Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Salatica9192
    07. Kolovoz 2018. 08:21

Ana89

Salatica9192

Hvala 😊 Da, cura 😍 Ali cekamo potvrdu na sljedecem pregledu, nije bas bio siguran zbog pupcane vrpce (smetala).
    Hahahah SZUZ! Freeedommm 😂 A meni je doktor rekao da cemo na sljedecem pregledu (bicu 25 nedelja) gledati srce malo detaljnije. Sad ga nije detaljno gledao. Imam tremu od tog pregleda, bas zbog mojih strahova oko srca xD

Što svima detaljnije gledaju srce detaljnije ili tebi nisu zadnji put iz nekog razloga? I da, no fear. Ako je sve ok sa bebom subjektivno ( a bilo i objektivno(, nema razloga da se brineš.

Nije gledao uopste, gledao glavicu (usnice) i ono nogice, mjerio bebu, itd. I onda rekao, sljedeci pregled cemo i srce detaljnije pregledati. Mozda mu je tako obicaj da radi. Mislim da je vidio da nesto nije ok, rekao bi, direktan je, mislim kao i svi doktori. Ali opet, malkice kopka, strah taj neki, da zavrsimo sa tim pregledima 😊

• Kani07
    07. Kolovoz 2018. 08:21

Hvala cure😘 neka samo rastu .
    Barbie uzivaj i mojoj je i mami i svekrvi boze mi oprosti usko na trudnici,a kad me vide u poderanim trapericama polijevaju me krstenom vodom ko nije to za me vise😂😂😂.
    Ali ja ne hajem 

💜Karla💜Nicol💙Anton

Ana89
    07. Kolovoz 2018. 08:24

Kani07

Barbie uzivaj i mojoj je i mami i svekrvi boze mi oprosti usko na trudnici,a kad me vide u poderanim trapericama polijevaju me krstenom vodom ko nije to za me vise😂😂😂.
    Ali ja ne hajem

Baš sad moramo nositi usko! Trudničko tijelo je zgodno i nešto na što moramo biti ponosne!
    A i ljudi kad vide zgodnu trudnicu onda nagađaju koliko je trudna, pogotovo oni koji je znaju. To je zabavno😊😊

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• Kani07
    07. Kolovoz 2018. 08:28

Ana89

Kani07

Ali ja ne hajem

Baš sad moramo nositi usko! Trudničko tijelo je zgodno i nešto na što moramo biti ponosne!
    A i ljudi kad vide zgodnu trudnicu onda nagađaju koliko je trudna, pogotovo oni koji je znaju. To je zabavno😊😊

He he bas tako 😘😘😘

💜Karla💜Nicol💙Anton

barbiemama

mene još ne doživljavaju kao trudnicu. jučer me šefica pitala jel beba ima mjesta uopće unutra i jel se normalno razvija kad mi je tako mali trbuh. još me pitala jesam li sigurna koliko sam trudna. ljudi stvarno nemaju takta.

a jutros me neka ne tako stara žena pitala jel može sjest u tramvaju. 

sebi izgledam kao da sam pojela 2 porcije ćevapa. i onda vidim vaše lijepe velike buše. a valjda će uskoro narast na pravi trudnički, da me ljudi više ne ispituju gluposti.

Salatica9192

Barbie, 
    ja nosim uskoo stalno 😊 Mislim majice uske, helanke i uzivam. Treba jos i siroko da nosim, pa da izgledam debelo, a ne trudno xD Zasto bih to xD Samo uzivaj, pusti mamu. Nekad bas znaju lupnuti opasno i vjer cemo i mi tako nekad 😂 
    Kani, 
    bas se lijepo vidi stomacicc i bas si zgodna 😊 polivanje krstenom vodom ahahahahahaha 😂😂😂😂 

Salatica9192
    07. Kolovoz 2018. 08:32

Barbie, 
    bas jutros napisah kako mi je skolska drugarica pisala (i slikala se) da joj se stomo uduplao u dvije sedmice. Ona je 4 nedelje vise od nas. A isto nije dobila puno kg i ja imala veci stomak kad smo bile 18 i 22 nedelje. Tako da ce on brzo skocitiii 😊 Ti ces tad biti taman, a mi cemo kao da smo pred porod hahaha 😋😋😋

barbiemama
    07. Kolovoz 2018. 08:34

jedva čekam da narasteee <3

i jedva čekam godišnji. u pon idemo na more, konačno. mislimo ostati dva tjedna. i mislila sam skočiti malo u shopping do Trsta ili Kopera, kad sam već u Istri. ne znam jel se uopće isplati i ima li nešto što nema u Zagrebu.

Ana89
    07. Kolovoz 2018. 08:45

barbiemama

mene još ne doživljavaju kao trudnicu. jučer me šefica pitala jel beba ima mjesta uopće unutra i jel se normalno razvija kad mi je tako mali trbuh. još me pitala jesam li sigurna koliko sam trudna. ljudi stvarno nemaju takta.

a jutros me neka ne tako stara žena pitala jel može sjest u tramvaju.

sebi izgledam kao da sam pojela 2 porcije ćevapa. i onda vidim vaše lijepe velike buše. a valjda će uskoro narast na pravi trudnički, da me ljudi više ne ispituju gluposti.

Uživaj Barbie! Toj šefici ponudi da ćeš joj donesti nalaze ako ne vjeruje 😂😂.
    To što kaže Salatica, za 5 tjedana smo mi već polutenkići, a ti ćeš biti taman 😊😊

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• Strudlica
    07. Kolovoz 2018. 09:06

Dobar dan svima 
    Ja ne znam dal' da već sad dišem na škrge il' na što već,već mi sad dan težak. I čekam ovog svog ginekologa da se javi s obzirom .da sestra kaže da su puni da me pregleda jer me ovo žarenje povremeno izluđuje aaaaaa nije ništa alarmantno,ali ne volim nikakve čudne osjećaje dolje i amen! 
    I kažu sad na radiju od pon pad temperature i kiša i osvježenje juhuuuuu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.