Cure drage, jel vi imate problema sa zivcima? 😂
Ja sam postala grozna, sve mi smeta, ali bas sve… Tako sam nervozna, najbolje mi je kad sam sama… Znam da to bas ruzno zvuci, nikad nisam bila ovakva, ali sta god netko napravi mene zivcira i postanem bahata, netko mi nesto kaze a ja podivljam… Bas sam tuzna zbog toga a jace je od mene 😞
Daaaa ja al sad me malo popustilo. Bila sam takva na pocetku trudnoce ne znam bas mi je sve smetalo i onda sam si razmislila i onak a jadan moj m stalno najeb... i sama sebi sam rekla da se moram skulirat i sad sam stara ja .. Flegma 😀
Cure trebam pomoc
Osuo mi se trbuh ali samo od ispod grudi do pupka samo taj prednji dio znaci sastrane ili bilo gdje drugdje nema nicega
Crvene tockice ko pristici mali ne svrbi me nista
Neznam jel to kaj opasno jel trebam reagirat ili je to neka normalna pojava
Bruna daaaa, bas sam dosta češće nervozna nego prije 😅 sva sreca pa ljudi oko mene imaju razumijevanja i ne ljute se. 😁
Cure trebam pomoc
Osuo mi se trbuh ali samo od ispod grudi do pupka samo taj prednji dio znaci sastrane ili bilo gdje drugdje nema nicega
Draga da nije od vrucine..znoja ili tako nesto..
url=https://lilypie.com]
lijepi su vam trbuščići <3
u globalu sam definitivno manje nervozna otkad sam trudna. npr, uopće me ne diraju neke situacije koje su me prije dirale. baš se nekako osjećam smireno i u zenu. no, imam povremene izljeve emocija. u smislu da sam zen oko stvari koje bi druge ljude sekirale, a onda se napizdim i rasplačem jer ne mogu nać film na netu koji sam htjela gledati. no, fakat su ti izljevi kratkog vijeka. brzo se skuliram :D
Lily, sigurno nije ništa opasno. može biti od vrućine, znoja, reakcije na losion nekakav za tijelo (u miksu sa znojem), sunca (ako si na moru).
Cure trebam pomoc
Draga da nije od vrucine..znoja ili tako nesto..
Iskreno neznam nevjerujem ne znojim se na tom dijelu bas a i nikad nisam ni imala ikakav osip na takvom djelu
Neznam vidjet cu ak se nece nis povecavat onda ok svakako u petak imam kontrolu
Ali ako bude neka jaca reakcija bum zvala svog mpo doktora
Hvala curke na komplimenticima za busu..i ja vama daje pozitivne komplimente i ovako prateci vas iz tj.u tj.koliko vec cesto objavljujemo busice bass se vidi kako nam rastu busice...Sad smo sve ozbiljne trudnice..Nema vise zafrkancije..Saljem vam puseeee...Mi imamo popodnevni odmor i upravo smo u horizontali..
url=https://lilypie.com]
Htjela sam vam stavit sliku osipa ali brate mili vise mi se dlake vide na trbuhu 😂😂😂😂😂😂
🙈🙈🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji