas imali iti jedna taj zuti..ne pecka me nista ne ceska sve je ok..Samo sto svaki par dana primjetim taj zuti..I naravno odma me izbedira..Ne znan koliko je normalan bas imati zuti..Ali napominjem brisevi radeni prije nekih skoro 2mj.uredni...Ajmo cure dajte me utjesite da nisan jedina i da je i normalan u trudnoci..

url=https://lilypie.com]

truskawka
    07. Kolovoz 2018. 11:02

Salatica9192

Evo mog spiska nekih stvarcica, dodajte ako imate prijedloge neke :) Mislim sitnica ce se uvijek naci, ali ne znam jesam li nesto bitno, osnovno zaboravila hahah :D Slika je podijeljena na dva dijela (prepolovljena po pola) , znaci "za porodilje" pocinje na drugoj slici i zavrsava na prvoj haha. Ma skontacete …. Ne mogu iz Worda u jpg da prebacim, samo u pdf, nervira me, ne radim sa Word-om stalno.

Ma super je lijepo se vidi taman kad gledas obje slike istovremeno kao jednu stranicu

❤N i V💙

Ana89
    07. Kolovoz 2018. 11:02

Salatica9192

Evo mog spiska nekih stvarcica, dodajte ako imate prijedloge neke :) Mislim sitnica ce se uvijek naci, ali ne znam jesam li nesto bitno, osnovno zaboravila hahah :D Slika je podijeljena na dva dijela (prepolovljena po pola) , znaci "za porodilje" pocinje na drugoj slici i zavrsava na prvoj haha. Ma skontacete …. Ne mogu iz Worda u jpg da prebacim, samo u pdf, nervira me, ne radim sa Word-om stalno.

Jesu ove tetra pelene nužne? Ja ih npr ne planiram koristiti, već one jednokratne.

url=https://daisypath.com]

Ana89
    07. Kolovoz 2018. 11:04

zadranka86

Cureeee…..Ja u ranijoj trudnoci imala san onako cesto zuti iscjedak doli..On me jako zabrinjavao radila san briseve i sve bo.Onda ga dugooo nije bilo..Sad primjetim ima dest dana opet se poceo pojavljivati..Molim vas imali iti jedna taj zuti..ne pecka me nista ne ceska sve je ok..Samo sto svaki par dana primjetim taj zuti..I naravno odma me izbedira..Ne znan koliko je normalan bas imati zuti..Ali napominjem brisevi radeni prije nekih skoro 2mj.uredni…Ajmo cure dajte me utjesite da nisan jedina i da je i normalan u trudnoci..

Bijeli, žućkasti..manje, više ovisi o danu. I ne, nisi jedina 😀😀

url=https://daisypath.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.