Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbiemama
    07. Kolovoz 2018. 11:04

Zadranka, moj iscjedak je povremeno žućkast. no, ja imam ureaplasmu. mislim, dobila sam neke antibiotike i na sljedećem pregledu ću opet raditi briseve. no, ti antiobiotici navodno baš ne pomažu jer su širokog spektra (jedino kaj mi je smjela dati), tako da je moguće da ću s tim ić roditi.

truskawka
    07. Kolovoz 2018. 11:04

zadranka86

Cureeee…..Ja u ranijoj trudnoci imala san onako cesto zuti iscjedak doli..On me jako zabrinjavao radila san briseve i sve bo.Onda ga dugooo nije bilo..Sad primjetim ima dest dana opet se poceo pojavljivati..Molim vas imali iti jedna taj zuti..ne pecka me nista ne ceska sve je ok..Samo sto svaki par dana primjetim taj zuti..I naravno odma me izbedira..Ne znan koliko je normalan bas imati zuti..Ali napominjem brisevi radeni prije nekih skoro 2mj.uredni…Ajmo cure dajte me utjesite da nisan jedina i da je i normalan u trudnoci..

Ja se uopce ne obazirem na te iscjedke vise vec mi ih je puna kapa haha ugl primjetila sam da imam pojacani i zuckasti iscjedak dok su jake vrucine, a dok sam ok i nije mi vruce onda ga skoro ni nema

❤N i V💙

• iamhappy
    07. Kolovoz 2018. 11:05

jutro curke, nisam se dugo javljala, ali svaki dan sam vas citala. 
    nisam bila na kontroli od 12- og tjedna, danas sam u 16-tom tjednu, i narucila sam se privatno na ultrazvuk, idem sad uskoro javim vam sve.
    moj se ginekolog vraca tek za 3 tjedna pa mi dugo cekati. 
    strah me zbog mog mioma  kojeg imam., pa jedva cekam da danas to obavim. 
    drzite fige. 
    ljubim vas.

• Kani07
    07. Kolovoz 2018. 11:07

iamhappy

jutro curke, nisam se dugo javljala, ali svaki dan sam vas citala.
    nisam bila na kontroli od 12- og tjedna, danas sam u 16-tom tjednu, i narucila sam se privatno na ultrazvuk, idem sad uskoro javim vam sve.
    moj se ginekolog vraca tek za 3 tjedna pa mi dugo cekati.
    strah me zbog mog mioma kojeg imam., pa jedva cekam da danas to obavim.
    drzite fige.
    ljubim vas.

Sretno

💜Karla💜Nicol💙Anton

barbiemama

ma ja si govorim da neću provesti cijelu trudnoću brinući oko nečega. moram malo i uživati u tom stanju. ovako ako bih svaki dan pratila sve ikad (iscjedak, jel se javio do podne ili nije, bole li me sise, jel me nešto štrecnulo), samo bih se izludila i živjela non stop u strahu. pomogne mi i posao u tome. ponekad na poslu zaboravim da sam uopće trudna i vrijeme mi brzo prođe.

Salatica9192

Ana,
    i ja cu jednokratne koristiti. Isla sam ono da ih uzmem za bljucanje, podlogicu za krevet, AS, briskanje, itd. Mozda sam malo pretjerala, dovoljno je i 10kom. To iskusne mame nam mogu predloziti. Uglavnom za to ih hocu kupovati. 

barbiemama
    07. Kolovoz 2018. 11:08

iamhappy, sretno na kontroli :)

truskawka
    07. Kolovoz 2018. 11:08

Ana89

Salatica9192

Evo mog spiska nekih stvarcica, dodajte ako imate prijedloge neke :) Mislim sitnica ce se uvijek naci, ali ne znam jesam li nesto bitno, osnovno zaboravila hahah :D Slika je podijeljena na dva dijela (prepolovljena po pola) , znaci "za porodilje" pocinje na drugoj slici i zavrsava na prvoj haha. Ma skontacete …. Ne mogu iz Worda u jpg da prebacim, samo u pdf, nervira me, ne radim sa Word-om stalno.

Jesu ove tetra pelene nužne? Ja ih npr ne planiram koristiti, već one jednokratne.

Tetrice su ti dobre za raznorazne prilike ne samo da sluze kao pelene. Zapravo moras vidjeti da li ces raditi siroko povijanje bebici jer se ono radi s tim tetricama, ali ja cu ih svakako nabaviti da ih imam kao gaze za svakakve situacije. Ima u pepcu 3.5kn jedan komad bijele tetrice. 

❤N i V💙

• Kani07
    07. Kolovoz 2018. 11:09

Imam i ja iscjedak nista puno zuckasto bjelkast brisevi uredu do sad, rekla sam dr zadnji put ona kaze da jw normalan.

💜Karla💜Nicol💙Anton

barbiemama
    07. Kolovoz 2018. 11:12

ako su brisevi uredni, nemaš kaj brinuti :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.